Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Jaky combo prijimac?

@all: Potreboval bych poradit,jaky byste doporucili combo prijimac pro prijem v DVB-S/S2 + DVB-T (s podporou pozemniho MPEG4)? Prijimac by mel take umoznovat dekodovani s kartou Skylink Vymena...

Na netu sem nasel tento - Ferguson Ariva HD 250 Combo.
Mate prosim nekdo zkusenosti a pokud ano,tak jake? Funguje bez problemu pro prijem z Aster 19.2E + 23.5E? A v pozemnim DVB-T je schopny bezproblemove zpracovat i format MPEG4?

Dekuji vsem za komentare a postrehy... :8) R^

Honza z HK
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

ariva 250

Ja som ju kupil asi tyzden po uvedeni na trh. Ja osobne som s nou spokojny.
Irdeto ide v nej bez problemov.
Obrazovo je o dost dalej ako jej predchodcovia. Rychle prepinanie Hd Sd ako aj medzi Dvb-t a Dvb-s.
Samozrejme multimedia v nej idu perfektne prehrala zatial vsetko co som skusal ma aj 2-x usb vstup v menu sa da zvolit aj vstup. Nahrava myslim, ze rozkodavane. Youtube ide bezproblemov da sa nastavit rozlisenie ako aj region. Trochu sa sice zahrieva ale je to v norme . Ma len Hdmi. Scart a audio vystup aj opticky vystup. Niekomu moze chybat component ako aj klasicky chinch vystup. Ale zatial som nemal ziadne problemy. Este uvazujem nad kupou dalsej v oficialnom softe totiz podporuje aj zdielanie karty na 2 prijmacoch.
Je natebe co kupis ale tento combo prijmac nema konkurenta ani cenovo ani softwerovo.

domi357
Registrace: 5/2010

RE: Jaky combo prijimac?

ja mam dlhsie Arivu 210 HD combo a rozmyslam nad 250-kou, na tej 210 sa mi parkrat stalo, ze pri rychlom prepinani mi vypadol zvuk a pomohol az restart, ale inak vsetko ok,
mam este Amiko Alien2 Tripple, ale este som sa zatial nedostal k jeho dlhsiemu pouzivaniu, len som ho tak opacil

Tomic
Registrace: 1/2011

Honza z HK

Za tie prachy to nieje zlý prijímač,mám ho ako náhradu za starý Argus a ide na motore ako hodinky - zatiaľ R^ :laughing: Ak rozmýšlaš nad jeho kúpou tak tým nič nepokazíš.Len si tam daj patchovaný soft,lebo budeš mať problém z kartou Skylink 1.19B1patch.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Ariva nemá tak citliví DVB-T tuner,ako Golden media 9080,alebo Golden media uni box2.

juro1970
Registrace: 5/2010

Co tak vyzkoušet VU+DUO a k tomu DVB-T USB MPEG 4 tuner, budeš mít přijímač se třemi tunery, nahráváš 8 programů najednou, podpora HBBTv, archivy CZ/SK, neomezená kapacita HDD, osobně Fergusonům moc nevěřím.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Jaky combo prijimac?

Skus Golden Media Uni-Box 9080 2CR2CI HD PVR COMBO....bezproblémová,max spokojnost

elektro65
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra