![]() |
|
Plazma Panasonic K.OPrijedu z dovoleny,TV zapnu do site,pripojim kalbey a zapnu.Zacvakaj rele,LED blikne zelene a pak jen 10krat cervene.Je to TH-46PZ85 4 roky stara,stala pres 40tis.Na netu jsem se docetl,ze si zdroj.Resil nekdo neco podobnyho??? Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
to koaxuž si videl v plazme VN trafo ? :bigeyes:Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
@FAB5jsou bourky ne ... takze pojistka domacnosti. a kdyz to nepujde v servisu opravit, tak aspon neco dostanes ;)T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925
|
afkcz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
re:afkcz pojištění domácnosti.pojištění domácnosti spíše ne, než ano, hledal jsem také něco, kde by přepětí nebylo ve výlukách, ale marně.Všude pojišťují jen následky přímého úderu blesku. Pokud víte, kde pojistí i přepětí, sem s tím, budete mít mnoho vděčných čtenářů Paraboly. Já jsem si proto pořídil přepěťovou zásuvku s "doživotním pojištěním" do 5000€. a) Možná to pomůže proti tomu přepětí (k tomu mám navíc v domovním přívodu 50kA B+C), b) možná by mohli něco zaplatit pokud nefunguje a). Možná... |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |