![]() |
|
Skylink vymena - zruseni konta cslinkProvedl jsem vcera prevod z cslinku na Skylink pres kartu vymena. Jak tedy zrusit kompletne cely ucet u cslinku? Preci jen je tam spousta osobnich udaju, ktere by tam jiz byt nemusely. V menu jsem tam ale zadnou polozku zruseni uctu nenasel. Uz jste nekdo resil zruseni konta u cslinku? Co vsechno je pro to potreba udelat? Diky |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: Skylink vymena - zruseni konta cslinkJá nemám CSLINK už dva roky a porád se mi dá přihlásit jediné co múžeš udelat je vymazat všechna políčka co jdou a dopsat tam AAA nebo neco jiného... R^48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: Skylink vymena - zruseni konta cslinkno já som vymazal akurat číslo mobilu aby som mal kludale prihlasit sa dá tiež tam aj ked už neplatim cslink 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Jakmile jsiněkam něco zadal, tak už tvé údaje asi někde zůstanou na věčné časy. Takovéhle údaje jsou žádaným obchodním artiklem.Myslím si, že když to vymažeš z webu, tak stejně to někde v nějakých databázích mají. To se netýká jen tohohle podniku.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Skylink vymena - zruseni konta cslinktak je jasne, ze ty udaje zustanou treba na paskach v denni, mesicni i rocni zaloze, datovem skladu, etc.., ale preci jen jejich unik z internich firemnich systemu je nasobne mene pravdepodobny nez z webove databaze. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: Skylink vymena - zruseni konta cslinka jak tam zrusit jednu z karet kterou jsem vymenil a je neaktivni nevite? |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
U Skylinku mipo výměnách už žádná stará karta nikde nefiguruje. U CS linku mám i po výměně za Skylink konto i kartu aktivní, a služby na ní jsou na jeden rok( tedy základ) .Jestli to tak má být, nebo je to chyba systému, něznaju R^Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
asi takpokud nechceš nechavat sve osobni udaje buhvikde k dispozici vlez ve svem konte do položky osobni udaje a zmnen to na, sve jmeno nezmnesiš je fix adresu už ano napr. karel vocasek (nevhodné slovo)ova 123 kyblikovo 02500 :laughing: tento tyden sem mnenil už 4 adresy odstupujicich od m77 prechadzejicich na dvbt nebo mmds :)) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
WADERPředpokládám, že čísla karet těch, co jsi takhle měnil, obratem šikovně využiješ, abys někomu nabídl kartu Výměna za velmi výhodných podmínek.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
si mne pobavilspravuju asi 20 karet lidem co nemaji web a vetšinou sou to mi dobri znamy ,nechavaji si je v šupliku kdyby serpo padlo :laughing: , vymnena cslinku za skylik je pitomost i když možna cslink padne uplne nehodlaji platit zadne dalši penize za neco co už jednou zaplatili a ver tomu že to byli pred par lety pekne palky :fuming: z čislama neobchoduji ,to je prace tak pro blbečky :))) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
Zrušení kontaA co tak vyžadovat plnění Zák. 101/2000Sb §5e, §20 až §24,a případně to pak zatepla naprášit. I my můžeme prudit, nejen ti SerPové. |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
Mam CSlink aj SkylinkCSlink drzim kvoli tym 6-7 programom, ktore stale nechcu pridat do Skylink. Skylink idem samozrejme vymenit. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
![]() |