![]() |
|
Inverto unicable lnbObjevil jsem na netu toto lnb, které je schopno po jednom kabelu posílat signál nezávisle do dvou tunerů. Není mi ovšem jasné, jestli je nutno zapojit splitter/před vstupem do receivru/, anebo stačí propojit loop out přímo v receivru. Obě možnosti jsou totiž popisované v manuálu k tomuto lnb. Píšou, že tuto funkci musí podporovat i receiver, jak se to dá zjistit? Podporuje tuto funkci vu+? Prosím zkušenější o radu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Zalezi na tom, ktere VU+Provozuji Inverto Unicable LNB s prijimacem Technisat HDS2 Plus a tento prijimac ma interni propojeni loop out - loop in. Pochpitelne prijimac musi podporovat Unicable LNB (u Technisatu tuto funkci nazyvaji SatCR). VU+ Ultimo s vhodnym softem take funkci Unicable podporuje (viz http://www.vuplus-support.org/wbb2/thread.php?postid=289041 ) |
namorvx
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Inverto unicable lnbdiky za info, mám ultimo, takže jdu studovat. Zajímalo by mně, jak to bude s novýma twin tunerama, co se mají objevit koncem roku pro nové vu+receivry. Jestli budou mít jeden vstup pro oba tunery, nebo budou mít dva samostatné vstupy a tím pádem žádný výstup...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Inverto unicable lnbPozri pre istotu domovsku stranku VU+ pokial viem podporuju unicable.UNO a ULTIMO urcite.Solo a DUO som nepozeral.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Inverto unicable lnbDUO podporuje Unicable také a SOLO předpokládám taky. Na Unicable je potřeba kvalitní kabeláž a celkové provedení. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: Inverto unicable lnbCo si mám představovat pod kvalitním celkovým provedením? Pochybuji, že by někdo instaloval unicable lnb /kolem 1500, záleží na typu/ na "nekvalitní provedení", ale tím nechci zesměšnovat Tvoji reakci, najdou se tady různý típci, diky za info...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
![]() |