Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výměna-nejdou programy

Zdravím,po uplynutí 2 měsíčního proma mi jdou na kartě výměna pouze neplacené programy,tzv.Gratis.Přitom jsem ji registroval na starou gitalku kde mám zaplacen balíček Total do konce roku.Na skylinku to již týden nikdo nezvedá a na e-mail neodpovídají.Nevíte co dál??Opensat 9900 hdpvr.Blocker nezapnut.U nich na webu píšou že mám jen balíček Gratis,žádný Total či Multi nepřeveden.. ;P

wlada
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výměna-nejdou programy

zkus jim napsat na facebook tak se aspoň občas někdo ze skylinku vyjádří

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

a skusil si

refreš?? ;) :laughing: Ten jde snad zvládnout né?Určitě by ti jí někdo poradil :)))

slávista
Registrace: 11/2010

Refreš jsem samo zkoušel mockrát,ale mám u nich aktivní jen Gratis ač na starý Gitalce mám zaplacen Total.Asi to nepřevedli ze staré karty.
Dík za nápad s FB,uvidíme :8)

wlada

asi jsi

při registraci nepřevedl data od cs linku,jak to maj čuchat,co máš zaplaceno? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Prostě na staré kartě dojedeš Total, nic nového.
Dokdy ti ukazuje, že bude aktivní?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

wlada
Takové problémy jsi neměl u DIGI vid , ale zase máš jiný a těch bude , ještě budeš vzpomínat v dobrém na DIGI TV . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Co to meleš,jsem DIGI nikdy neměl !!!
A díky Tomíku,good nápad nechat dojet starou kartu,bude aktivní do konce předplaceného Totalu,t.j.listopad R^ R^

wlada

To není nápad ale z vlastní zkušenosti :) Ten balíček se ti ani ve stejném složení programů převést nemůže, leda by ti na Skylink kartu poslali zápisy na total(ale proč by se tak namáhali), nebo ti místo něho dali multi, ale to bys je o to asi musel nejdřív sám na kolenou žádat.. :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra