Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

geminy 3 se vyplatí !!

Tak jsem konečně zapojil i třetí sat tuner v mém dreambox 8000 a ukončil instalaci ted mne již čeká jen třídení programů.Musel jsem nahrát nový filmware ta newnigma 2 byla na nic samý problém nahrávání mizerné (asi jen 3 programy), hlášky "ladění selhalo", restarty atd.
Teď jedu na geminy 3 a paráda ( předpoklad originál dreambox 8000 jinak to tam neostanete.) na jednu kartu Sky link ICE !! přímo v přístroji ( ne CI slot "na nic") v zatěžkávajícím testu nahrával 8 programů a na 9tý jsem se díval ( ze tří transpondérů) tři tunery A,B,C. Čtvrtý mám zatím volný ( použiji prav. na C Band) Při nahrávání různé operace na přístroji ani jeden restart. ani jsem nevěděl že běží, ventilátorek provedl své, optimální teplota. Jediné mínus poměrně pomalé reakce na dálkový ovladač(asi chyba ovladače - promačkaný, koupím nový ) přístroj byl kupován po 3 letém používání ze 4 sat.DVB-S2 tunery a novým 2T diskem + ventilátor Zdaleka nestál ani 20 hadrů! Zatím spokojenost!

Jacobek
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: geminy 3 se vyplatí !!

R^ R^ R^ :laughing:

hdpe
Registrace: 11/2007

No lebo hrubu retaz treba dat na psa, alebo bycka v ohrade.Vobec neplati, ze si da kazdy taku na aku ma.Blbec si da hrubu, aby to kazdy videl aj ked poto uzko serie.No a leto byvalo aj v casoch ked s holou hlavou behali starsi ludia, alebo co to mali v genoch.
Ale dnes nejaky blb to vymyslel pred rokmi a teraz je to "IN" tak sa kazdy o(nevhodné slovo) ako simpanz v ZOO ! R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Pripadne v noci v tme si este da slnecne okuliare...... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

ja si teda hlavu rozhodne neholim kvoli tomu, ze je to in.
Je za tym predovsetkym kopec vyhod, ktore snad ani nie je nutne komentovat :)
Pre poznanie vlastneho iq je urcite vhodnejsie vybrat si ktorykolvek IQ test, ako ho skusat posudzovat podla hlavy, retiazky, slnecnych brilov a co ja viem coho este :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Tak nějak se nám ta gemini3 z diskuse vytratila, ehm..., co Vy na to?

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Ja nemam nic proti holohlavym, len velka vacsina zn ich su primitivy.Myslim tych co vidame na ulici dvihat pravicu a nic o tom nevedia.Respektive tych co sa hraju na mafiu a myslia si ze hola hlava im prida na vaznosti.Teda nie je hola hlava ako hola hlava.Toto som myslel.
Inak geminy sa nerozobera asi preto,lebo "tazatel" neodpoveda.

liquere

Sorry gemini - idem si oholit hlavu.. :laughing:

liquere

Nazdar pánové,
kde se dá sehnat gemini 3 pro DM800HD ?
Chtěl bych taky zkusit co to je zač.

lukin
Registrace: 7/2007

lukin

R^ http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/board.php?boardid=334

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

údiv

Samozřejmě baterky v ovladači mám nové. Svůj příspěvek jsem napsal do diskuze proto aby se případní zúčasnění podělili ze svými zkušenostmi pro ty kteří jsou třeba v podobné "neštastné" situaci po koupi třeba nové mašiny třeba z nevhodným filmware.
Rozhodně jsem tím nechtěl dát prostor napadání a sprostému uražení zúčastněných ve fóru. Opravdu k tomuto chování není co dodat a zůstává nad tím rozum tak trochu stát jak se k sobě umíme navzájem chovat !!!!!!!!

Jacobek
Registrace: 2/2010

@Jacobek

Chvastáš se něčím,co již je rok staré!Nic nového jsi neoběvil,nebo snad ameriku???

Prosat
Registrace: 8/2005

@Jacobek

Nyní se testuje OE 2.0,ale zatím asi o tom Ty nic nevíš.

Prosat
Registrace: 8/2005

ja mam na svojej 800HDse dreamelite SSL84B ver3.2 absolutna spokojnost nehryze, nekouše obraz ako lusk zaklad je CVS R^ R^ R^

duel74
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra