![]() |
|
Zrušení balíčků CS linkDneska jsem si chtěl objednat balíček mých6 a po přihlášení do objednávky jsem zjistil, že už nejde objednat žádný dříve nabízený balíček Cs linku na kartu CW a ani na kartu Irdeto. Všechny dosavadní balíčky byly nahrazeny balíčky Skylinku. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
ha hata se mnou zase vy..jako digy koupil jsem si kupon a na ho...to je bor....že ta ,,,nedaji vědět dopředu asi si dam metylovej rum :))) |
popi
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
u M77 Group se nikdy nudit nebudeteprotoze nevite s cim prijdou zitra :laughing: :laughing: :laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Minimax3x může celé vedení u Skylinku hádat co udělám na nátlak dětí, že chtějí Minimax ? Kdo by to neudělal ;-) Ale Skylinku je to vlastně jedno :-( Dětské kanály na Skylinku jsou hodně slabé a Minimax u CSLinku byl jediný rozumný. |
maxipes99
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
já možnost 4M přechoduz CSlinku na Flexi 7 dnes na stránkách CSlínku nevidím.Vy ano? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Zrušení balíčků CS linkPřechod na flexi7 tam je, ale naopak oproti včerejšku zmizela pružná délka předplatného, tj. poslední možnost objednávky programů, které Skylink nemá. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Zrušení balíčků CS linkpružní délka zmizela už včera... amen Rv |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |