![]() |
|
Dekódovací modul FreesatZdravím přátelé. 3 dny hledám jako laik informace na netu, ale nenacházím.Všichni mají asi Skylink a já snad jako jediný Freesat. Ale k věci. Mám ten krám Philips od UPC s nějakou starou kartou (nagra ?). Budu kupovat novou televizi LG 47LM760 a satelit chci připojit do interního sat. tuneru co je v TV. Vůbec nevím jaký použít dekódovací modul. Fungoval by třeba tento : http://www.omko.cz/modul-smit-irdeto/ ? Asi bych musel žádat o novou kartu ICE, ne ? Poraďte prosím. Děkuji. |
brutulus
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul Freesatstará upc karta by mala byt cryptoworks.skus zohnat cryptoworks modul smit, resp. modul cryptoworks mascom. ak kupis akykolvek irdeto, budes musiet ziadat o zmenu karty. Ako ideal by som videl ten Mascom. Ide tam cryptoworks a ak by ti menili v buducnosti kartu, ide tam aj Irdeto... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul FreesatJá mám model 670 a tej mascomáckej modul s ICE kartou nechutná, zelenej smit cryptoworks jede bez problémů. Žádnej irdeto modul nevedu, takže ten nezkusím. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul Freesatjen jsem zapoměl upřesnit, že jsem myslel ICE od skylinku... :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Dekódovací modul FreesatDoporučuji koupit obojí naráz v jedné prodejně a nemusíš potom poslouchat kecy prodavačů při případné reklamaci, že tam patří jiný modul. |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul FreesatBohužel musím koupit televizi tam kde moduly nemají. Pokud je karta cryptoworks tak teda nemusím žádat o výměnu? Nebude se v budoucnu používat jen ICE Irdeto? |
brutulus
![]() |
|
1234karta zacina01397 - cryptoworks - mozne vymenit za ice 41 - ice 42 - ice 0772 - nagravision sparovana - vymenit za ice ale stale nechapem preco sa nespytas na facebooku freesatu... alebo na ich klientskom centre... mal by si to hned oni tam odpovedaju celkom rychlo http://www.facebook.com/freeSATtvCZ |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul FreesatTo bude asi tím, že je mi 49 a nemám Facebook a ani po něm netoužím. Každopádně děkuji všem moc za rady a za ochotu. |
brutulus
![]() |
|
RE: Dekódovací modul FreesatNevím jak editovat příspěvek. Karta začíná na těch 0772. |
brutulus
![]() |
|
Vyměnitza ICE ne? ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul Freesattak tak. zavolaj im a musia ti zviezt to zariadenie aj s kartou a poslu ti druhe s kartou co neni parovana. tuto kartu co mas inam nestrcis.a sak jasne ze ne kazdy ma facebook ale je to celkom fajn nastroj v komunikacii s freesatom tam to funguje fakt rychlo sam sa divim :) |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
Co takhleto s nima domluvit jenom kartu ICE bez toho jejich přístroje?Proč za něj platit když ho nepotřebuješ. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Dekódovací modul FreesatHoši díky moc. Karta ICE je objednaná. Zbývá dořešit ten dekódovací modul. Jestli ten Smit nebo něco jiného. |
brutulus
![]() |
|
Prodejceté TV by měl vědět takovou zásadní informaci že jo? ;) |
hobo
![]() |
|
Dekódovací modul FreesatFreesat poižíva kódovací systém Irdeto, takže si kúpte modul Irdeto Smit, ktorý sa využíva aj s kartami Skylinku. |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul FreesatFreesat používá Cryptoworks, Irdeto a Nagravision. A pokud má tazatel kartu Cryptoworks, tak je mu CAM Smit akorát na ozdobu.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul FreesatLenze "tazatel" si uz objednal kartu novu |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul Freesatjestli freesat posílá ještě ICE, tak by stačil i smit cryptoworks, kterej v této telce fakčí dobře. Snad bude stejně dobře fungovat novej smit irdeto. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Dekódovací modul Freesatderick03: Všimnul jsem si pozdě toho příspěvku :8)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul FreesatHodne synku melo pravdu,jsme si blizci nejen vekem,ale i fracebuukem:).Proto,prodejce,ktery prodava TV se sat tunerem v Cesku a neni schopen osetrit ceskou platformu ,MUSI byti nakopan do kuli,protoze jinak nelze. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul FreesatPoužívám UPC.Jaký dekodovací modul je vhodný k televizoru Samsung UE37ES6710Dík za radu. |
jmirek43
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |