Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vymena a Mych 6 - nejdou menit programy!!!

Tak jsem si vymenil kartu CS Link za Skylink. Dopredu jsem se informoval, zda si budu moct menit i po vymene programy u Mych 6. Mailem to potvrdili:

Dobrý den,

děkujeme za váš email.

Pokud registrujete kartu Skylink ICE, tak programy na původní kartě budou aktivní do konce předplatného. Budete moci měnit programy v Mých 6.

Přeji pěkný den

S pozdravem

Rostislav Žilka

Zákaznické centrum CS Link

No a pri pokusu o zmenu system napise: "Karta byla použita k výměně a byla/bude deaktivována" a žádná změna se samozřejmě neprovede!!

:fuming:

esquire
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vymena a Mych 6 - nejdou menit programy!!!

Rstislav Žilka nemá ani ponětí o čem blábolí.

Ufones
Registrace: 5/2010

no dobre ta dostal..logicky nemalo to sancu..ak raz preregnes kartu..povodna bude deaktivovana..a skoncil si Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Pošli to glisníkoj a on si stím vytře P.rdel Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

bigj

R^ :laughing:

hajnalka
Registrace: 5/2010

nemusí nic vědět, hlavní je odpovědět zákazníkovi kladně aby měl dobrý pocit... ona se pak už nějaká výmluva najde, žilky jim to netrhá

lance
Registrace: 10/2008

Nazdar, neviete prosím Vás čo sa deje, bol som na dovolenke a prestala mi ísť karta CRW Cs link a na nej Mojich 6 ?. Tipujem, že niečo robili so systémom CRW a asi treba povoliť zápisy...? :ogre:

bystrik
Registrace: 10/2010

Nie je CRW náhodou mŕtvy už aj u CSlinku? U Skylinku skončil pokiaľ dobre vidím v časopise SkyLinkku.
Bohužiaľ na stránke CSlink sa toho človek moc nedozvie.
Ktorý program ti nejde konkrétne môžeme sa len skúsiť pozrieť aké kodovanie tam ešte aktuálne ide.

Dagy2
Registrace: 11/2010

bystrik, vypni sat ovladacem na CT1/STV1.Vytahni kartu,zapni do minuty prijimac a kartu zasun zpet do 5minut a nech to tak 30minut a balik Mych6 by ti mel nabehnout.Nebo prijimac vypni ze site na 3 minuty, pak zapni a nech to tak 30minut.

HYPER

Nějak to nechápu.
Mám na cs link kartě zaplacen balík do 3/2013 mám si kartu vyměnit nebo ji nechat běžet až do konce předplatného?

power3
Registrace: 7/2010

No jak to udelas, tak nepujdou menit programy, coz je u Mych 6 docela problem.

esquire
Registrace: 7/2008

RE:Dagy2 + Hyper

Ďakujem za Vaše návrhy, neúspešne som ich vyskúšal, ale asi sme sa nepochopili, mne to prestalo ísť pod blokerom. Tak je asi iba jedna možnosť,znovu objednať a povoliť zápisy, alebo máte niekto iný návrh ? ...

bystrik
Registrace: 10/2010

návrh by byl

jako obvykle na jakýkoliv problém jedině refreš :laughing: :laughing: spíše si opravit ten křáp.Protože po dovolený to musí jít normálně bez problémů,pukud je pořádný přijímač a ci modul ;)

slávista

slávista

Možná kdybys trochu četl a ne jen startoval na první našlápnutí, zjistil bys, že stačí pouze vypnout blocker.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kubíčku

já četl až moc dobře,ja jsem jenom chtěl aby ses jako obvykle nastartoval, ty si moooc háklivej na ty nesmyslný refreše. :laughing: a když někdo píše"křáp" :-/ a nesčíslněkrát jsem ti psal abys na mě nereagoval -já se taky těm tvým bludům vyhýbám a nereaguji, Těžko to lze asi pochopit že?A vypnou bloker znamená asi co?Opravit co asi?Znova tě žádám jestli to lze -nereaguj na mě jelikož já tě mám na salámu, lze to pochopit,doufám že ano ale u někoho to nelze. :sly: hofk :laughing:

slávista

potrebuju refres !

420284016110

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

co , ti došla

mrtvá voda ???

:8)

tonek

ženatebekubustomíkem

:laughing: :laughing: :laughing:
V diskusních místech na parabola.cz je zakázáno publikovat S/N (=sériová čísla) karet a žádat o refreshe dekódovacích karet.

:O

tonek

tonek

Máš pravdu, to je na citronek. Ostatně dostává ho za to každý, tak proč dělat vyjímku.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

slávista

Re: ....,ja jsem jenom chtěl aby ses jako obvykle nastartoval, .... -nereaguj na mě jelikož já tě mám na salámu, lze to pochopit,doufám že ano....

Nelze to pochopit. Buď platí jedno, nebo druhé. Ale spíše jsi přestřelil a snažíš se to zakamuflovat. Jak čestné a mužné, že?

kuba

tak si na to cislo zavolejte, oba to nemale potrebujete , vy dva experti :)))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

zajimavy ze vy dva spamujete fora jak o zivot , jeste radite modum co maj delat a nic se nedeje. ja napisu at si duchodci radsi sezenou hnuj a pestujou rajcata a letim. zajimavy.

bublajs

kubo opět nemáš pravdu!!!

bubli bubli! že to nepochopil kuba mě nepřekvapilo ale že i ty jakožto autor téhle ptákoviny . Jinak si myslím že všichni ostatní ví jak to bylo míněno , Tak že díky TI !!!
aspoň vím co si o mě myslíš. Ale u mne jsi tímhle hodně klesl!!! :8) :8) :laughing:

tonek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra