![]() |
|
XTREND ET 9500 PVRChtel bych poprosit majitele tohoto stroje zda by byl tak ochoten a mohl sdelit svoje poznatky a svuj nazor na tento stroj |
onkl
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: XTREND ET 9500 PVRmám starší ET9000, obraz výbornej, stabilní, bezproblémovej. Drobné nedostatky byli u ET9500 odstraněny. Takže si myslím, že se jedná o dobrou volbu. Těžko říct co je lepší, jestli ET9500, nebo třeba VU+ ULTIMO :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: XTREND ET 9500 PVRPokial chces nieco dobre, tak dreambox 7020HD je super, pripadne nejake VU+ uz okrem DUO. Xtrend 9200 mam zrovna doma, co je v podstate 9500 a poviem ti, ze naposledy. Zelezo by mozno bolo OK, ale podpora o nicom. Aby fungovalo vsetko ako ma, musis riesit okolo toho veci... Nekupovat, nervy z neho budes len mat. Ked chces za 250€ je tvoj. Ma 2 tyzdne :)))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: XTREND ET 9500 PVRBolo by dobre povedat aj "B". Co je vsetko zle ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
loonjak si přišel na to, že podpora je o ničem a co všechno musíš dělat okolo aby to fungovalo. Já nedělal okolo nic a všechno funguje jak má. Jediný co je problém u 9000,9100 a 9200 je nefunkční tuner B při parametrech 8PSK a FEC 5/6 kde je třeba drobná HW úprava, to už je ale u 9500 vychytaný. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: XTREND ET 9500 PVRPo B napr. DVD player, mytube... niektore pluginy nefunguju dobre. S najnovsim Image V6 cele zle. Napchal som tam OpenPli a ako tak uz ok. Dialkove je tiez dost slabe na moj vkus. Musi sa presnejsie nasmerovat na prijimac. S logitechom OK.nic nemam
|
loon
![]() |
|
RE: XTREND ET 9500 PVReemil, mozes si ho za vyhodnu cenu odkupit. Myslim ze som ho mal s cim porovnat a objektivne mozem povedat, ze je to dalsia lepenica.nic nemam
|
loon
![]() |
|
loonjá jedu převážně na Open AAF, nebo PLI a až na drobné sw nedostatky v určitých buidech se dá vše vyřešit, takže funguje i dvd player i mytube. Nevěřím tomu, že třeba na VU UNO funguje každý image a každej buid se všema pluginama na první pokus. Jo a co se týče toho dálkáče, tak to funguje naprosto normálně a není třeba vůbec přesně mířit, takže raději si vyměň slabý baterky :lookaround: Mimochodem dálkáč je u té 9500 už taky jinej. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
loona co bych sním dělal, mě stačí moje 9000 a jako rezervu mám DUO :razz:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: XTREND ET 9500 PVRS Open AAF som mal tiez problem.. Vsak ano da sa to spravit, ale uz musis hladat, skusat, lebo co su veci v pluginoch nefunguju korektne. Nehovorim, ze vsetky... Na VU+ je OK BH a VTI a na dreamoch najlepsie asi origo, alebo newnigma. Predtym Nemesis...nic nemam
|
loon
![]() |
|
RE: XTREND ET 9500 PVRmimochodem dneska se mi ET9000 vrátil ze zaruční opravy, kde jsem si v rámci záruky nechal vyměnit krystal 81MHz za 85MHz, který měl právě na svědomí nefunkčnost toho tuneru B při 8PSK FEC 5/6, nebo na některých tp kde vysílá freeSAT :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
to loon:Už jsi ho prodal? |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
![]() |