![]() |
|
servisni poplatek CT kartazdravim vsechny, predem se omlouvam za mozna hloupy dotaz. nekde na parabole jsem cetl, ze CT karty budou bez servisniho poplatku. dnes jsem si to chtel overit na Skylinku a tuto informaci mi pani nepotvrdila. mam par zakazniku, kteri maji jen CT kartu a rad bych teda vedel co jim mam rict. omlouvam se tedy pokud nekoho rozcilim dotazem na servisni poplatek, ale muzete mi prosim poradit? diky |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@pierrepetrale to není pravda, pokud někdo mění podmíNky během hry musí se tíM zaobírat úřad, vycHaně se přejde na jiný stát a "(nevhodné slovo)e" ZÁKÁZNÍKU PLAŤ, PROTOŽE NÁM LETADLO NEVYŠLO...Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
Babuiale to je hezké,že bojuješ,ale už je bojiště prázdné,lidi vyměnili karty,zaplatili poplatek a za dva roky zase budou nadávat a pak zase zaplatí,už to chápeš,ovce R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@pierrepetrOVCE jsem řekl já a máš pravdu 70% to udělá nebo jen 10% (Glisník neví pošleme složenku) FUJJe třeba konat... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
ale anořešíme půl rohlíku denně,třetinu cigarety,deci piva,půl kilometru jízdy dobrým autem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrbohužel jak píšeš NEJe problém mít v domácnosti 4 kartičky? NE Můžeš platit pouze jeden poplatek? NE Řešíme peníze? NE Osobně, kdybych mohl, bych jim sebral licenci a sbohem Skylink!!! ANO Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
Babuidobrou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrtak už opravdu DOBROUPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
BabuiJasně že máš pravdu.Pečlivě s právníky promysleli, jak zpoplatnění bezplatné nabídky zakamuflovat, aby to nebylo příliš napadnutelné a pak si jen dávat pozor, aby se někde neprořekli. Zatím to zvládají bravurně. "My jsme Skylink, my máme službu, kterou vy chcete a proto nám budete platit tolik, kolik my chceme. Vy nezchudnete a my se pěkně napakujeme, dokud to jde. A až to nepůjde, tak to klidně zabalíme, protože do té doby vyděláme na poplatcích za bezplatnou free gratis nabídku takový prachy, o jakých si vy, naši zákazníci, můžete nechat jen zdát. S našimi kartami Výměna, Výměna II, Výměna III, Výměna Ultra, Výměna Free Ultra Maxi, si pak můžete třeba vytapetovat. Tak hodně štěstí. Nás, Skylink od M77 group si budete pamatovat hodně dlouho." Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
proč to dávášdo více témat? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kdo umí tak umízačínají chodit složenky i na karty registrované loni !!!PFUJ PFUJ PFUJ !!!!!!!!!!!!!!!! :crying: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
DikyDekuji vam, tak nejak jsem v to doufal, ze na CT karty nebude poplatek uplatnovan, ale kdyz mi to nepotvrdili ani na Skylinku, tak jsem znejistel. Diky za odpovedi. |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
Tomik535"Akorát je smutné, že při klasické výměně se z karty ČT stane standard a pak musíš písemně žádat o "překonvertování"Proč jednoduše, když to jde složitě.".........ono asi sa snazia co najviac ludi odradit od prechodu na ct karty |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |