![]() |
|
Jaky combo prijimac?@all: Potreboval bych poradit,jaky byste doporucili combo prijimac pro prijem v DVB-S/S2 + DVB-T (s podporou pozemniho MPEG4)? Prijimac by mel take umoznovat dekodovani s kartou Skylink Vymena...Na netu sem nasel tento - Ferguson Ariva HD 250 Combo. Mate prosim nekdo zkusenosti a pokud ano,tak jake? Funguje bez problemu pro prijem z Aster 19.2E + 23.5E? A v pozemnim DVB-T je schopny bezproblemove zpracovat i format MPEG4? Dekuji vsem za komentare a postrehy... :8) R^ |
Honza z HK
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
ariva 250Ja som ju kupil asi tyzden po uvedeni na trh. Ja osobne som s nou spokojny.Irdeto ide v nej bez problemov. Obrazovo je o dost dalej ako jej predchodcovia. Rychle prepinanie Hd Sd ako aj medzi Dvb-t a Dvb-s. Samozrejme multimedia v nej idu perfektne prehrala zatial vsetko co som skusal ma aj 2-x usb vstup v menu sa da zvolit aj vstup. Nahrava myslim, ze rozkodavane. Youtube ide bezproblemov da sa nastavit rozlisenie ako aj region. Trochu sa sice zahrieva ale je to v norme . Ma len Hdmi. Scart a audio vystup aj opticky vystup. Niekomu moze chybat component ako aj klasicky chinch vystup. Ale zatial som nemal ziadne problemy. Este uvazujem nad kupou dalsej v oficialnom softe totiz podporuje aj zdielanie karty na 2 prijmacoch. Je natebe co kupis ale tento combo prijmac nema konkurenta ani cenovo ani softwerovo. |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
RE: Jaky combo prijimac?ja mam dlhsie Arivu 210 HD combo a rozmyslam nad 250-kou, na tej 210 sa mi parkrat stalo, ze pri rychlom prepinani mi vypadol zvuk a pomohol az restart, ale inak vsetko ok,mam este Amiko Alien2 Tripple, ale este som sa zatial nedostal k jeho dlhsiemu pouzivaniu, len som ho tak opacil |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
Honza z HKZa tie prachy to nieje zlý prijímač,mám ho ako náhradu za starý Argus a ide na motore ako hodinky - zatiaľ R^ :laughing: Ak rozmýšlaš nad jeho kúpou tak tým nič nepokazíš.Len si tam daj patchovaný soft,lebo budeš mať problém z kartou Skylink 1.19B1patch.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 726 |
![]() |
|
RE: Jaky combo prijimac?Ariva nemá tak citliví DVB-T tuner,ako Golden media 9080,alebo Golden media uni box2. |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Jaky combo prijimac?Co tak vyzkoušet VU+DUO a k tomu DVB-T USB MPEG 4 tuner, budeš mít přijímač se třemi tunery, nahráváš 8 programů najednou, podpora HBBTv, archivy CZ/SK, neomezená kapacita HDD, osobně Fergusonům moc nevěřím. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
Jaky combo prijimac?Skus Golden Media Uni-Box 9080 2CR2CI HD PVR COMBO....bezproblémová,max spokojnost |
elektro65
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
![]() |