Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

karty ČT a jejich distribuce

Neví někdo jak to bude s kartami ČT pro příjem veřejnoprávních programů bez servis.poplatku jenom mi prosím neraďte,že se mám spojit s info centrem ČT tam už mám od 13.8 písemný dotaz jak SMS tak i mailem a mimo odpovědi ,že mi dají vědět jak budou mít přesné informace,tak zatím nic konkrétního a ono je pár dní do zavedení servis. poplatku od Skylinku a kdo se rozhodl,že bude přijímat programy pouze od ČT tak bude ze satelitu zatím i bez těchto programů vyjma ČT24,protože ČT asi neví jak tuhle situaci vyřešit. Rv

kaliv
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karty ČT a jejich distribuce

treba ti skylink "preklopi" puvodni kartu do "tarifu CT", zatim asi zadne info neni.

milanm
Registrace: 3/2006

kaliv

Zatím je čas. Karta by i bez uhrazení poplatku měla jet do 30.9.2012. Při neuhrazení poplatku totiž vstupuje v platnost výpověď smlouvy ze strany Skylinku a účinnost této výpovědi je k prvnímu dni nebližšího kalendářního čtvrtletí. Což je 1.10.2012.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: karty ČT a jejich distribuce

karty čt pojedou bez servisního poplatku i nadále. akorát když udělá user výměnu, tak se mu karta čt automaticky překlopí na základ a pak je lhůta bez placení servisního poplatku 2 roky

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

karty ČT a jejich distribuce

Informace od joscer a od PoldaS jsou pro mě velice užitečné a velice za ně děkuji,ale od PoldaS bych možná dostal i odpověď na další otázku,když si pořídím kartu výměna a před tím na starou kartu CS-Link požádám požádám ČT o její programy a potom zaregistruji kartu "Výměna"tak mi karta CS-Link zanikne? :-/

kaliv
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra