![]() |
|
O servisním poplatku jsme věděli už loni v záříhttp://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/byvaly-spolupracovnik-cs-linku-o-servisnim-poplatku-jsme-vedeli-uz-loni-v-zari/Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112 | |
![]() |
|
francuzsky pierre a cesky petrasi tusis kolko predplatitelov bude mat skylink 31.9.2013.podla mna podvodnici si nezasluzia dalsiu doveru, pretoze to nie je prve klamstvo co urobili a dalsie ich podvody nasleduju. a kto ma na to doplatit? predajcovia? montaznici? predplatitelia? alebo M77 Group S.A. so svojim skylinkom. kto oklamal raz, bude klamat nadalej...ak nepociti dosledky! skylink dosledky svojich krokov ktore su na hrane zakona a niekedy az za hranou, zatial nepocitil... skylink nech krachne, aspon nebudu podvadzat! Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
7 či 77lebo M77 môže byť (je) firma s (čiste náhodou) podobným názvom, čo má prenajatý kanclík (čiste náhodou) v tej istej administratívnej budove ... |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@ mmcM7 je matkou svojej dcery M77, avsak registrovane sidlo spolocnosti M77 Group S.A. v Luxembourgu je dost podozrive.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31" a niekedy az za hranou"A to jsou (prokazatelně) které? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerzatial tie, za ktore im bola udelena fin.pokuta...avsak ci ju budu platit je otazka...pretoze potom by to platili predplatitelia programovej ponuky skylinku...dakujem, adios skylink...no proste lezi mi skylink v zaludku...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Pokud vím, tak jim pokuta hrozí a nikoliv, že už mají nějakou platit. Ale možná mi něco uniklo. Ono už je nějaké pravomocné rozhodnutí v některém ze šetření, která byla zahájena?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscernie raz som sa presvedcil ze pisane slovo vie byt zakerne do tej miery, ze to iste slovo si vie vylozit kazdy inac a inym sposobom. preto su paragrafy take klukate aby sa dali obchadzat.pre skylink plati jednoducha vec: kde niet kupujuceho, nebude ani predavajuceho... zalozit biznis na podvode zvladne hocikto, avsak niest zan dosledky je potrebne...snad nie v podobe uspesneho podnikania! Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Děkuji za konrétní odpověď na moji konkrétní otázku. To mi stačí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscervidis ake ukrutne je slovo pisane? napr. ked nedam za slovo bodku? takze moja odpoved pre teba 09:01:28joscer nie. raz /ostatna text analogicky rovnaky/ v hovorenej reci je to jednoduchsie... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31btw, september ma len 30 dni :D🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...On má prestupný.... :))) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
mirnyty si celkom sikovny a iste chapes preco...prave preto, aby vysledok poctu platiacich zakaznikov skylinku k tomuto datumu bol adekvatny niecomu co neexistuje...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
milan cako vzdy, ty zato nemozes...po patdesiatke...?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Si stihoman,blbečku maš odpoved v inom príspevku...si chorý tak to beriem tak... |
Milan C
![]() |
|
@Milan Cvazeny pane, ak pozadujete po mne akusi odpoved, tak treba spravne napisat moj nick...pretoze tiez vam nepisem Miban C a moj nick urazat netreba, pretoze vy na to nemate ani vzdelanie a toboz inteligenciu... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31To je neskutočné, stihomanstvo. V jednom príspevku som okrajovo spomenul kolko som mal rokov, ked prišli Rusi. Ty si si ihned vypočital, kolko mam rokov. Neskutočné... Sleduješ ma?Ćo sú tvoje priority? Odpoviem Ti ako ti mne . Pomôcku som zobral Tvoju... Ked beriem to čo máš v podpise pod čiarou, odtiaľ si bral inšpiráciu aj ty, tak je ta tvoja priorita - sa telit aj s kravou. Len tvoj vek neviem, ale budeš nejaký adolescent obyčajný.... Vzdelanie na to mam určite vyššie ako to tvoje a o tvojej inteligencii pomlčím. Stačí si prečítat tie duchaplné príspevky... Všetko čo si o mne napísal, je presne naopak, synku.... |
Milan C
![]() |
|
@Milan Cano, viem co ste zac, vazeny pane milan c...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Ano,viem si stihoman. To je choroba. Vieš Ty prd...a hraješ frajera. Tak skludni hormon. |
Milan C
![]() |
|
@Milan Cstaci precitat este raz a zistite vazeny pane milam c, ze som uplne kludny a slusne situovany s dobrym vzdelanim a preto s tym hormonom :)))inak slovensko je male, viem co ste zac pan milan c. dajte pozor na svoje zdravie, pretoze po patdesiatke prichadzaju problemy... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Ty jsi fakt nějaký divnej.Neskutečný keci.Když ho znáš, zná i on teba.Tak se navštivte,ne. :razz:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
@magicialano s tou navstevou, avsak bud konkretny ohladne kecov, pretoze inac urazas a porusujes pravidla hry...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@Bobus31Neustále si ho napadal, co jsem sledoval. Tím jsi ty porušil pravidla nekolikrát. Pokud vím, nic Ti neudělal.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
@magicialbud konkretny, kedy a kde v ktorom vlakne som porusil pravidla hry a napadal. ak nebudes konkretny, porusujes pravidla ty a urazas...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: O servisním poplatku jsme věděli už loni v...Bohušu,to neděláš dobře,ale já mám taky přes 50,myslíš ,že mi taky něco hrozí !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@bohus31Jen tak narychlo, abych neporušoval pravidla. Ani v jednom případě Tě neoslovil a ty jsi ho urážel a útočil. Jenom tak:ako vzdy, ty zato nemozes...po patdesiatke...? Registrován: 10/2009, Autor: uživatel bohus31 tvoj najvacsi zivotny uspech je mat T-55 a zopar dreamov??? no v tvojich 52rokoch...mam uplne ine priority v zivote ako ty. registrován: 10/2009, Autor: bohus31 vsade bol ,vsetko videl nas milanko c... a povedze odkial mas taketo pravdive info milanko moj?Registrován: 10/2009, Autor: uživatel bohus31 Stačí? Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112 | |
![]() |
|
![]() |