![]() |
|
Konverze záznamuZdravím. Mám Homecast a nahrál jsem si určitý záznam. Je to snad formát TPO. Jak to převedu do něčeho jinýho ? Třeba AVI. Díky za rady. |
chinda66
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Konverze záznamuak to xces kukat v pc aj KM player ti to prehra ak xces do avi,mp4 atd...pouzi Emicsoft video converter :sly:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Konverze záznamuDík za rady. |
chinda66
![]() |
|
RE: Konverze záznamuPokud je to Homecast s Irdeto čtečkou, tak si ušetři námahu, protože to přehraješ jenom v tom, kdes to nahrál.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Konverze záznamuZdravím. Tak je to asi tak jak psal - technikTKR - Zatím jsem to neotevřel nikde, a ani se mi to nedaří převést. To snad ale není možný - nějak to musí jít. Poraďte ! Dík. |
chinda66
![]() |
|
RE: Konverze záznamujá jsem to ma opticum 4100 myslím jen přejmenoval na mpeg a šlo to bsplayer-u |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Konverze záznamuLudia,ktory chcu konvertovat videa si toto zasluzia.A ty s bs playerom(nehovorim,ze to je zly player)-keby si to prehraval v doporucovanych prehravacoch,nic nemusis premenovavat. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Konverze záznamuTak mi nějakej doporuč ! |
chinda66
![]() |
|
RE: Konverze záznamuVlc,kmplayer,smplayer. V takom poradi,ako som napisal. Km a sm je iba nadstavba a gui pre mplayer. Takze este predtym mplayer. |
Kasr
![]() |
|
RE: Konverze záznamuChinda-ale tebe nic nepomôze-jedine az ked niekto pride s programom na odstranenie ochrany uvedenych psikov alikov. To uz ti napisal technik. Nahravky nechaj tak, pozri a potom vymaz. Tiez som niekedy editoval nahravky. ale uz som z toho vyrastol-vsetko je na nete,len stiahnut. Za posledny rok tam mam asi dve nahravky,ktore chcem zeditovat,ale sa mi nechce. |
Kasr
![]() |
|
RE: Konverze záznamuK tomu co jsi napsal. Nejlepší zkušenosti mám s KM-Playerem. Otevřel toho nejvíc. Ale tohle neumí. |
chinda66
![]() |
|
RE: Konverze záznamuSorry-ty nemas alika. |
Kasr
![]() |
|
RE: Konverze záznamuCo to je ? |
chinda66
![]() |
|
RE: Konverze záznamuTy nemáš alíka, ale smolíka, takže na úpravu záznamů v PC zapomeň, prohlížet je lze jedině v tvém přijímači. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Konverze záznamuUž jsem tady zase. Zkoušel jsem všechno možný a furt nic. To přece není možný. Musí to jít nějak převézt. Poraďte. |
chinda66
![]() |
|
RE: Konverze záznamuNeuděláš s tím nic a řešíš to tak úplně zbytečně.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Konverze záznamuDokedy niekto nezisti algoritmus kodovania nahravok u urcitych cipov a nespravi program na odstranenie ochrany, tak s tym nic nespravis. A pochybujem, aby sa s tym niekto babral. |
Kasr
![]() |
|
![]() |