Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Získanie zákazníckeho účtu u Skylinku

Vedel by mi niekto poradiť ako získať zákaznícky účet u Skylinku? Potrebujem zaregistrovať kartu Výmena a nedarí sa mi. Stará karta bola registrovaná v r.2005 prostredníctvom papierového formulára zaslaného poštou. Teraz pri výmene je potrebné získať zákaznícky účet, aby ma pustilo k registrácii karty Výmena. Po zadaní čísla starej karty,priezviska uvedeného pri registrácii,zvolení loginu a zadaní emailovej adresy mi po odoslaní vždy hlási, že karta s uvedeným číslom a menom je už registrovaná a umožní mi sa vrátiť len tlačítkom späť. Nič iné. Skrátka uzavretý bludný kruh. Alebo robím niečo zle? Za radu ďakujem.

ozzy2
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

Fakultak

a dá sa samostatne zaregistrovať len karta výmena - po zadaní čísla karty výmena ako nový užívateľ ako keď sa registrujú úplne štandardné karty? Systém to ďalej nepustí?

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

RE: Získanie zákazníckeho účtu u Skylinku

Zdravím. Měl jsem podobný problém. Zavinil to Skylik při přepisování z registračního formuláře zaslaného poštou zkomolili příjmení. Až u partnera Skylinku, který mě koukl podle č. karty do systému a řekl mě to příjmení které zkomolii a pak už to šlo.

Miky74
Registrace: 10/2006

digitals

Samostaně karta výměna jako nový uživatel nejde, vždy je potřeba číslo staré karty a systém pak v případě staré karty Skylink požaduje přihlášení, v případě staré karty CSlink dá možnist zvolit Nový uživatel a kartu výměna zaregistruje na toho nového uživatele, přihlášení do cslinku nevyžaduje.

Fakultak
Registrace: 10/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra