Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Útok anonymous

anonymous-zautocia-na-skylink-cs-link-a-soi-kvoli-servisnym-poplatkom
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 21.08.2012, 19:19.48

rastysko1
Registrace: 5/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Útok anonymous

soso-co ma spolecneho vysoka dan a Skylink ?

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

@Hix

Ani jedno, ani druhé. Je to daleko jednodušší. Jen jsem prostě napsal svůj názor.
To je, co? Zbytečně si šoupeš klávesnici.
"je len dobre, že tu vzniká aspon aký taký odpor". A že tenhle odpor si bere za rukojmí tisíce spokojených uživatelů (představ si, že i tací jsou) Skylinku je v pořádku?
PS: nehodlám se nechat zatáhnout do žabomyších hádek.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer
ti spokojni zakaznici to je cosi ako Yeti..kazdy o nich hovori ale nikto ich nikdy nevidel...a od 1.9 aj ti spokojni..resp. neznali problemu...zacnu byt nasrani.. :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

joscer
ti spokojni zakaznici to je cosi ako Yeti..kazdy o nich hovori ale nikto ich nikdy nevidel...a od 1.9 aj ti spokojni..resp. neznali problemu...zacnu byt nasrani.. :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Joscer

ok, každý má právo na prezentáciu svojho názoru a nech koná ako uzná za vhodné...

Hix
Registrace: 8/2003

utok anoonymous bude spocivat v tom, ze si par deti pusti aplikaci, ktera bude bombardovat danou IP, ani to neudelaj pres VPN nebo Proxy nekde pryc, ale pojedou z vlastni IP. takhle strkat hlavu do opratky, to je teda mazec ....

T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925

afkcz
Registrace: 8/2008

tulen:

já například jsem spokojený zákazník. Služby, které jsem si zaplatil dostávám. Ty snad ne?

gliderman
Registrace: 6/2008

Ja jsem taky spokojeny.Proto jsem si predplatil do 25.10 2013 R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

tulen

Samozřejmě jsem měl na mysli "balíčkáře". U těch předpokládám, že jaksi zřejmě se Skylinkem spokojení budou, když si ty balíčky platí.
Nečekal bych, že zrovna ty to nepochopíš.

joscer

Podobné útoky bych schvaloval kdyby byla naděje, že něco změní. Dělat něco jen kvůli touze po pomstě je špatně. To uškodí jen nevinným lidem a Skylink bude mít v ruce trumf, že musí investovat do bezpečnosti a proto zdraží.

visper
Registrace: 5/2008

visper

má pravdu.Když nepijeme víno tak voda se musí zdražit.

Ufones
Registrace: 5/2010

Moj nazor...

Anonymous fandim, snazia sa sa bojovat za PRAVDU a to je pre mna najvacsia hodnota vobec, bojuju namiesto organov a institucii ktore zlyhali, aj ked nie vzdy spravnym sposobom....

...Prave v tomto pripade by som volil namiesto presadzovania sharingu, nabadanie a informovanie o inych sposoboch bezplatneho prijmu (DVB-T, IPTV, tripple-play) a bojkotovani Skylink-u, tiez by som zautocil na weby komercnych programov, ktore si platia distribuciu (hlavne tie slovenske) a vobec sa neangazuju, ani len odpisat divakom, ktori ich zivia, nezaujimaju sa ze velka cast divakov nemoze sledovat ich program bezplatne cez DVB-T, mozno aj towercom.

Nenabadam tymto nikoho k tomu co som napisal, len som napisal nazor, ako by mohli lepsie bojovat proti klamarom a podvodnikom, boli by potom mozno brani vaznejsie ako teraz, ked nabadaju ludi, aby robili to iste co Skylink, teda podvod.

Dreamer
Registrace: 7/2004

Visper, presne tak.Toto bude nahravat jenom ke zdrazeni SP a tim padem skupina anonymos bude vlastne napomocnikem.Jak jsem jiz uvedl bude to jenom ke skode nezli k uzitku.Odnesou to predevsim zakaznici.

HYPER
Registrace: 11/2010

"snazia sa sa bojovat za PRAVDU".
Co je to vlastně PRAVDA?
Já jsem si třeba vžycky myslel, že prostě bez nějakého zpoplatnění to nemůže věčně fungovat. Resp. nelze na základě jedné vstupní investice čerpat služby do alelujá. Také jsem měl PRAVDU.

joscer

Nelži joscer.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Joscer,v podstate jsem rovnez tohoto nazoru.Nic netrva vecne.Bude to jenom na nas,zda budeme nadale vyuzivat sluzeb nejakeho poskytovatele.Pokud se bude u Skylinku zdrazovat tak,ze jiz to nebude pro nektere zakazniky vyhodne,tak to staci vyresit vypovedni smlouvou a zvolit si jinou moznost prijmu tv.U dvb-t prijmu nam asi za par let nastanou take zmeny.Uvidime, jakym smerem se digitalni pozemni prijem vyda.

HYPER

joscer

Ja ťa plne chápem, ale potom malo byť na karte napísané, "Príjem CZ-SK Staníc NA 5 ROKOV BEZ CASOVEHO OBMEDZENIA", a vtomto prípade by si mal PRAVDU.

PISTOK153

joscer

Konkretne PRAVDA by bola keby niekto na obalku karty napisal:

"OBMEDZENA KARTA CS LINK - Zabezpeci prijem neplatenych televiznych programov s casovym obmedzenim (napr.) 2 roky"

Naopak KLAMSTVO, opak pravdy, je to co tam bolo v skutocnosti:

"NEOBMEDZENA KARTA CS LINK - Zabezpeci prijem neplatenych televiznych programov bez casoveho obmedzenia (pocas obdobia ich vysielania, alebo zivotnosti karty)"

Dufam ze nechces vsetky vyjadrenia pana Glisnika, mozem sem opat dat jeho citaty, co citat to klamstvo. Aj v poslednom clanku pre parabolu zaperlil, ze vedeli o tom ze to bolo neudrzatelne, max. na 5 rokov, ale veselo predavali karty bez dalsich mesacnych poplatkov a neobmedzene karty, takze sa de-fakto sam priznal ze klamal.

Dreamer

R^ :laughing: :laughing: teda skor :bomb:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

joscer 2

Este doplnenie, nezmestilo sa mi to predosleho prispevku...

"Co je to vlastně PRAVDA?
Já jsem si třeba vžycky myslel, že prostě bez nějakého zpoplatnění to nemůže věčně fungovat. Resp. nelze na základě jedné vstupní investice čerpat služby do alelujá. Také jsem měl PRAVDU."

Toto NIE JE pravda, je to tvoja domnienka a riadne zavadzajuca. V case ked to zacinalo si (asi) vsetky programy v GRATIS baliku platili distribuciu same (a myslim ze doteraz si platia vsetky SK programy distribuciu same, aj ked tymto si nie som isty), opat aj pan Glisnik raz napisal ze nemozu za tieto programy vyberat poplatky, az neskor pribudli programy ako Nova, ktore si za distribuciu neplatili - a za to si zaplatili zakaznici JEDNORAZOVY poplatok, dalsie KLAMSTVO ako JEDNORAZOVY poplatok Slovakov za CT. Tie jednorazove poplatky su na webe Skylink doteraz!

Dokazom ze KLAMALI je aj fakt ze poplatky nezaradili priamo, ale trikom vo forme "servisneho poplatku".

Dreamer

Dreamer,az se zmeni nazev baliku zakladnich programu Gratis, tak se zmeni asi zrejme i nazev servisni poplatek.

HYPER

Dreamer

Nehodlám se s tebou dohadovat. Ty máš tu skutečnou PRAVDU a s tím se nedá nic dělat. A koneckonců už mě nebaví číst ty tvoje romány, kde opakuješ pořád to samé.
Howg.

joscer

Já jsem nikdy ani na minutu nevěřil, že to může být na věky zdarma a těm reklamám jsem se usmíval. Když se mne lidi ptali jestli to bude opravdu do smrti zadara, tak jsem říkal "dneska ještě ano, zítra už být nemusí". V okamžiku kdy se nasytí trh, tak je firma bez příjmů. Čekal jsem krach a nebo že se začne platit. Jsem příjemně překvapen, že se platí tak málo. Odhadoval jsem to na stovku. Ale ta reklama opravdu nebyla fér. Uvádět duševně méněcenného v omyl je dokonce trestný čin.

visper
Registrace: 5/2008

joscer

tak tak on je jak kolovrátok

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

joscer / visper

joscer - mal si si to precitat aspon raz, napisal som CITATY, takze to nie je ziadna "moja pravda", ale FAKTY.

visper - ja som veril ze to zostane bezplatne, hlavne preto, ze skoro vsetky programy si distribuciu platia same (SK mozno dokonca vsetky!) a programy ziju zo sledovanosti a z reklamy a verejnopravne dokonca z nasich poplatkov. Tiez koli tomuto textu na obalke:

"NEOBMEDZENA KARTA CS LINK - Zabezpeci prijem neplatenych televiznych programov bez casoveho obmedzenia (pocas obdobia ich vysielania, alebo zivotnosti karty)"

Bez ohladu na to co je v zmluve - som si isty ze ak je na vyrobku napis ktory tvrdi jedno (a bez hviezdicky a malych pismen), nemoze byt v zmluve pravy opak, takato zmluva je potom neplatna, su na to zakony v SR, CR, aj EU!

K tomu preco s plati tak "malo" - po prve, je to za kartu a ak ma niekto 4 karty, je to uz viac ako ta stovka, po druhe, ak by hned nasadili vyssie ceny, vela ludi by odisli, takto daju mensi poplatok, ked si ludia zvyknu, nenapadne ho budu zvysovat, dovodov sa najde vela.

Dreamer
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra