![]() |
|
Skylin registraceTaky Vám nejde přes web registrovat karta? já už to zkouším od 15h a ni doposud nic |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
dnes jsemjich asi 20ks normálně regnul,jedeš přes servisní,nebo partnérský web? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Skylin registraceTaktiež som ich dnes hodne registroval,všetko ok,nikde žiadné problémy.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Skylin registracetaky mi to nedávno nešlo, tak jsem to zkusil v jiném prohlížeči (INT. EXPLORER) a tam to už šlo normálně R^ |
chabryf
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Skylin registracePred chvíľou, bez problémov. :8) |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: Skylin registraceV pohodě to jde. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Skylin registraceZajtra to budú štyri týždne, čo som im poslal tri emaily so žiadosťou o vytvorenie užívateľského účtu pre Slovlink kartu (registrovanú v r.2005 zaslaným formulárom), ktorý potrebujem pre registrovanie karty Výmena. Odpoveď stále žiadna. Žeby som sa stále ešte nedostal na poradie? Zajtra to bude 28 dní, treba mi počkať na odpoveď zákonných 30 dní? :lookaround: |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
ozzy2zajdi si do slušné sat.prodejny,čísla karet sebou,trvá to asi 20s a hotovo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
u násžádná slušná NENÍvšichni jsou na NERVY !!! :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
azzyasi jim to ulétlo!poslal jsi i TĚŽÍTKO ! ? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
pre pierrepetrbol som aj v slušnej predajni, kartu Výmena mi zaregistrovali, ale nemám k nej, alebo lepšie povedané, nepoznám zákaznícky účet, na ktorom je karta registrovaná a nebudem si ju môcť manažovať (poslať zápis, prípadne aktivovať nejaký programový balík platbou). Pred štyrmi týždňami som ich požiadal o vytvorenie zákazníckeho účtu pre túto kartu a zaslanie loginu a hesla. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
ozzy2tak se snad dočkáš,teď to hlavně jede R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |