![]() |
|
Panasonic TX-P42G15EZdravím Vás pánové.Neměl by jste někdo prosím radu, proč na tomto TV nelze spustit HD kanály Skylinku? HD programy jsou aktuálně naladěny,ale zakodovány. Verze softwaru TV je 2013-10000,vložený CI modul Mascom s verzí 3.23. Děkuji za každý typ či radu. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42G15EPotřebuješ SW verze 2.016. Najdeš jí na http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?searchString=panasonic&searchId=93Ale i tak očekávej problémy. Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42G15EAhoj, mám panasonic tx-p46g15e+modul eurocam cryptoworks smard tv + ice karta . Vše funguje jak má. |
power3
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE:PanasonicDíky,asi v tom bude řešení. |
Pepa 3
![]() |
|
Re:PanasonicTo kubisek: díky moc,výměna softu pomohla.Ještě jednou dík a hezký večer. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42G15EkubisekProč by měl očekávat problémy s televizí ? Chodí to jako víno bez problémů vše OK karta výměna ICE mě už 2 roky . Jenom SW na modulu Mascon jsem musel změnit z 1.23 na SW 1.20 kvůli hláškám -ZAKODOVÁNO -které traly tak 2 vt při přepínání programů tak 2x za večer i když bylo vše vypnuto sám Mascon servis dělal kontrolu SW 1.23 zdali je vše vypnuté . Pak jsem předělal modul na SW 1.20 vše jak má být už 2 roky , Já spokojen s televizí Panasonic V10E s vestevěným satelitem a šel bych do ní znovu . Když to tady čtu jak to plno lidem sat. přímače blbnou atd. Na to zapnout a koukat super víc nechci a nemusím stejně koukám 3x za týden . Zkoušel jsem i modul Modul SMIT Irdeto a taky bez problémů dal do TV a do 2- 3 vt vše naběhlo jak má . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42G15ETak buď rád, že ti to chodí. Já mám tu samou kombinaci, co Pepa 3 a u mě to dopadlo tak, že jsem nakonec koupil externí přijímač, protože ač HD programy naběhly, tak to stejně každou chvíli kostičkovalo (používal jsem ale v té době UPC Direct, kde byl datový tok ještě vyšší). Proto píšu, že má problémy očekávat, ne, že je bude mít.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
Re:PanasonicNemám tuto TV chlapi, a neznám TV Panasonic, včera jsem řešil problém u zákazníka, a rada pomohla. Nakonec to chodilo ještě i s původním softem v CI modulu 1.19, ikdyž jsem měl s sebou i modul s 1,23. Bylo to v bytovce asi se 36 byty, signál mizernej , ale nakonec to pak chodilo jak z praku. Naprosto beru definici zapnout a koukat, ale dostat se vůbec z prvopočátku do ladění DVB-S, když si přeskočíte autoinstalaci, a pak přebírání a rovnání programů, tak to je očistec. Ale nakonec to dopadlo. Málo kdy se zde v této diskuzi dočkáte ochoty a pomoci, spíše urážek a ponížení, každý se občas dostane do situace, kdy potřebuje pomoci kdy si neví rady, a o to víc to pak bolí. Ale v tomto případě ještě jednou dík a pohodovou neděli. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: Panasonic TX-P42G15ENezdá se mi že by to bylo při laděný náročný právě naopak . Dám autom. laděný naladí se mi všechno a pak podle abecedy ( musí se ,ale mačkat 2x modrý tlačítko v editace programů kde se to přepíná ) vyhledám programy co porřebuji a dám do oblíbených kde normálně seřadím programy podle svého . Všechno trvá tak 30 min 70-80 vybraných svých programů od začátku až do konce . Pokud programy někdo vyhledává ze seznamu podle čísel jak mu je TV seřadí 1,2,3,4, .... , 1200 atd. tak se mu nedivím z 1200 programů nebo kolik toho lze naladit , lze něco najít . TO JE PAK OČISTEC na hodiny .Pokud přibyde nový program zadávám ho ručně a vždy ho mám na konci , jednou za rok dávám aktualizaci programů kvůli seřazení a vyhledávání pak v abecedě . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |