![]() |
|
Multiplex 4 Olomouc zachycen v Prostějově !Tak dnes jsem zjistil, že se se zlepšil příjem Multiplexu 4 z lokality Olomouc - Slavonín kanál 44. Sice mám za deště signál na společnou anténu na 50 % ,ale vše jede na plazmě Panasonic jak má i HD programy. Uvidím jak další dny a za jiného počasí. Ale když za deště 50% doufám, že za lepšího počasí to bude lepší. Teď testováno na USB Tuneru Avermedia HD s připojenou společnou anténou a taky šlape. Signál ukazuje 55%. Jak je tomu u Vás z Olomouce? Pište zkušenosti. DíkGigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 096 |
![]() |
|
RE: Multiplex 4 Olomouc zachycen v Prostějově...Kolega z práce říkal, že MUX4 z Olomouce chytá i v Přestavlkách (severovýchodně od Říkovic). Má dlouhou Colorku ještě z dob minulých (nasměrovanou na Praděd) a někde na půdě v prachu pohozený nějaký zesik vlastní konstrukce starý tak 15 let. Údajně mu to jede bez výpadků, z čehož je on sám docela udivený... :-) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Multiplex 4 Olomouc zachycen v Prostějově...Po natočení síťové antény směr Olomouc ve výši cca 5m nad zemí v KOJETÍNĚ příjem MUX4 za jasného počasí i za deště bez problémů.Současně se neztratil příjem MUXÚ1-3 ze Zlína.Poznatek za poslední 2 dny. |
edasin
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Multiplex 4 Olomouc zachycen v Prostějově...Ten kolega mi to povídal někdy minulý týden... hm... nějak v pondělí nebo v úterý.Každopádně před chvílí (po pročtení zpráviček na parabole :-) ) jsem neodolal a přestože jsem na návštěvě :-p, hned jsem vletěl na střechu k anténě. A hlásím, že to z té Olomouce jede na malé síto bez zesilovače i ve Kvasicích na Kroměřížsku!! Škoda, že to takhle nerozjeli dřív, když bylo teplo a byla radost šťourat se třebas celé odpoledne v anténním systému... |
Louskacek
![]() |
|
RE: Multiplex 4 Olomouc zachycen v Prostějově...Dodatek: V těch Kvasicích to jede, ale vypadá to na kvalitu Q3 (tj. občas se to trochu sypne)... |
Louskacek
![]() |
|
RE: Multiplex 4 Olomouc zachycen v Prostějově...Ta STA možná ani není upravená poněvadž možná by jsi dosáhl po výměně antény ve Slavoníně za všesměrovou i daleko lepších hodnot. Pro Olomouc žádná změna,jelo to tu perfektně předtím,jede to perfektně i teď. R^Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Multiplex 4 Olomouc zachycen v Prostějově...Díky všem za Informace. Díval jsem s ena mapu u nicj na webu a psali, že yb to mělo jet na 50-60% v prostějově, ale asi stará informace. Jinak jsem tomu rád. Antenu samozřejmě neupravím, takže je to uspěch.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 096 |
![]() |
|
RE: Multiplex 4 Olomouc zachycen v Prostějově...Potvrzeno.Na sídlišti Hloučela to jede na plný kotel. A potvrzuji příjem bez výpadků i v Kladkách - severozápadní konec okresu. |
Petr V
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
Svatá prostotoCo porad mate s ti destivym pocasim, to nejsou mikrovlny! Vliv deste na signal v pasmu UHF je naprosto zanedbatelny! Prijem K 44 ze Slavonina je po vymene antenniho systemu za vsesmerovy uz bezproblemovy . Uroven signalu v lokalitach i 40 km vzdalenych narostla vice jak o 20 dB ! |
joki
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Multiplex 4 Olomouc zachycen v Prostějově...Jak vám jde ČT1HD? Dříve to bylo perfekt a teď se to asi 2x za minutu rozpadá. Zajímavé, že pouze tento jeden program. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
MUX 4 Olomouc 44kBystřice pod Hostýnem ,kvalita signálu 82% , zlepšení o nějakých 10%nebo 15% |
Radim44
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
![]() |