Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSlink - zmena držiteľa karty

Ahojte , mám jednu cslink kartu ktorú by som potreboval prepísať z s.r.o. na fyzickú osobu , z cslinku sa mi ani po dvoch týždnoch nedostalo odpovedi na e-mail , dovolať sa mi taktiež nepodarilo . Viete to zreazlizovať niekto cez servisný web, alebo mám aj naďalej skúšať volať na podporu ?

ixo333
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSlink - zmena držiteľa karty

TU: http://www.cslink.cz/sk/prakticke-tipy/zakaznicke-tipy/k-stiahnutiu/download--formulare-k-preregistracii-a-zlucenie-kariet-35/

alebo vymeň cslink za Skylink výmena a tam sa to dá nahodiť cez servisný web, každý rozumný predajca ti to zaregistruje zdarma pri kúpe výmeny.

noces

Veru tak,urobiť výmenu a tam si údaje nahodíš aj sám.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

A skoncis bez karty ...

A skoncis bez karty ....starej aj novej ako jeden nas zakaznik...karta kedysi registrovana na cz znameho a ked sa spravila vymena tak este v den vymeny nova karta zablokovana. Po zistovani co sa stale...zevraj majitel karty ...znamy z cz dal kartu zablokovat...a dodnes po vsetkych urgenciach a dokazovaniach, ze kartu vlastni a ze je majitel ziadna reakcia a kroky zo strany skylinku...hlavne ze chcu prachy.

bobrik
Registrace: 4/2008

No ja som spoločnik v sro na ktoru je karta registrovana , len ju používam doma , tak to chcem prepísať nech nieje bordel v poplatkoch čo sa má z ktorého účtu platiť. Skusim to teda preregistrovať cez tú výmenu , dnes zas 20 min na linke a nič som nevybavil ...

ixo333

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra