![]() |
|
Servisný poplatokAhoj mám kartu Skylink registrovanú 19.1.2007 a našiel som, že servisný poplatok u tejto karty nadobúda účinnosť 1.9.2012. Zaujíma ma, či musím uhradiť tento poplatok do 1.9., aby mikartu nezablokovali. A druhá otázka je na kartu CS Link "ročná". Táto karta bola kupovaná cca. v novembri 2011 a nie je zatiaľ predĺžená. No a preto neviem kedy mám platiť ten poplatok. V stredu som písal aj do oboch firiem, ale nejako na mňa kašlú a neodpísali mi. Veľmi ďakujem za pomoc. |
Greenhorn
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
Poplatekhttp://skylink.cz/web/structure/76.html |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Servisný poplatokza 1 ....neza 2 ....neplatit, dokud neuhradíš 1000kč. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Servisný poplatokNo a v tom prvom prípade to mám do akého dátumu uhradiť. |
Greenhorn
![]() |
|
RE: Servisný poplatokPokud chceš koukat, tak zaplať pokud ne tak neplať, můžeš zaplatit kdykoli v budoucnosti a karta znova poběží.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
@ GreenhornNepočúvaj tu blbosti a poplatok neplať !!!Tvoja karta z tohoto dátumu určite spadá do výmeny kariet, to znamená že si urob výmenu karty za novú a budeš mať 2. roky bez poplatkov a ešte aj na 2. mesiace komplet multi balík. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Servisný poplatoka ked zapnes bloker aj dlhsie :8)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Servisný poplatokJa to viem s ako je to s kartou "Výmena", ale zatiaľ ju nemôžem kúpiť, pretože si kartu preregistrovávam na moje meno. Ten formulár som posielal 31.7.2012, no zatiaľ sa mi neozvali a preto zisťujem, či musím zaplatiť ten poplatok do 1.9., aby mi tú kartu nezablokovali. |
Greenhorn
![]() |
|
Admin toto sa neda fakt stopnut?Každý deň, ked sem pridem, chcem si niečo prečitať a stále dokola to isté. Nie je Vam ľuto, že toto forum stratilo !vysačku" kvality a je to len nejaky pokec typu Lady.sk? :bigeyes: |
Papua
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
@papuaVlakno je oznacene ako "Servisny poplatok". Ked ta tato tema nezaujima, pripadne priamo drazdi, preco si sposobujes psychicku traumu tym, ze ju vobec citas? A dokonca na nu aj reagujes. Nie je predsa nic jednoduchsie ako ignorovat vlakna, ktore uz podla nazvu vies ze ta nezaujimaju. |
fulcrum29
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Servisný poplatokAle každe druhé vlákno? Neblázni, to je aj na teba moc len to nechceš priznat :) |
Papua
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: Servisný poplatokskynett, na výměnu se tazatel neptal.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Servisný poplatokA když umí najít fórum tak umí najít www.sl a tam si to snad přečte. Nevím co je na tom těžkého chybí jen vůle tazatel nic vic. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
jak dlouho........budeme poslouchat plačky ukřivděných, kteří si nemyslím, že neví, ale potřebují si postěžovat.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
greenhorn- nejlepší varianta:nic neplať a snaž se urgovat tu přeregistraci tak, aby sis stihnul do 15.9. zaregistrovat namísto staré karty kartu výměna - nic ti nezablokujou, první 2 roky na kartu výměna nebudeš serpo platit a 2 měsíce budeš mít navíc plnou nabídku - to vše za 600Kč |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Servisný poplatokVďaka "lance" za odpoveď. Aj ja by som rád stihol preregistrovanie do toho dátumu do kedy je tá akcia s kartou Výmena. Práve preto som sa pýtal, že do kedy mám ten poplatok zaplatiť. Ako som spomínal ja som im písal minulý týždeň, no neodpovedali mi. Na webstránke Skylinku som sa pozeral, ale nepochopil som kedy je posledný dátum úhrady poplatku, aby som predišiel zablokovaniu karty. |
Greenhorn
![]() |
|
RE: Servisný poplatokGreenhornI když od 1.9. nezaplatíš serpo na starou kartu tak celé září/september ti ještě pojede. Kromě toho se bude zřejmě dát i potom vyměnit stará karta na kterou nebyl serpo zaplacen - pokud bude ještě v systému... - podle vyjádření Glisníka budou neaktivní karty vyřazovat z databáze až po 1 roku "nečinnosti", což osobně chápu tak, že když neuhradím serpo na starou kartu a po půl roce kdy bude karta "neaktivní" si za ni budu chtít registrovat výměnu, tak by to mělo jít (proč by mi Skylink měl bránit když jim chci dát prachy za výměnu...?) podle Glisníka zpětně údajně poplatek požadovat nebudou... No, je otázka, nakolik se dá věřit Glisníkovi že to co říká dnes bude platit i zítra, ale dejme tomu že jo...?? samozřejmě nejvýhodnější je výměna do 15.9. - viz.výše |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
![]() |