![]() |
|
CS Link ročná kartaAhojte, dneska mi prišli z CS Linku dva emaily. V prvom mi napísali, že mi končí aktivačné obdobie pre Neplatené 2 HD programy - 1 rok. V druhom emaily bolo napísané, že mi končí aktivačné obdobie pre Neplatené programy. Chcem sa spýtať, ako mám teraz postupovať pri zaplatení tých poplatkov pre predĺženie karty na neobmedzenú. Pozeral som to na ich web stránke; to musím dať jeden poplatok za 40 euro na neplatenú ponuku a zvlášť 8 euro za neplatené 2 HD programy? A ak si kartu teraz predĺžim na nebmedzený príjem budem musieť do konca roka 2012 kúpiť kartu Skylink Výmena kvôli zmene kódovania. Ďakujem... |
Greenhorn
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: CS Link ročná karta1 věc by jste mohl udělat koupit si new skylink kartu ne výměna přijde váš to na stejný peníz jen při výměně vám dají komplet na 2 měsíce a 2 roky bež poplatku 29 kč jen do 15.9 |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: CS Link ročná kartaJo je to nevýhodný, cpát do toho tolik peněz za neplacený, pak ještě za 2 hd neplacený a pak platit po-ser, nebo ještě platit výměnu :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: CS Link ročná kartaNajvýhodnejšie je kúpiť novú kartu Skylink HD. Je však už len IRDETO, ale nepíšeš, aký máš prijímač, či Ti bude túto kartu podporovať, prípadne dokúpiť modul, to už je potom výhodnejšia zase karta výmena, ktorá je ICE aj s doplatkom 40€ za prerobenie karty ročnej na neobmedzenú. Len tak pre info.... Mne sa podarilo omylom nahodiť kartu VÝMENA na vyše rok a pol starú CSlink ročnú kartu a teraz mám problém, po dvojmesačnom prome tma.... Predtým preregistrovať kartu VÝMENA na ročnú kartu systém vôbec nepustil!!!! |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
golfLCpokud si někdo plánuje platit nějakej balíček, tak pak je to fuk že to byla původně roční cslink, protože při aktivním placeným balíčku jde i ten základ.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: CS Link ročná kartaMám satelitný prijímač Medialink Black Panther. |
Greenhorn
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
eemilmam doma rocnu cslink kartu ktora vyprsala predplacam na nu obcas platene baliky...tie idu..ale zaklad bez doplatenia 40 eur nejde :-/skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenCož to jo, ale když ji vyměníš, tak pak to prej jde.:lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Greenhorntak na tuhle "šunku" je tu odborník pierrepetr, kterej je ale do 9.9 na nucené dovolené :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
CS Link, SkylinkMám satelitný prijímač Homecast S3000 CR bude IRDETO kartu podporovat? |
shytsel
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
![]() |