Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink vymena - zruseni konta cslink

Provedl jsem vcera prevod z cslinku na Skylink pres kartu vymena. Jak tedy zrusit kompletne cely ucet u cslinku? Preci jen je tam spousta osobnich udaju, ktere by tam jiz byt nemusely. V menu jsem tam ale zadnou polozku zruseni uctu nenasel. Uz jste nekdo resil zruseni konta u cslinku? Co vsechno je pro to potreba udelat? Diky

izidor
Registrace: 3/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink vymena - zruseni konta cslink

Já nemám CSLINK už dva roky a porád se mi dá přihlásit jediné co múžeš udelat je vymazat všechna políčka co jdou a dopsat tam AAA nebo neco jiného... R^

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

no já som vymazal akurat číslo mobilu aby som mal klud
ale prihlasit sa dá tiež tam aj ked už neplatim cslink

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jakmile jsi

někam něco zadal, tak už tvé údaje asi někde zůstanou na věčné časy. Takovéhle údaje jsou žádaným obchodním artiklem.Myslím si, že když to vymažeš z webu, tak stejně to někde v nějakých databázích mají. To se netýká jen tohohle podniku.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

tak je jasne, ze ty udaje zustanou treba na paskach v denni, mesicni i rocni zaloze, datovem skladu, etc.., ale preci jen jejich unik z internich firemnich systemu je nasobne mene pravdepodobny nez z webove databaze.

izidor
Registrace: 3/2008

a jak tam zrusit jednu z karet kterou jsem vymenil a je neaktivni nevite?

uai1
Registrace: 10/2007

U Skylinku mi

po výměnách už žádná stará karta nikde nefiguruje. U CS linku mám i po výměně za Skylink konto i kartu aktivní, a služby na ní jsou na jeden rok( tedy základ) .Jestli to tak má být, nebo je to chyba systému, něznaju R^

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

asi tak

pokud nechceš nechavat sve osobni udaje buhvikde k dispozici vlez ve svem konte do položky osobni udaje a zmnen to na, sve jmeno nezmnesiš je fix adresu už ano napr. karel vocasek (nevhodné slovo)ova 123 kyblikovo 02500 :laughing: tento tyden sem mnenil už 4 adresy odstupujicich od m77 prechadzejicich na dvbt nebo mmds :))

WADER
Registrace: 12/2009

WADER

Předpokládám, že čísla karet těch, co jsi takhle měnil, obratem šikovně využiješ, abys někomu nabídl kartu Výměna za velmi výhodných podmínek.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

si mne pobavil

spravuju asi 20 karet lidem co nemaji web a vetšinou sou to mi dobri znamy ,nechavaji si je v šupliku kdyby serpo padlo :laughing: , vymnena cslinku za skylik je pitomost i když možna cslink padne uplne nehodlaji platit zadne dalši penize za neco co už jednou zaplatili a ver tomu že to byli pred par lety pekne palky :fuming: z čislama neobchoduji ,to je prace tak pro blbečky :)))

WADER
Registrace: 12/2009

Zrušení konta

A co tak vyžadovat plnění Zák. 101/2000Sb §5e, §20 až §24,
a případně to pak zatepla naprášit. I my můžeme prudit, nejen ti SerPové.

HaryFotr
Registrace: 2/2006

Mam CSlink aj Skylink

CSlink drzim kvoli tym 6-7 programom, ktore stale nechcu pridat do Skylink. Skylink idem samozrejme vymenit.

Robert
Registrace: 8/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra