![]() |
|
VU+ Uno a diskyDíky mému neustálému experimentování, (asi) se mi podařilo za pár měsíců odpálit sata HD uvnitř daný.. Nějak to není ošetřeno, v software, aby disk zůstával odpojený při ládování image apod. Lze tam dát SSD Sata III? Bude to sata III žrát?Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno a diskyTo by mě opravdu zajímalo, jak se dá nahráváním image odpálit disk.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
Úplně jednoduše,protože při každém restartu tlačítkem vzadu, dochází k nestandardnímu ukončení práce HD, stejně jako na počítači. Píšu, že dost experimentuju( přehrávám image i několikrát za den a pod. Prostě mi disk odešel a byl celkem 1 rok starý.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+ Uno a diskyTo ti odide aj tento, ziadny nie je stavany na zap vyp.Odjakziva to plati pre disky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno a diskyTo ti odide aj tento, ziadny nie je stavany na zap vyp.Odjakziva to plati pre disky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Nojo ale měteď zajímá, jak je to s tím sata III, protože sata II je pomalu nedostatkový sortiment a je i dražší než sata III disky. a bohužel ani doma nemám žádné prcadlo, které má Sata III.Připadlo mi, že SSD( které jsou mnohdy levnější) musí být více odolné, proti tomuhle. Tam je snad všechno vypálené ve flešce a ne zaznamenáno magneticky. Motor to taky nemá... Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+ Uno a diskySorry SSD som prehliadol ale ani tomu to moc dobre robit nebude.Pre teba bude jednoduchsie pouzivat esterny disk,satci uplne usb a mas pokoj.Odpojis ked experimentujes a hotovo.Inak ani tomu zdroju to neprospieva caste zapinanie a vypinanie.Ber to ako moj nazor. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Tak na zkouškujsem se pokoušel něco levného vydražit na Aukru , ale je to nějaký pochybný podnik. Tam asi dražitel bojuje s prodávajícím, který přihazuje pod jiným nickem :laughing:Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
![]() |