![]() |
|
O servisním poplatku jsme věděli už loni v záříhttp://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/byvaly-spolupracovnik-cs-linku-o-servisnim-poplatku-jsme-vedeli-uz-loni-v-zari/Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112 | |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...O tom pár lidí psalo i tady, že se bude platit (vč. mě) a ostatní se tomu jenom trapně vysmáli a hádali se, že to není možný :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...O zavedení SP muselo být rozhodnuto už před prodejem Skylinku, jinak by za to M77 nikdy nemohla dát takový prachy.Takto se napakují bývalí i současní majitelé. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
for allmáte někdo zájem o mp3 z legálně pořízeného záznamu od malých i větších prodejců a potažmo lidí,co koupili kartu na "doživotí" a jejich názor a opatření na toto??pokud ano...mp3 upravím,dám na web a dám na něj link...to hlavně pro p.Glisníka ,který zajisté rád mp3 přeloží a pustí skupině M77 group....aby věděli,jak velký je"zájem" o serv. poplatek a jeho ochota hrazení...rozhodně to není jak psal nick Pitomec:) jen pár neplatících lidí.Navíc systém je provázán..kord s CT,které se rozhodně tento ""nápad""nelíbí. :bigeyes: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
cb21Ten desivy nezaujem o tu mp3-jku je velavravnyTak ja mam zaujem si to vypocut |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...Pozor tu mp3 treba zbaliť do winraru a zaheslovať, koli autorskym právam a za kluč si treba zapítať respektívne 29kc alebo 1,2o eura. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
to sirdaKonečně rozumná řeč...a komu to není jasné, tak je naivka. Nejvíce se bavím na výrazech "smradlaví klamári", to se mi moc líbí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@juzeka ktoze to?...ze miroslav babka... :laughing:Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...Ano vedelo sa ale boilo hovorené s udržaním cryptowoksu |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...jo Glisník to třeba ještě někam dotáhne, třeba do politiky, tam se tito bezpáteřní lidé a podvodníci hrnou :))) Mohl by to dotáhnout i na prezidenta Č.R., i když to asi ne, protože toho by volil jedině nějakej Pitomec :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...jinak ta mp3 by mohla být zajímavá :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
cb21sem s tím ;)Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
JojoPokud mají odhadem 2.500 000 karet krát 29.-/měsíčně to je 72.500 000.-/ to je slušnej kšeft !! |
skotysek
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
Pro PitomceJen takový příklad jak Skylink jedná se svými zákazníky.Kamarád si platí balíček multi přes Sipo,tedy Skylink si to strhne sám.Dal si kartu výměna za 600.kč a ještě před výměnou se dotazoval e-mailem jestli po výměně je potřeba něco měnit na tom Sipu.Bylo mu odepsáno že ne že si vše zařídí sami.Po dvou měsících kdy mu šlo vše tak jako všem kteří si balíček žádný neplatí,ale mu samozřejmě ty 2 měsíce nezapoměly strhnou 2x 290 kč,tak jak skončil ten balíček tak mu jde jen základ.Když se přihlásí na internetu na kartu tak tam balíček vůbec nemá přes to že přes Sipo má zaplaceno.Na e-mail neodpovídají a na infolinku se nedá dovolat.Takto to už je skoro měsíc.Takže kdo se zastává Skylinku tak aby jen věděl jak se chovájí ke svým zákazníkům.Je teď jen zajímá aby měl každý zaplacenservisní poplatek!!!! |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
Pro charlieTo samý se stalo i mému zákazníkovi. Někdy mám chuť všeho nechat. Lidi jsou opravdu nas...ý !!! |
skotysek
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
skotysekHlavně ten tvůj výpočet, ten se ti fakt povedl. Jak jsi přišel na to, že dostanou servisní poplatek z 2 a půl milionu karet?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Pro skotysekA jak to nakonec dopadlo,já asi kamarádovi poradím a se na celý Skylink vyprdne. |
charlie
![]() |
|
RE..mám pravdu?Když zaplatím pouze za nabídku CS TV to je 90kč za měsíc nebude se na mě stahovat placení servisního poplatku? |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
tomekNebude. Je to v ceně baílčku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerDik..moc.. |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...charlie: Na zákaznickou linku se dovolat dá v pohodě. Sice to trvá cca 20 minut, ale není problém. Osobně jsem tam volal 2x za poslední týden a pokaždé sem vyřídil co bylo potřeba. |
Pitomec
![]() |
|
pitomecdobrý. :)))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v..."Pekné" praktiky. Pomaly z toho je menší bulvárny škandál. :lookaround:Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 027 |
![]() |
|
Pitomec20 min tonu a poslouchání jak stojí ve frontě, pro lidi co nemají nonstop paušál z mobilu musí být zabavné. Naserou se podruhé a pořádně. Tomu říkám podpora. RvAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...juzek: A co myslíš jak to funguje u kabelovky UPC? Stejná čekačka, byť pro uživatele s UPC Telefon aspoň grátis.Jinak Skylink nemůže za to, že má někdo zlodějskej tarif od mobilního operátora, to teda fakt sorry. Ať si lidi pořídí internetový volání a na pevnou to mají za padoš za minutu, takže i 20 minutovej hovor vyjde na 10 kaček a to snad nezabije nikoho. |
Pitomec
![]() |
|
Pro PitomceTak tomu říkám opravdu v pohodě se dá dovolat.Oni si strhnou peníze,nejdou programy a ještě budu dotovat jinou společnost za volání.Opravdu super služby. |
charlie
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112 | |
![]() |
|
![]() |