Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

VU+ Uno a disky

Díky mému neustálému experimentování, (asi) se mi podařilo za pár měsíců odpálit sata HD uvnitř daný.. Nějak to není ošetřeno, v software, aby disk zůstával odpojený při ládování image apod. Lze tam dát SSD Sata III? Bude to sata III žrát?

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ Uno a disky

To by mě opravdu zajímalo, jak se dá nahráváním image odpálit disk.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Úplně jednoduše,

protože při každém restartu tlačítkem vzadu, dochází k nestandardnímu ukončení práce HD, stejně jako na počítači. Píšu, že dost experimentuju( přehrávám image i několikrát za den a pod. Prostě mi disk odešel a byl celkem 1 rok starý.

jerry00

To ti odide aj tento, ziadny nie je stavany na zap vyp.Odjakziva to plati pre disky.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

To ti odide aj tento, ziadny nie je stavany na zap vyp.Odjakziva to plati pre disky.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Nojo ale mě

teď zajímá, jak je to s tím sata III, protože sata II je pomalu nedostatkový sortiment a je i dražší než sata III disky. a bohužel ani doma nemám žádné prcadlo, které má Sata III.
Připadlo mi, že SSD( které jsou mnohdy levnější) musí být více odolné, proti tomuhle. Tam je snad všechno vypálené ve flešce a ne zaznamenáno magneticky. Motor to taky nemá...

jerry00

Sorry SSD som prehliadol ale ani tomu to moc dobre robit nebude.Pre teba bude jednoduchsie pouzivat esterny disk,satci uplne usb a mas pokoj.Odpojis ked experimentujes a hotovo.Inak ani tomu zdroju to neprospieva caste zapinanie a vypinanie.Ber to ako moj nazor. ;)

liquere

Tak na zkoušku

jsem se pokoušel něco levného vydražit na Aukru , ale je to nějaký pochybný podnik. Tam asi dražitel bojuje s prodávajícím, který přihazuje pod jiným nickem :laughing:

jerry00

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra