Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Vu plus uno problem

Zdar,pri pokuse o zmenu vzhladu na Vu uno mi dokola hlasi zelenu smrt.Ziadne vypinanie zo sieye nepomaha.Dalej do menu STB sa vobec neda dostat.Poradte co teraz?V zivote mi nic podobne este neurobilo.Zeby reklamacia!Dik.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vu plus uno problem

Nahral si si do boxu nekompatibilny skin.
Ces siet (FTP) sa pripoj do boxu. Vojdi do adresara /usr/share/enigma2/ a vymaz adresar s nahratim skinom. Box bi ti mal nabehnut s defaultnim skonim.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

A ked ani to nepomoze, tak opatovne nainstalovanie noveho image.

efly
Registrace: 10/2008

Jelikož se mi to

při experimentování stávalo dost často, tak jsem taky hledal způsob, jak se případně vyhnout reimagenování :))), když nepomohlo odmáznutí špatného skinu. Někde na fóru jsem zachytil info, že se přes ftp klienta(třeba) přepíše v nějakém xlm, pyo nebo podobném neřádu zápis o defautním skinu, který se má spustit po startu Enigmy. No na experimenty tohoto druhu nemám potřebné znalosti...

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

neboj nič , drž sa toho čo ti píše Warder . počas botovania sa pripoj cez ftp na vu+ a odstráň ten skin ,ak nevieš aký tak si pozri podla dátumu čo si stiahol a odinštaluj to , ono to nabehne niekedy aj samé ak nie tak ho reštartni . včera po dlhej dobe som chcel len na dreamboxa stiahnúť skin na epg ,,merlin" a zelená smrť cez ftp som ho vyhodil a pekne krásne sám nabehol . do týchto satelitov sa počas botoovania pekne pripojíš cez ftp . pokal ti to ide bez problémov tak platí : ,,nerýp do toho ,lebo ti to už potom nemusí ísť vôbec " .

efendy25
Registrace: 10/2011

jo, kdyby byl jako důvod k reklamaci každej zelenáč, tak by se reklamoval každej box s enigmou2 :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

efendy25

ku.rva chlape mas pravdu!Vsetko mi slapalo ako hodinky,ale som taky KAAR ze sa v tom musim rypat a do.jebal som to cele.Chlapi dik,skusim co pisete. :bomb: R^ :-/

Tami

Tami

však jde o (nevhodné slovo)o, když se něco nepovede, tak tam přes USB nahraješ nějaký image znova a můžeš dál zkoušet vše možný i nemožný. :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

eemil

ved to mi jw jasne,len to doslo v nevhodnu dobu,ale to je zase iny pribeh.

Tami

kamo pod skype urobime to R^ R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra