Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Ligy Mistru v utery jen v SD?

Tak po včerejšku jsem totálně zhnusen Liga mistru na prima cool v sd.Byl jsem zvyklej přepínat mezi Ct4HD na skylinku a NovaSportHD na upc. Teď to teda totalně podělali odborníci ;P

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ligy Mistru v utery jen v SD?

A cos čekal?? Páva?? Když ten kanál není v HD, tak to asi v HD vysílat nebude. Kup si AlJazeera kartu a máš všechny zápasy dne k dispozici, z toho dva v HDčku.

bretah
Registrace: 9/2012

Mě tedy včera SD obraz vůbec nevadil, podívaná z Madridu byla skvělá. Vadil mi ale projev Boučka, nejsem zvyklej na nespisovnou češtinu a bulvární projev.
Jestli chceš HD, pak si pořiď příjem z Astry 1N.

Ještě info, v úterý zápasy z LM vysílá také rakouská stanice Puls4 v SD, v EMU jede z Astry a volně v MUXuB ORS.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Samozdřejmě že není v HD chytráku. Ale píšu že to vysílali vždy v HD jiné programy. Bouček mě taky vadil.Ale nejvíce mě vadí že to není na kanálech v HD.Liga mistru je nejvic a v dnešni době to je skok dozadu.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Doplním Saxona, tiež SF 2 v HD z HB 13E

huvo
Registrace: 2/2004

Liga Mistrů

Hlavně by měla být možnost sledovat více utkání v každém hracím dni, např. ještě jeden zápas ze záznamu ihned po skončení přímého přenosu, když už nikdo není schopný si koupit sublicenci na další přenosy jak je to běžné v ostatních zemích. Hlavně že máme tolik sportovních kanálů a když se hraje Liga Mistrů tak většina z nich vysílá několik dní staré záznamy z boxu, motosportu, kulečníku apod. kravin...

FI711010
Registrace: 6/2008

práva na lm jsou drahá ... zajímalo by mě, jak to prima koupila. jestli kupovala hd kvalitu přenosů a posílá to do světa sama v sd, je sama proti sobě. ale to je samozřejmě jinej boj ... mimochodem, já real včera viděl tady: http://www.filmon.com/#ITV1. kvalita obrázku srovnatelná s prima cool, ale přenos vyrobenej itv, to se bohužel už srovnat nedá :). mimochodem, itv je jedna z mála televizí, která vysílá ligu mistrů bez přerušení od jejího začátku. podobně je na tom i česká televize.

lastopia
Registrace: 7/2009

Pořídili sme si hd televize a hd sat. prijimace a ted koukáme ne sd jak na fandové tak na Prime. To je opicarna. Za chvíli to začnou vysílat černobíle. Pokrok v naší republice nezestavis. :laughing: Rv Rv

satman1
Registrace: 9/2010

RE: Ligy Mistru v utery jen v SD

No i mně vadilo, že přenos není v HD, ale ještě více mi neseděl projev Boučka. To už nikoho "lepšího" nemají? Z Boučka bude (je) sporťák jako hrom... :)))

Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5

Nalim2
Registrace: 12/2007

N platforma to jistí ;) ,nova sport bych nechal vyškrtnout z skylinku a dál jen za doplatek R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

nedavaju to len programy na 19,2 ale aj na astre 23,5.len treba prijimac na to a predplatene programy.ako npar.sport1 select hd,sport 1 voetball hd,ned tv hd

mirino200
Registrace: 12/2010

Píše se samozřejmě, nikoliv samozdřejmě, když už tady chceš dělat machra. Máš x legálních možností, jak si pořídit kartu providera, který ti tu LM v HDčku zprostředkuje.

bretah
Registrace: 9/2012

No na TV Cool včerá v SD OK obraz R.M. : M.C., chce to OK SAT a unět TV nastavit. :)

CES
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra