Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Strong 6511 a karta ICE

Ma nekdo v tomto slavnem srotu kartu Skylink vymena ICE a funkcni? V prijimaci je sw 2.82 ver.zav.prog. 1.08 z roku 2009. :) Co jsem zatim nasel na foru,tak jeden pisatel psal,ze ma problem.

HYPER
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Strong 6511 a karta ICE

V roku 2008 som kúpil svokre sat komplet s príjmačom STRONG 6510 vložil som kartu výmena Ice zatial funguje bez problémov už druhý mesiac.Tak asi tak.SW som nemenil ani neviem aký tam je.Svokra je ďaleko :)

figmar
Registrace: 10/2009

RE: Strong 6511 a karta ICE

Je nejaký channel editor na tieto zázraky? :-/

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

Hyper

Nepiš o šrotu, např. ve Strongu 65OO chodí ICE karta v čtečce bez úprav SW v CRW OK a no problém, ma rozdíl třeba od Technisatů a jiných kvalitnich strojů. Jo hoši, je to Japonec a konec, ne KOREA ! ! ! :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

CES,6500 je ok,ale uz jsem se setkal s kusem, kde nechtela karta ICE fungovat.SW 2.40.Ta 6511 se chova trosku zvlastne.Hlavne pri rychlem prepinani,kdy se udelaji na obrazovce barevne sikme pruhy. :))) Jde mi o propustnost zapisu na kartu a bezproblemovy chod.No na strankach Skylinku je u typu 6510 nekontabilita s kartou ICE.Takze s 6511 by to mmohlo byt obdobne.Kazdy pristroj se muze ale chovat s kartou ICE jinak.Jde o to,ze az tam dam svoji kartu Ice,tak to muze jit ok,ale za par hodin nebo dni muze nastat problem se zapisy na kartu nebo treba se zacne pristroj sekat.Proto jsem polozil dotaz, zda ma nekdo tuto kartu delsi dobu v tomto prijimaci a chod je bezproblemovy.

HYPER

Hyper, nechci tady blábolit, ale už několikrát při instalaci Satu, nová karta: CRW i Irdeto nechodila pro omatlaný chip, otřel jsem jí lékárnickým lihem a ono to chodilo !?!? Těch příčin může být několik,jen na tu /blbost/ přijít - to například. Jo a v těch 6500 byl originál tovární SW, no a co dál ?! R^

CES
Registrace: 4/2007

Ta moje karta ICE je ok.Jede jako z praku jak v mem prijimaci,tak v prijimacich co jsem mel moznost s touto kartou vyzkouset. :) Na cip karty dohlizim a obcas jej vycistim.Jen doplnim,ze u te 6500 sla karta CRW TT ok,ICE nikoliv.

HYPER

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra