Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

výmena za cslink ročnú kartu

zdravím, ide spraviť výmenu za ročnú cslink kartu, či najskôr musím doplatiť komplet?

ndsupcdigi
Registrace: 4/2012
Odpověď v diskusním vlákně

asi to

jde protože já měnil irdeto bez omezení a zatím mám Skylink roční. Prý mají nějakou ošíbku v systému a nejsem prý sám Už to trvá 14 dní a na řešení se pracuje???.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

RE: výmena za cslink ročnú kartu

To by mě taky zajímalo, ale bez doplatku na neomezenou to podle mě nepůjde.

Casio
Registrace: 1/2006

chlapi , pred týždnom som presne toto riešil na inom fore . napíšem to pekne po lopate : mám dve karty od cslinku ,jednu ročnú irdeto platná do 14.9.2012 s balíkom total , druhá karta cryptowork neobmedzená .so skylinku mi prišla nová karta ice na výmenu / o nič som ich nežiadal / v listé bolo napísané že si mám cslink kartu číslo : 000000000 čím skôr vymeniť za novú ktorú posielajú tzv. bez platne a získam takmer full skylink ,,sadarmo" na 2- mesiace . kedže samozrejme nechcem im doplácať 40 -euro za tú ročnú tak som ju chcel vymeniť za tú cryptowork , ale cez web mi to pyskovalo že táto karta je určená pre inú kartu výmena . takže ani bohovi . tak som im pekne krásne ráno spravil budíček o 7,00 hod a na prvý šup mi to zdvihli . tak som im nahlásil čislo starej karty cryptowork a číslo novej ice výmena meno adresu a čakal ako to dopadne . lenže pani v cslinku nepustil tiež systém do výmeny karty tak ako som ich chcel ogabať . vraj či mi túto novú kartu neposlali so skylinku ako výmena za tú ročnú aj s číslom karty . vravím že áno ,ale ja tú ročnú už nepotrebujem a chcem ju vymeniť za tú cryptowork a to sa vraj ,,nedá " lebo skylink pred tým ako posiela tieto nové karty tak si ich vraj zadáva do systému na presné číslo starej karty od cslinku . a ked som sa jej spýtal že či budem musieť doplatiť tých 40-euro tak vraj ak chcem ju ,,neobmedzenú " tak asi áno ,treba doplatiť ale na 100% si nie je istá . ale s iného fora mám potvrdené že ide chlapovi nová karta aj bez doplatku 40-euro zatial mu vraj nič neprišlo doplácať . tak si teraz vyber . a tý experti ktorý tieto karty predávajú dalej si užijú svoje a chudák ten čo ju kúpi . takže pozor na inzeráty že ,,predám kartu výmena lacno " potom sa nečudujte že ju nepreregistrujete . tolko moja osobná skúsenosť . dúfam že vám to pomôže .

efendy25
Registrace: 10/2011

Zaregistrovat ta roční na výměnu jde, ale nevím jestli opravdu potom chtějí něco doplácet. ;P

Casio
Registrace: 1/2006

Znamy mel rocni kartu Cslink,ktera koncila nekdy v zari.Ta sla pregegistrovat na kartu Skylink vymena,kde to zaktivovalo balik promo 2 mesice, ale pak se muselo doplatit 1000,-kc, aby byla neomezena.Preregistrovaval si ji nekdy zacatkem cervence.

HYPER
Registrace: 11/2010

ten môj príspevok je aj pre druhých . to máš pravdu ,to ide ,ale stým poplatkom bude asi tiež pravda že ho budú chcieť ak chceš tú kartu na furt . tiež som sa tu na foré na to pýtal a chlapi mi napísali že áno treba doplatiť , ale ako som písal aj hore že to zatial ide aj bez poplatku . ale do kedy ?.

efendy25
Registrace: 10/2011

No pokud ma jeste zaplaceny nejaky balicek na ty rocni karte,tak nemusi asi zatim doplacet do doby platnosti balicku.Nejsem si ale jist.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra