Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Inverto unicable lnb

Objevil jsem na netu toto lnb, které je schopno po jednom kabelu posílat signál nezávisle do dvou tunerů. Není mi ovšem jasné, jestli je nutno zapojit splitter/před vstupem do receivru/, anebo stačí propojit loop out přímo v receivru. Obě možnosti jsou totiž popisované v manuálu k tomuto lnb. Píšou, že tuto funkci musí podporovat i receiver, jak se to dá zjistit? Podporuje tuto funkci vu+? Prosím zkušenější o radu...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

Zalezi na tom, ktere VU+

Provozuji Inverto Unicable LNB s prijimacem Technisat HDS2 Plus a tento prijimac ma interni propojeni loop out - loop in. Pochpitelne prijimac musi podporovat Unicable LNB (u Technisatu tuto funkci nazyvaji SatCR). VU+ Ultimo s vhodnym softem take funkci Unicable podporuje (viz http://www.vuplus-support.org/wbb2/thread.php?postid=289041 )

namorvx
Registrace: 1/2006

RE: Inverto unicable lnb

diky za info, mám ultimo, takže jdu studovat. Zajímalo by mně, jak to bude s novýma twin tunerama, co se mají objevit koncem roku pro nové vu+receivry. Jestli budou mít jeden vstup pro oba tunery, nebo budou mít dva samostatné vstupy a tím pádem žádný výstup...

tukan

Pozri pre istotu domovsku stranku VU+ pokial viem podporuju unicable.UNO a ULTIMO urcite.Solo a DUO som nepozeral.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

DUO podporuje Unicable také a SOLO předpokládám taky. Na Unicable je potřeba kvalitní kabeláž a celkové provedení.

KamilZ
Registrace: 11/2010

Co si mám představovat pod kvalitním celkovým provedením? Pochybuji, že by někdo instaloval unicable lnb /kolem 1500, záleží na typu/ na "nekvalitní provedení", ale tím nechci zesměšnovat Tvoji reakci, najdou se tady různý típci, diky za info...

tukan

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra