Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Ako odkódovať zakódovanú nahrávku z Dreamboxu?

Stala sa mi nemilá vec, v mojom dreamboxe (DM800HD s gemini2, oscam, v internej čítačke ICE Skylink so zaplateným MultiHD) som mal nastavené nahrávanie, ale oscam mi nejak zblbol a teraz mám len zakódované nahrávky. Existuje nejaký plugin do DM ale program do pc, ktorý by mi nahrávky dokázal dekódovať?

marianm
Registrace: 8/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

TSDEC

jestli znas CW klice tak TSDEC... ;)

onenon
Registrace: 5/2012

nebo...

TS Offline Decrypter ale ten mi dela problemy...

onenon
Registrace: 5/2012

RE: Ako odkódovať zakódovanú nahrávku z Dreamb...

dreambox , aký koľvek model nahráva len odkódované nahrávky. Ešte som sa takýmto problémom za 8 rokov nestretol.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

To bude dm-light !

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

oneeeee

no pokud mu klekl oscam, tak to prostě nemohlo nahrát odkódovaný :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

a nahrávka má 0 bitov, že ? Tak tam má len oznam a oscam mu neľahol. Chybu ma v image.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

nahrávka má cez 3 giga a DM je originál, jednoducho oscam zblbol a nečítal kartu

marianm
Registrace: 8/2006

asi tak nějak,co píše oneeeee,jinak nahrávky beru z HD BOX 9105,bez problémů,každý PC ihned přehraje.
Dreamboxy 800HD mám pro jiné účely, na takové účely jako nahrávání je ne zneužívám,to dělají pouze Ti kteří chtějí od jednoho přístroje všechno,což je pěkná blbost./pouze šetřílci/
Mám tři paraboly s motorem ,mám tři přístroje 2x Dreambox originál a 1x HDbox 9105 a 3TV LCD v jednom kutlochu a s takovými kravinami co zde píšete nemám žádné problémy.
Vše musí šlapat,vše musí být ok,Jestli to není,letí to z okna!!!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :8)
Tak každý dělejte tak aby to z okna třeba z 5 patra neleťelo. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :8) To je můj styl,ten Váš mě nezajímá,a navíc ho neberu!!!!
šetřílci!!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Neskončila prohibice?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Kde v Svajci ? :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Skončila

a hned je legrace :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

..heh možno si náš skrachovaný bezpečáček povedal, že bude piť od nevidim do nevidim .. :laughing: :laughing:

furicka
Registrace: 3/2011

jo hery zase asi chlastá, tak je vše při starým :)))

eemil

Smaryja,to nema chybu,nadcasovy humor = misko vtipkar by dal 100 bodou:)

hdpe
Registrace: 11/2007

nemaš pravdu,nic jsem nepil teď jsem přijel z Příbrami,ale tak to řeším já, jak jsem napsal a nemám žádné problémy abych zde musel se stále tázat jako osel.čau furičko. :laughing: :laughing: R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

A vy ostatním (nevhodné slovo)ci co se stále přiživujete na hloupých článcích hloupých lidí jako je furička tak Vás musím upozornit,že poslední můj alkohlický nápoj byl pivo Heinneken ve Švýcarsku před měsícem,tak,že blbečci jste asi Ti kteří zde píšou nesmysli. :8) :8) a jsou to lidi kteří v sat. nic neumí,že???

hery

hery:se jim nedivim ty akorat umis napsat kolik mas doma super stroju super hafo platforem ale ono to jaksi nikoho moc nezajima ale mozna se pletu aspon co ctu teda :)))

tanabe
Registrace: 7/2010

Tomík

a Tobě admine děkuji,chováš né jak admin ale jako blbeček!!!!který právě nahrává celému dění tomto foru,hned zařídím potřebné u Tvého šefa abys ses choval jak máš!!!!

hery

tanabe

přije´d kouknout hodíme pokec,koukneš jak to tady mám,a mě vůbec nezajímá co komu nejde,mě chodí vše,celý orbit a z problémů,kteří tady pořád mají mám pouze srandu.

hery

tak.... a Tomík bude mít po prdeeli, dostane od pana šéfa výchovný výprask na holou :lookaround: :)))

eemil

hery

ja vim ze to mas posilals mne tenkrat fotky na Skype :))) ale nekdy zklouznes od tematu a problemu co resi nekdo jiny nekam jinam vetsinou k tobe dom co mas doma za vybaveni atd:-) ale jinak nic ve zlem R^

tanabe
Registrace: 7/2010

@hery

Zdar Hery,tuz ber to trochu s nadhledem:) Proste mas vyborne hlasky (a to neni ve zlem),opet jsem dlouho dobre zasmal a davam palec nahoru. R^ Napravo rakety,nalevo rakety a uz abychom se nesmali...a smich je lek ,nekdy zase i na muj ucet.

hdpe
Registrace: 11/2007

@Hery

Tak už jsi se probral z metylu,něco ti to tam asi zanechalo.Ale Brouk pytlík,to by ti sedělo.

Prosat
Registrace: 8/2005

eemil

Teď jsem si Tě prolustroval,Ty jsi taky pěkný kousek,radší to tady Ty nebudu psát,co jsem se dozvěděl,malý komunisto.Necháme to radší tak,že????

hery

Celý

orbit.To musí bejt karet. :laughing: :laughing: :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra