![]() |
|
dialkovy ovladac digi IIahojtemam doma taku malu jeden a pol rocnu svisticu, ktora rada vyhadzuje veci do kosa. No a jedneho dna nam zmizlo dialkove ovladanie od digi-tv. Nemate niekto nahodou na predaj? Pasuje tam myslim z barsjakeho humaxa, dialkove by malo mat kod RS501, alebo RS505, RS506. Alebo nahodou kontakt na technika digi z okolia ziliny? Lebo ti vydieraci z pobocky zan chcu skoro 17 eur. Dakujem. mailto: lino@zoznam.sk |
linoman
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: dialkovy ovladac digi IILen zadaj do googla humax RS501 a mas ho aj za 7€ |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: dialkovy ovladac digi IIjezis, google, a to je co???no nasiel som najlacnejsi v avelmaku za 9 plus doprava 3, to je 12. Tolko zan nechcem vysolit. |
linoman
![]() |
|
RE: dialkovy ovladac digi IIno a este jedno, som nasiel na webe za 7.40, nejaký tupý (nevhodné slovo) z novej dubnice, keď mu volám, že mu nejde e-shop, tak mi povedal, že za osobné vyzdvihnutie je poplatok 2.40 a za to, že to zaplatím v hotovosti tak ešte 60 centov, to je spolu 10.40, keď som si to zrátal ja, a sa ho pýtam teda že kolko je kompletná cena, tak vraví že 11 eur. Keď som namietal, že mne to vychádzha 10.40, tak mi drbol slúchatkom. Perfektné. |
linoman
![]() |
|
RE: dialkovy ovladac digi IILídlovej uni v pohodě. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: dialkovy ovladac digi IItak se nedívej nebo to přepínej mechanicky a nepotřebuješ nic a taky ti to stát nic nebude o oto ti jde ne ZADARMO . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |