![]() |
|
Registrace karty výměnaPřišel zamnou jeden známý s problémem že mu nejde vyměnit karta Skylink. Asi před 5 týdny jsem mu radil, že je lepší než platit serpo složenkou co mu došla, koupit výměnu a mít to na dva roky. Tak také učinil, ale krátce po aktivování karty musel odjet do zahraničí a vrátil se až nyní. Rodina ho ale informovala že karta asi po zhruba dvaceti dnech přestala jet. Nyní zkoušel kartu zaregistrovat a hlásí mu to kartu „c.4xxxxxxxxxx již nelze pro výměnu použít!“ Při kontrole karty mu to hlásí že karta není registrovaná. Zkontroloval jsem mu i starou kartu a tam se zdá být vše v pořádku. Řekl jsem mu že se na to ještě poptám, ale myslím si že propásl dvacet dní k zaregistrování. Je to tak že už se s kartou nedá nic dělat?Dovolat se mu, ani mě na Skylink nepodařilo a na emaily neodpovídají, proto se zkouším ptát tu. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Registrace karty výměnaAk neporiešíš,napíš na letas@centrum.skPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
kartu „c.4xxxxxxxxxx již nelze pro výměnu použít!Je dost mozne, ze karta bola urcena pre vymenu rocnej karty CSLink, ktorej platnost uz skoncila. To by vysvetlovalo to slovo "již" |
RadoJ
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RadoJTo asi ne. Karta Výměna snad byla jen jedna, ne? Nebyla vázáná na to za co ji chci vyměnit.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Registrace karty výměnaTak už je to zhruba 16 hodin od vznesení mého dotazu přes kontaktní formulář a nic.K prodejci je to od nás 70 km a kvůli jedné kartě je to prodělečné, ale až tam bude mít cestu známý, nebo já, dám mu to. Zkoušel jsem kartu zaregistrovat jako nový zákazník, ale zdělilo mi to že je karta už zaregistrovaná. Ověřit účet nemám jak když znám pouze číslo karty. Ovšem při kontrole karty mi to zase hlásí že karta není zaregistrovaná. Pánovi na email pošlu i obrázky. |
člověk
![]() |
|
joscerPredplatitelom PAY TV v CS linku zasielali karty vymena, viazane na konkretnu kartu CSlink. Aj ja som k rocnej karte s Totalom dostal kartu vymena a musel som ju vymenit len za tu rocnu kartu CSlink, ku ktorej mi ju poslali. |
RadoJ
![]() |
|
RadoJTo je něco jiného. Uživatel "člověk" píše o kartě, která byla normálně zakoupena k provedení výměny.Jinam máš samozřejmě pravdu, na tyhle karty Výměna jsem nějak pozapomněl. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Registrace karty výměnaMám takový dotaz náhodou není ta stara karta ice nebo irdeto to by potom neslo. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
joscerUz tu bolo par ludi, co tiez kupili kartu Vymena, no bohuzial sparovanu s inou kartou. Ak by to bol jeho pripad, potom oskenovat pokladicny blok, foto karty, poslat opat skylinku.napr. na: kompatibilita@skylink.cz |
RadoJ
![]() |
|
ved ako ti mohla ist bez registracie ???zaregistrovat najlepsie na internete a vsetko musi slapat okamzite |
pozino
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Registrace karty výměnaJediný kdo se dosud ozval byl pan letas, kterému jsem napsal čísla karet a od té doby se už nikdo neozval. Uvidím jak se vyjádří pan letas, pokud se vyjádří, samotného mě to zajímá kde je problém, který jsem ještě nezažil. |
člověk
![]() |
|
RE: Registrace karty výměnaA prosím ta stará původní karta má jaké počáteční čísla. Stačí první 4. Podle toho se hned pozná na čem jsi. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Registrace karty výměnaTá pôvodná je v pohode,problém je v karte výmena.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
Přechod CSLINK SKYLINKAhoj, mám na Vás dotaz. U CSLINKu mám bez servisního poplatku do května 2014 a když si pořídím kartu Výměna, tak budu mít servisní poplatek jenom 12 měsíců ??? Ty super nabídky opravdu Skylink nemyslí vážné, spíš tam oddělení, které vymýšlí způsoby jak naštvat co nejvíc lidí. Výhodně si doplatím navíc servisní poplatek za 7 měsíců, který by jsem u karty CSLINK platit nemusel. Současná nabídka na přechod je opravdu terno v uvozovkách. |
maxipes99
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Registrace karty výměnaMám něco podobnýho,vyměnil jsem skylink/modrou/za 1r.cslink irdeto,měsíc před koncem mi přišla výměna ice,ale stará modrá v registraci zůstala,zaregistroval jsem výměnu -zdechla 1roční/to chápu/,ale zustala str.modrá/čeká na serpo/,no a po promo zdechla i výměna,aniž by to dali do registrace/doplatek 1000/tak po dlouhé urgenci se uráčili mi napsat,že mám doplatit-neskutečný bordel !!! :fuming: :bomb:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: člověkNeměl ten tvůj známý náhodou už novou kartu typy Irdeto nebo ICE, tyto karty nelze vyměnit a při pokusu o výměnu to napíše přesně to co tady zmiňuješ... Rv |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Registrace karty výměnačíslo staré karty začíná 0 3436 xxxx atd.Ale jak tu už bylo uvedené několikrát problém není ve staré kartě, ale v nové "výměna" o co se přesně jedná nevím, Skylink se dosud neozval mimo potvrzovací email o přijetí dotazu (Váš dotaz byl přijat ke zpracování. Na zodpovězení dotazu pracujeme.) v kterém bylo vše uvedeno tak jak v mém úvodním dotazu. |
člověk
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |