![]() |
|
Satelitní příjem z více družicMám 60cm parabolu se single LNB konvertorem.Přijímam zatím německé kanály.Chtěl bych se ale zároveň dívat i na české a slovenské.Napadly mě 3 řešení.Koupit natáčecí zařízení (někde jsem ale četl,že potřebuji nejmíň 90cm parabolu) nebonovou 80cm parabolu s monoblokem nebo 80cm parabolu s diseq přepínačem na dva LNB konvertory.Nevím,které řešení je cenově výhodnější. |
Krecek44
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družicNo jo, cena na1. místě. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družicbude to len pre jeden prijimac, jeden TV? |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družic80cm parbola s monoblokem.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družiccenově?praktikuji toto-parabola 105 Al LNB sigl kvalitní, natáčení ručně mám pohodlný přístup.Pro přemidenzování je lépe 115 parabola na vyloučení strát při pevném nastavení elev.úhlu. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družicKed ta 60-ka neni shit,staci uzke lnb pridat a pokial myslis 19 a 23E bude to slapat.Samozrejme rezerva bude mensia ale zalezi kde si.Ale tieto dve sa daju nastavit.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družicDruha možnost je pro tebe jako ušitá.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
re:Satelitní příjem z více družicJdi do Torodialu parabola 55ka 5xkonvertor a máš co potřebuješ. Slušnej signál na všech pozicích a velmi slušná zásoba programů. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družicPokud chceš chytat 23 a 19, tak monoblok s 8O parabolou. Víc nepotřebuješ. Tak jsem začínal i já. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družic:laughing: Nektere rady jsou uzasne :laughing:Nekde psal o prijimaci? Bych u takove otazky prerdpokladal ze vlastni lidl FTA. Jsem zvedav co mu poradite az bude chtit ty ceske tv na kartu. A mozna ma jeste informaci ze je to bez poplatku. Pridam taky jednu radu Pokud ti jde o cenu, nech to jak to mas. Je to nejlevnejsi. :laughing: Doufam ze tvuj zamestnavatel pokud nejaky je premysli stejne, jak bys byl nejlevnejsi. To mas po rodicich? Asi setrili na kondomech. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družicjak říká liquere záleží kde seš já chytal přes motor na 60 cm parabole 19,2° , 23,5°,28,5°,13°4W° ale slabej signál dokonce i 30°w Hipsat ale taky slabě a na 90cm jsem chytal skoro celej svět. |
sgr97
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družicKrecek44: I když to juzek nenapsal moc taktně, napiš prosím, co máš za přijímač. Tady může být opravdu problém s CZ příjmem programů. A na hulváty si tady zvykneš brzy, neřeš to :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
Satelitný príjem z viacerých družícMám parabolu 80 cm napevno s dual LNB monoblok na družice Astra 23,5 E a 19,2 E. Dalo by sa na toto chytiť aj Eutelsat 28A na 28,5 E? Asi by trebalo ďalšie LNB. |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjem z více družicNejlépe 90cm parabolu a Multifocus cca 5 LNB bez problému. |
Gameman
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
![]() |