![]() |
|
Odpájanie už začaloTak dnes sa ohlásili prví nešťastníci,ktorí ignorovali oznámenie o platení servisného poplatku,prípadne si nevymenili kartu.Odhadujem,tak 20% ich bude určite,také percento mi približne vychádzalo minulý týždeň pri kontrole kariet mojích zákaznikov.Ako slúbil Skylink idú len tie programy,ktoré boli deklarované.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloPri aktuálnom kurze CZK to majú Česi na rok v prepočte za 13.9203 EUR, takže asi o 48 centov (12 Kč) platia Česi menej na rok teraz. :))) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloKdybyste neměli euro, tak máte taky krásnou Baťovku, třeba 39Sk..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloTomik my tu mame uz vsetko, vzdy je to drahsie o nieco, lebo je to normalne v SVK.Uz starocia je tu vsetko na p..u.Lebo cudzie nachceme a vlastne nemame,ci ako sa to hovorí?! :bomb: ;P :scared:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloKoruna včerá zpevnila. :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloAle aspoň máte vládu jak za totáče a nemusíte polovinu volebního období řešit jestli něco prohlasujete když se náhodou jeden Ferda ožere a ráno nepřijde do lavice..;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloMAme,ropu,krizu,malo becherovky,cesty upchate zamrezovanymi autami,teraz pride este aj zima a Pluscenko no zbohom. ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloTomik no jo, mas recht. Nasa pravica s uspechom skrachovala v bitke o koryta.Teraz len mlaskaju a kydaju na toho druheho, alebo na seba navzajom.Ved to poznas aj ty.Ze si neuvedomuju ze horko tazko sa niektore pravicove strany vratili do parlamentu a vystupuju v mene obcanov.Ale ako keby zastupovali 90% ludi nie tych 5.5% co ich volilo.No na posratie..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloAby ma niekto nenapadol,tych 5.5% myslim tie strany co zhruba tolko ziskali,jasne ze dokopy cela pravica ma viac,ale aj tak uboho malo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloChvalabohu János Szlota už skončil v politike, len hanbu robil. :))) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
No skoncilako skoncil,ale ver tomu este budeme o nom pocut.......... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Odpájanie už začalochlapci ja sa na slovensku uz citim ako vo svajciarsku...niežeby sme mali tak cisto slusne..ci vysoku uroven zivotnu..ale tie ceny mame podobne :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenlen platy mame 1/5 |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
mjamriskano to je uz len taky malicky detail..nebud puntickar :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloSlovensko je čudná krajina! Pol republiky nič nerobí len gule vála-to sú predovšetkým dôchodci, invalidi, ľudia v predproduktívnom veku, deti, ďalšiu polovicu tvoria manažéri, úradníci, učitelia-tí tiež h.o.v.n.o. robia a kto robí vlastne v tomto štáte? No predsa zarábajúci nezamestaní na dohody za ktorých sa nemusia odvádzať odvody do poisťovne a od nového roka si títo ľudia ešte pohoršia...nech žije demokracia a vyspelá kapitálovotrovná spoločnosť. :laughing: |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
PeMaa ty patríš ku ktorým, keď tu kecaš a nepracuješ? :laughing: |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloJa pracujem na kavalci... |
PeMa
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloTo nie je len Slovensko, to je cela EU. Keď chceš vedieť ako to funguje musiš absolvovať nejaký ten semester na Ekonomickej Univ. |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloNemusíš chodiť ani do takej školy, veď ťa tam aj tak nič nenaučia! V praxi to vyzerá úplne ináč. Mrkni sa okolo seba a uvidíš-Majiteľ je nemec, čech je prevádzkovateľ a slovák robí černocha |
PeMa
![]() |
|
Soudruziale tie platy 1/5 ma len tem kto ich vobec dostane.Vieme o com je rec.Pan podnikatel da na papieri malo, bokom nieco suchne a ty blbec budes mat dochodok ako zebrak.Preto hovorim, ze obchodny register je zoznam potencionalnych podvodnikov ! A prax dokazuje kazdym dnom, ze kam pichne kontrola, je zisteny podvod.Je to ubohost .....Nehovoriac o tom ked nejake zeny nedostany aj par mesiacov prachy,pritom kolko hovori zakon,kolko moze meskat vyplata?MYslim na vypoved,neviem naco chodia takemu lumpovi do roboty? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
PeMaNo predsa zarábajúci nezamestaní na dohody za ktorých sa nemusia odvádzať odvody do poisťovne a od nového roka si títo ľudia ešte pohoršia...nech žije demokracia a vyspelá kapitálovotrovná spoločnosť.No nemáš celkom pravdu, z každej dohody sa odvádza 20% DPH ,ovšem študenti toto neplatia, potom ide vrstva Mne PH prebytok dovrecka, a až tak možu byť nejaky darebáci. šecko su to pracujuci ludia, mojmu nebohemu otcovy dlží byvalá dzurindova vláda 250 000 SK a kde je ešte tych ubohych 13 000 Invalidov, čo prišli o dochodky. ?????? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Odpájanie už začalotak,a preto je už na čase Tému: "Odpájanie už začalo" celú odpojiť :))) |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začaloChlapci nejak Ste odbočili,na takéto prejavy si založte iné téma,tu by mala byť reč o niečom inom.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
furickaKonecne mas nejaku konstruktivnu odpoved este stoho vypusti tie tvoje reci o IQ.Este keby si napisal na co je LEN 55 a na co 48??? |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Odpájanie už začalosom tu nová a asi jediná sa nevyznám v problematike, ale politiku rozpitvávať nebudem... takže sa vraciam k pôvodnej téme. včera od rána do večera som stratila 9 alebo 10 c-s programov. "zakódované". Som neplatič, tak som si myslela, že ma odpájajú od kanálov. mám iba pôvodnú cryptoworks kartu (03436 či ako...) a zariadenie, ktoré dokonca ani nefiguruje v zozname skylinku - je to nejaký BigSat BBS-S 67CR o ktorom mám pochybnosti či bude fungovať s novými irdeto kartami. večer ma kamoš s ktorým som telefonovala presviedčal že to nie je kvôli tomu že som neplatič ale že je to to utlmenie cryptoworks protokolu ktoré bolo na slovenksu stanovené do konca októbra. dá sa to vôbec odhadnúť o ktorý z týchto 2 krokov ide, ak nemám vymenenú kartu?Satelit som kupovala v zhone po niekoľkých mesiacoch bez Tv príjmu (keď nám na činžáku zrušili spoločnú anténu) po začatí olympiády vo Vancouveri, lebo som ju chcela pozerať. (febr. 2009). zdá sa že mi prdajca predal nejaký "výbehový typ". v terajšej situácii by mi pomohli nejaké rady, vďaka za ne. ak nechcem platiť mesačné poplatky,značí to, že mi zostane po 3.decembri v telke aspoň dačo? alebo totálne nič? mne by stačili STV 1 a 2 - žiaľ že žijem v krajine kde sa k sledovaniu verejnoprávnej TV musí ku koncesionárskym ešte priplácať súkromnej spol. M77 (predsa len trochu politiky). čo robiť? koľko by ma stál prechod na dvb-t. Any other suggestions? |
Bascha
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
Baschašak zaplaťiť 1,20 eur cez sipo mesačne. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |