Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

cccam !!!!!!!

(odstraněno - porušení pravidel)

nevim.. :/
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 27.08.2012, 11:22.16

sawe
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

to Papua

ale jo, jak říkáš... uvedl jsi směr a ukázal jak to principielně funguje a dál je to na každém z nás.... jak se říká.... Voják se stará, voják má :-) Za sebe mohu říct, že z VIP ALL nabídek mi ke štěstí stačí ruské NTV+/Trikolor, polské Cyfry/Polsat/N a něco českého. Jo, kvůli tenisu a NBA talijáni/Španělé SKY/ITA/Digital+.... zbytek neřeším, koukám hlavně na sport a ty přenosy jsou vesměs všude stejné....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

CCCam

Když se k něčemu dorveš, nech si to pro sebe. zde je sobectví namístě, voják se stará, voják má...

hotovyrad

RE: cccam !!!!!!!

Mysliš že ked som sa teraz zaregistroval že som blbý. Som tu možno skorej ako ty.A adries spolahlivých mam viac ako ty, ale ty sa ich nedozvieš lebo nie si spoľahlivý.

Papua
Registrace: 8/2012

evidence

Jinak já mám vyzkoušených asi 30 Share serverů a vše si píšu do excelu... samozřejmě link, mejl, ceny ale hlavně co jede, co nejede atd..... a až na výjimky platí přímá úměra mezi kvalitou a cenou, takže v obýváku TOP server za 150 EUR/ročně, kde jede vše bez byť jen jednoho výpadku za měsíc, no a v ložnici na druhém Dreamu nějaký za třetinovou cenu, hlavně ať tam jede něco českého a pár péček :-)

hotovyrad

@radku

Jasné. Sme ako malé deti kto viac prezradil? Oneeeee napisal toto:

na ako dlho ? mal som adresu,ktorá mi išla 6 rokov. Bola od 63°east do 30°west,s menšími výpadkami, ale bola. Len že to bola vtedy iná doba. Prišla kríza a adresa padla. už ide iba C+ na 19,2° , ale , ide mi aj VH1 clasic a MCM a to mi stači.Šport ano,ale fotbal a filmy , nie su moje hobby.
netárať a nedrýstať.

A ja toto:

kríza, nekríza furt to fachčí. Za 10 eček mesačne 8 providerov a bez výpadku. Je to smerom na Radkových kamarátov.Na východ.Už niekolko rokov.

Kto viac prezradil? Nech si urobí úsudok každý sám.V iných príspevkoch nič na prezradenie nebolo.

:)

Papua

dodaj dôkaz

inak ti prischne táranie
http://oneeeee1.webovastranka.sk/image/index/

keď boli zlaté časy

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

to Papua

mám kontakty na "Sovětské" i "západní" servery... je zvláštní, že Rusáci jedou v MGcamdu a západní v CCCam - u 95 procent to tak funguje.... vzhledem k tomu, že jsem Rusofil mám jako primární server nějaký fakt Strong server za více peněz a v ložnici nějaké Rusáky, kde je co Broadcaster, to zápis, vyzobu si ty ruské (NTV, Trikolor, TRK) které napíšu do toho primárního a zbytek nechám v sekundárním. Dokupy mě to stojí cca 200 EUR/rok pro dvě TV, což si myslím ujde vzhledem k tomu, že dva Dreamy, dvě plazmy, Torroid, AV aparát a další krámy mě stály skoro půl koule.... ale vím, že když to zapnu, tak to jede... Největší tvrďáci jsou ti, kteří si u Rusů zaplatí VIP nabídku za 7 USD a tu ještě chtějí resharovat :-)))) to by jeden zaplakal....

hotovyrad

:) dôkaz čoho? Že maš nejakú web stránku? Ja ich robim mam ich sem hodiť 12,či 15?

Papua

tvoje stránky ma nezaujímajú . sú tam však fotky s adresami. ja som dodal dôkaz,teraz si na ťahu ty. tak sa ukáž.

oneeeee

Ja sa nepotrebujem predvádzať, kto ma lepšie autíčko "angličák".

Papua

tak potom si táral. Som tu možno skorej ako ty.A adries spolahlivých mam viac ako ty, ale ty sa ich nedozvieš lebo nie si spoľahlivý.
Podľa tohto tvojho príspevku máš dvojitú registráciu a porušil si pravidla.

oneeeee

Tu priateľu vôbec nejde o registráciu.Skorej, ako píšeš, neznamená že som tu bol skorej registrovaný. Podľa toho poznáš odborníka či navštevníka tohoto fóra? Ja nie. Mal si v marci 50 rokov ja som od teba starší o 9 rokov.Parabolu navštevujem od jej začiatku a to aj bez tvojej registrácie. Podľa toho nepoznáš kto tu bol skorej či neskorej.Ale to nemá ďalej s tebou zmysel.

Papua

kde si to vyhrabal ,že si o 9 rokov starší. Sme dvaja barani a preto to takto vyzerá.

oneeeee

:) no to ano.

Papua

tiež som niekedy uverejnil adresy ,lebo sa mi nechcelo už ich testovať. Niekto si však dal tú námahu a výsledok bol pre neho veľmi dobrý
https://www.parabola.cz/forum/topic-40505/

oneeeee

sorry za predchádzajúci príspevok. Zle som si to prečítal. ano v marci som mal 50 rokov. Tú stránku som vytvoril preto aby sa deň čo deň nepísali tie isté príspevky o dreamboxe.

oneeeee

@hotovyrad

Ja jsem prilis pohodlny. Neni problem sehnat jakoukoli kartu z Ruska, dokonce mam i aktivni prijimac s kartou IVR... na Rikor 60e (nevyuzivany). Vyuzite mam Telekartu, NTV, Radugu. A stejne to vyjde na "par" supu. Vetsinou cumim na Radugu ze zvyku. Neco jineho je HD na NTV/Trikolor, porad zvazuji, ze prejdu na vyssi balik, jen se mi to zda uz prehnane a zbytecne. Jeste zadara 4x ruske IPTV...

wenk
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra