, sekce: Linuxové přijímače |
|
Vu plus uno problemZdar,pri pokuse o zmenu vzhladu na Vu uno mi dokola hlasi zelenu smrt.Ziadne vypinanie zo sieye nepomaha.Dalej do menu STB sa vobec neda dostat.Poradte co teraz?V zivote mi nic podobne este neurobilo.Zeby reklamacia!Dik.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 190 |
|
|
RE: Vu plus uno problemNahral si si do boxu nekompatibilny skin.Ces siet (FTP) sa pripoj do boxu. Vojdi do adresara /usr/share/enigma2/ a vymaz adresar s nahratim skinom. Box bi ti mal nabehnut s defaultnim skonim. Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
|
|
RE: Vu plus uno problemA ked ani to nepomoze, tak opatovne nainstalovanie noveho image. |
efly
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 202 |
|
|
Jelikož se mi topři experimentování stávalo dost často, tak jsem taky hledal způsob, jak se případně vyhnout reimagenování :))), když nepomohlo odmáznutí špatného skinu. Někde na fóru jsem zachytil info, že se přes ftp klienta(třeba) přepíše v nějakém xlm, pyo nebo podobném neřádu zápis o defautním skinu, který se má spustit po startu Enigmy. No na experimenty tohoto druhu nemám potřebné znalosti...Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
|
|
RE: Vu plus uno problemneboj nič , drž sa toho čo ti píše Warder . počas botovania sa pripoj cez ftp na vu+ a odstráň ten skin ,ak nevieš aký tak si pozri podla dátumu čo si stiahol a odinštaluj to , ono to nabehne niekedy aj samé ak nie tak ho reštartni . včera po dlhej dobe som chcel len na dreamboxa stiahnúť skin na epg ,,merlin" a zelená smrť cez ftp som ho vyhodil a pekne krásne sám nabehol . do týchto satelitov sa počas botoovania pekne pripojíš cez ftp . pokal ti to ide bez problémov tak platí : ,,nerýp do toho ,lebo ti to už potom nemusí ísť vôbec " . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
|
|
RE: Vu plus uno problemjo, kdyby byl jako důvod k reklamaci každej zelenáč, tak by se reklamoval každej box s enigmou2 :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
efendy25ku.rva chlape mas pravdu!Vsetko mi slapalo ako hodinky,ale som taky KAAR ze sa v tom musim rypat a do.jebal som to cele.Chlapi dik,skusim co pisete. :bomb: R^ :-/3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
|
|
Tamivšak jde o (nevhodné slovo)o, když se něco nepovede, tak tam přes USB nahraješ nějaký image znova a můžeš dál zkoušet vše možný i nemožný. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
eemilved to mi jw jasne,len to doslo v nevhodnu dobu,ale to je zase iny pribeh.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
|
|
RE: Vu plus uno problemkamo pod skype urobime to R^ R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|