![]() |
|
golden medi spark triplex vs amiko alien 2 triplexZdravim.Rad bych zeptal,pokud mate zkusenost,ktery z toho dvou prijimacu je lepsi a ma vetsi tehnickou podporu? |
laurentiu
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: golden medi spark triplex vs amiko alien 2...Amiko má určitě o hodně lepší procesor ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: golden medi spark triplex vs amiko alien 2...spyko, spyko, to je mi tedy pěkné faux pas, Amika, GM, SAB atd. mají stejný procesor STi 7162 a zde najdeš popis http://www.st.com/internet/imag_video/product/250046.jsp, jednotunery Spark pak všechny STi 7111 |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: golden medi spark triplex vs amiko alien 2...Hladaj fulansoft a najdes jadro veci......... ;) ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: golden medi spark triplex vs amiko alien 2...Hladaj fulansoft a najdes jadro veci......... ;) ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: golden medi spark triplex vs amiko alien 2...Máte recht,omlouvám se ,GM unibox2/ali3606/,moje chyba ! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spykoVsetko su to ludovodemokraticky kapitalisti z ciny uz si si vybral?Alebo este vahas? :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: golden medi spark triplex vs amiko alien 2...Moje váhání se asi prodlouží,dcera ještě nemá práci/hypoteka/,musel jsem odložit i odchod do důchodu,ale něco se rýsuje ! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: golden medi spark triplex vs amiko alien 2...Snad sa podarí..... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |