![]() |
|
Samsung PSE8000 vs.Panasonic P65VT50Dobrý deň , Mám záujem o kúpu veľkej plazmy , do môjho užšieho výberu sa dostali uvedené typy.Čítal som viac , aj zahraničných recenzii , anglické a americké fóra , ale moje dilemy pretrvávajú...Resume je asi také , že Samsung bzučí , a Panasonic bliká ,teda absolutne ideálnej voľby niet...Za nemálo peniazí by som však nerád urobil unáhlenú kúpu , preto Vás prosímo radu , prípadne osobné skúsenosti....Ďakujem za každý konštruktivný príspevok. |
punca
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Samsung PSE8000 vs.Panasonic P65VT5065" to je do hostinca ? Domů bych to nechtěl. A vím proč. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Samsung PSE8000 vs.Panasonic P65VT50puncatak to záleží na tom jestli víc slyšíš bzučení nebo vidíš blikání :))) ono je totiž zrovna tohle velmi individuální ! Já např. vidím blikání plasem, zvlášť u Panáků a strašně mě to na nich ser... a proto si je nemůžu koupit, znám ale lidi kteří to vůbec nevnímají neví o čem mluvím i když se přímo díváme spulu na stejnou obrazovku... takže se sám podívej, poslechni a rozhodni, se, internetové rady ti jsou v tomto případě naprd - dívat se na to budeš TY !!! |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Samsung PSE8000 vs.Panasonic P65VT50No,mám doma 42" ST50 a musím vzpomenout ANTONÍNA a jeho častá upozornění stran velikosti TV a musím mu dát za pravdu 42 je fakt minimum zvláště pokud se bude využívat 3D.Tak to ti musím závidět pro jakou velikost jsi se rozhodl.Mně se má už bohužel zdá malá.Jinak já osobně bych nikdy nešel do VTčka,někteří recenzenti uvádí,že řada UT má lepší/jasnější/zobrazení.Ale UT nemá filtr tak,že je to velmi háklivé na odrazy.Doporučuji vlákno na TV Freak Panasonic 2012 preview - VT50, GT50, ST50 |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
malá poznámkaAntonín uznával TV až od 50, 42 byl pro něho "větší monitor" :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE : CESProč..? Však už nám vysvetli tie objektivné dôvody...:-) |
punca
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Samsung PSE8000 vs.Panasonic P65VT50Ahoj,výrazne lepšie v testoch na nemekej stránke vyšiel Panasonic.Pozri:http://www.testberichte.de/d/search.php?searchstr=Panasonic+P65VT50&submit=SuchenTechnisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000
|
artin
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
@puncaFakt lepšie urobiš ked si prečitaš odbornikov na cssf fore či TV Freak. Tu sa akurat dozvieš o mazaniciach na LED a plazma "topí"...... |
Papua
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
puncaTohle není TV do kde-jakého obývacího pokoje,že jí tam prdn-š a hotovo, podle té TV musíš OP nebo speciál místnot uspořádat. A jde o vzdálenost na sledování od panelu, i když dodržíš doporučenou vzdálenost, tak z prakce je odzkoušeno, že nebudeš kvalitně stíhat sledovat co je, ( se děje ), na okrajích panelu. Na to mají milionáři takové mini "kinosály". Kup ji. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
lidi neblbnětes těma úhlopříčkama - vždyť je to úplně jednoduché - pokud jde o vhodnost/nevhodnost větší/menší úhlopříčky, nejde o nic jiného než pouze o poměr mezi velikostí úhlopříčky a vzdáleností křesla !!!Když na to mám, koupím si 2m krávu a budu se dívat z 5ti metrů, ale úplně stejného výsledku dosáhnu s poloviční 1m když si přisunu křeslo na 2,5m !!!!! a mám to za zlomek peněz i provozních nákladů (el.) Je to o uspořádání obýváku vč. TV - tj. zda podřídím uspořádání obýváku TV nebo naopak, kolikačlennou mám rodinu (počet pozorovatelů) a co vlastně sám od sledování TV požaduju.... takže vše je individuální podle vkusu každého soudruha ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
![]() |