![]() |
|
pro pamětníkyuž je to 44 let a léta běží "vážení"R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
a kam?R^ :laughing: Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
chápumladíku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: pro pamětníkykde, co komu, kam? :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: pro pamětníkyJenže tenkrát bylo jedno (jaro) špatně a druhé (návštěva) ještě horší, či vlastně přímo tragické.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: pro pamětníkyty si asi jediný komu léta běží :))) |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
21.8.1968návštěva "přátel" - 23 let nevěděli kam se mají vrátit :(T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 219 |
![]() |
|
RE: pro pamětníkyjo rok 68, tak to jsem byl ještě 8 let na houbách :)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: pro pamětníkyMnohem horší je fakt, ze uz to je 23let a furt jsme nic nedokazali. Jen krást, prodávat do ciziny a plakat.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: pro pamětníkyKdyby aspon ten majetek zůstával u nás, ale ze strachu jde ven a z toho opravdu nemá nikdo nic. Pro lidi ve veřejných funkcích povinná danová přiznání a hlavně odpovědnost za vykonanou práci, zavedení nezávislé finanční policie, tak hlboko jsme klesli. Vůbec bych se nedivil, kdyby po 45 letech komunisti legálně /a to je nejsmutnější/ slavili volebné vítězství...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: pro pamětníkynestraš tukane, posbírali by nám talířky a placky a narvali by nás do Michelinky. :-/ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
TukanKomunisti teto zemi uz nekolik let opět vládnou, to sis nevšiml? Je jedno, jak se jim říká, pakas je to ta sama, jen jina generace.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: pro pamětníkyA ja som im vtedy ako osem ročný mával...nevedel som vtedy komu... :bigeyes: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: pro pamětníkyDobre ste to niektorí napisali, nevieme co zo slobodou (mame ju vobec)? Alebo len na papieri? :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
najbohatsiludia na slovensku v minulosti studovali na moskovskom institute...skoda ze v 80-tych rokoch som sa tiez cosi nepriucil, ked som tam bol...avsak za gorbacova sme v case prohibicie v moskve vystali radsej dvojhodinovu radu na vodku...aspon mam z toho obdobia priatelov v moskve a leningrade ktorym sa trochu dari...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: pro pamětníkyBohus ved preto to tak vsetko dopadlo, ze v 90-tych rokoch prechod na trhove hospodarstvo riadili absolventi ruskych vysokych skol.Neviem, tam sa vyucoval kapitalizmus ? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
likerpoliticka ekonomia kapitalizmu a socializmu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: pro pamětníkyJj len to kapanek pomiesali,ale mas pravdu vieme kto tam chodil.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@pierrepetrchapem...moja optika to takto vidi: 1989 - 1948 = 41r. 1989 + 41r. = 2030 /mozna zmena akehosi systemu v mysleni ludi na uzemi cesko-slovenska/ avsak v 2030 kto o tom bude vediet? ;) Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
to saxoVšim jsem si lidi, pro které jsou peníze nejpřednější, na pol. příslušnosti nezáleží. Ta nenažranost a arogance mě děsí, kdy budou mít dost? /Pro méně chápavé podotýkám, že to je řečnická otázka :))) /Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: pro pamětníkyTo je choroba, podobne jako závislost na drogách.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
tukanPolitici jsou jen obrazem lidí žijících v dané společnosti, z které byli zvoleni. Nic víc, nic míň. Já nevěřím tomu, že jsou to tací, kteří až tam nahoře otočí a začnou být takoví jací jsou. Tak, našly by se vyjímky, to ano, ale moc by jich asi nebylo.Téměř každý z nás se snaží v rámci možností. Jdu kolem zahrady a přes plot jsou převislé švestky? Proč bych si neutrhl? Mám možnost přidělovat zakázky a známého firma dělá to o co v té zakázce jde? Proč bych se nesnažil mu ji dohodit? Neříkám, že je to tak správně a že to schvaluji. Ale to je jen mentalita většiny zdejších lidí. Konec komentáře v politické části serveru Parabola.cz. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerJe to tak. To ve druhém odstavci těžko v této zemi eliminuješ. Spíš mám na mysli extrémy, například skutečnost, že někdo dokáže za necelé 4 roky ve funkci hejtmana nastrádat hotovost přes 40 milionů. Věřím tomu, že kdyby to byla jen o trošičku menší (nevhodné slovo), tak to nikdy neprasklo, stejně jako v ostatních případech.Včera ráno jsem si byl naprosto jistý, že se ven dostane, 14 megová kauce mě docela pozitivně překvapila. Můžu tady vyjmenovat desítku dalších, kteří by mohli dát dohromady uplně stejný příběh. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
to joscerPopsal jsi to dobře, jen s výjimkou "mentalita většiny zdejších lidí". To je nesmysl. O zakázky je zájem všude, v USA, v Německu i v Rusku. Klientelismus je všude. Ty stesky, že je jinde lépe jsou k smíchu. |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
@tntAno, souhlas.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Tenkrát na Západě....když už to téma tady vběhloTa přátelská návštěva jen oddálila to rozkrádání až do roku 1990,byl jsem toho svědkem,i jsem se taky přikrmil přes jakési JRD na slovači a takových nás bylo v prac. třídě víc.Ale ti nahoře chtěli stejně jako ti dnešní daleko víc,až na pár vyjímek.A ti stávající rudí jim to nechtěli dovolit .No a pak jsem to pozoroval z druhý strany hranic.Málokdo ví,že jim to amíci dovolili už pár měsíců předem a ostatní bylo divadlo-viz kniha Připad ČSR od roku 1917 až po rok 1968,kde jsou popsané události červen-srpen žá po hodinách a nakonec po minutách. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |