![]() |
|
registracia a sprava sluzieb skylinkFunguje vam registracia a sprava sluzieb na stranke skylink? :( |
Postreh
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: registracia a sprava sluzieb skylinknie... aj za toto platime vsetci 1,20 mesacne : Service Temporarily UnavailableThe server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Apache/2.2.16 (Debian) Server at registrace.skylink.cz Port 80 ktovie mna com to bezi - zrejme niekde u glisnicka na noťásku a nejak mu nestiha :laughing: ;P :zombie: |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: registracia a sprava sluzieb skylinknefungujeService Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Apache/2.2.16 (Debian) Server at registrace.skylink.cz Port 80 |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: registracia a sprava sluzieb skylinkPosledni dobou neni tyden, kdy by neco fungovalo v poradku. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: registracia a sprava sluzieb skylink..už je to ok ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: registracia a sprava sluzieb skylinkTo bylo křiku.Vždyť je to jen technické zařízení. Jo aha, já zapomněl, že jde o Skylink, tak je potřeba hned nadávat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
registracia a sprava sluzieb skylinkvobec neslo o krik, len som si overoval ci chyba nie je u mna :) |
Postreh
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: registracia a sprava sluzieb skylinkmoc ok to není, ano jde se přihlásit, ale refresh ani aktivace nového balíčku na karty ne a ne dorazit. |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
Joscer,tentokrát mě skylink překvapil/chválit jej nemám za co/,po 10den.urgenci přišli na to,že mám vše zaplaceno,zadal jsem refreš a vše hned naskočilo v mém pirátskem stroji,ale bez té urgence a vyhrůžce antireklamou by se nedělo vůbec nic- a to je ten tvůj rádoby zbytečný křik !!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@joscerJasne,ze treba vzdy nadavat na SROTLINK :laughing: :laughing: :laughing: Inak by tu nebolo ani o com pisat :laughing: |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
spykoNo tak z té výhružky antireklamou si asi fakt ve Skylinku sedli na zadek.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Joscer,nedělám si iluzi,ale člověk má mít aspoň pocit,že proto něco udělal,ikdyž rád oslovím Právo,Novu a pod. :lookaround:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spykoTak Nova by po tom určitě skočila a udělala by z toho sólokapra hned na začátku Televizních novin. Vidím to v jasných barvách.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Joscer,o tom nepochybuj,když nás můžou krmit kravinama,tak si živě dovedu představit skylink jak hned v úvodu ožebračuje stařečky klamavou reklamou a nefunkčníma kartama ! :laughing:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spykoŽe už to teda někdo neudělal.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: registracia a sprava sluzieb skylinkBanda je lenivá,mě už ten prvotní vztek přešel,serpo jsem zaplatil,skylin dostal zadara,něco mi jede volně a klesnul mi tlak ! :lookaround:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
![]() |