![]() |
|
VU+UNO a jeho klady a záporyvím že je to blbá otázka ale nikde se nemůžu dočíst jestly tento sat má USALS a ještě bych se chtěl zeptat lidí kteří tenhle sat mají je to dobrá investice ? nebo je lepší Dreambox někde jsem se dočetl že funkcema se Dreambox už dávno ztratil tak nevím díky za info. |
sgr97
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 298 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporynevis vubec nic, radsi studuj. pro tebe se to zjevne vubec nehodi. ty ses zralej na dev/nullDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsprave preto sa pýta, aby vedel čo ma študovať... :8) |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporydev/null :laughing: skoro som padol......Jasne ze ma...........sgr97 kde si hladal v koogli? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporyto nic ten bublajs má furt něco proti kvůly mě už dostal jeden citrónek když bude psát dál tak ses rozčílí vyskočí mu žíla a dostane další citrónek jen chci vědět jestly to umí USALS je mi divný všude je psaný Diseq 1.1,1.2 ale nic víc tak se radši ptám nechci kupovat sat za 7 tis a pak mi tam nepude USALS to bych byl hodně nas.. |
sgr97
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporymyslim ze tehle jedinec si mel klast jiste otazky uz na zakladni skole. otazky ktere poklada na tomhle foru jiste o necem svedci. treba ariva emu, co bezi v emu a tedka v jednom tematu hrube porusoval pravidla vyjadrovanim o tehle komunite a jasal nad tim ze jinde mu reknou vsecko. kdyz mu to tam tak vyhovuje, at tam tahne. pokud si nedokaze sosnout manual nebo precist technicky specifikace a precist si to, tak mu lze doporucit tak akorat aby se naucil cist nebo si poposednul, pac si sedi na vedeni.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporySkus hladat na forach alebo predpokladam, ze niektory eshop to ma uvedene v parametroch.Neverim, ze nikde si to nenasiel.Nakoniec keby neexistoval internet zavolas alebo skocis osobne do prveho kseftu a poradis sa s predajcom.Motor v pohode ovlada.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporynagugluj si jeho adresu co ma tomhle foru, se pekne nasmejes"http://liveweb.archive.org/https://www.parabola.cz/forum/topic-73590/" apropo, dev/null je starej tucnakovskej vtip :)) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporynedokazu to sem solidne vlozit, takze ta adresa zacina na http a konci 590/ vic nicDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporyNetrap sa viem co myslis som v obraze ! ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
sgr97Ber to tak ze VU+ je Dreambox za polovicnu cenu. ;)Ano, ma podporu aj USALS. Ano, je to dobra investicia, je to lacny a spolahlivy prijmac. A na zaver sa nepouziva dev/null ale cierna diera. ;) Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporyjak říkám tady nikdo neporadí někteří lidi píšou furt jen ty samí věci do kola čili "hledej na GOOGLE" ale když se to tak vezme tak čemu je tohle forum a na internetu jsou všechny otázky co tady lidi dávaj tipu jde vám tenhle program atd... je přece vše psáno na internetu ale i tak se ptá tady proč ? jak jsem řekl tohle forum je jen pro trampáky řádu Bublajz jestly tenhle kluk není teplej tak potom už nikdo furt se do mě naváží nechápu proč i když je to prostě skurvenej Hitlerskej (nevhodné slovo) co jebe co potká a klidně mi dej citrˇon a múžeš i banán i třeba hrušku tohle je to nebuzeranštější forum co na internetu je až si to admin přečte tak na něj ty nadávky neplatí a ať tuhle frašku smaže a klidně i mě . |
sgr97
![]() |
|
opetovne porusoveni pravidel !to ze urazi me uz po nekolikaty, je mi od takovyho blba docela jedno, ale ze urazi i ostatni a po nekolikaty , tak to uz je na povazenou.warder: dev/null pochopi tucnak, ale netucnak nikoliv. v tom spociva ten vtip, kterej ti asi unik. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporyPrave ze narozdiel od teba viem co pisem a nesnazim sa bit zakazdu cenu "mudri" a vtipny.A najviac ma bavi ked ti poukazujes na niekoho ze ta uraza. :))) Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporya timhle prispevkem se nesnazis byt mudry a vtipny ?mas nemalej gulas v tom co pises. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporyhlavně že ty seš chytrej jak rádio já tě čapnout do ruky tak s tebe udělám 3 malý do školky ty vtipálku a ještě k tomu seš vtipnej jak (nevhodné slovo) v míse ty (nevhodné slovo)e |
sgr97
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporyno tak to je argument hodnej leda tak cerny diry.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
Bublajstarajko pre teba plati moj prispevok https://www.parabola.cz/forum/topic-74070/ na konci.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporytenhle bublajz mě úplně fascinuje sám (nevhodné slovo) ví vždycky vše okecává ale pořád se ozývá na moje dotazy to je to co nechápu kdyby on tady založil vlákno tak já se na něj ani nepodívám ale ty pořád proto ti furt píšu že musíš bejt teplej když něco tak napíše strýček google to je ta tvoje chytrost jo ? to by asi nikoho nenapadlo seš dobrej R^ fakt mohl bys vyučovat někde na Harvardě jestly sis toho nevšiml tak všude kde dáváš rady tak tě někdo odpálkuje tak chytrej ty seš, říkám potkat tě tak si to s tebou ručně a stručně vyřídím. |
sgr97
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporyjo a díky nevšiml jsem si Warder má to USALS dík za info tohle tady vždy chci jen rychlá konkrétní odpověď ale vždy se tady objeví tenhle vyšinutej Bublajs a je z toho debata o chytrosti sorry že tohle musíš číst ale on se semnou rád hádá tak já mu jen silně odpovídám |
sgr97
![]() |
|
Mám UNO asi od jaraKlad: hardware a Enigma2Zápor: Enigma2 U linuxů vše stojí a padá s linuxem( v našem případě Enigmou2) VU jsou určitě vynikající stroje, ale bohužel je trošku degraduje E2. Tedy ty neorigoteamové. Origoš E2 neprovozuji.Určitě se ozvou uživatelé, že jim všechno běhá a že žádné problémy nemají. Já také ne ale musím v UNU mít starý dobrý BH 1.7.3. , jenž mi běhá na 110% a jako JEDINÝ. S každým dalším image sice přibývá změn a funkcí no podepisuje se to na nestabilitě,potížích, problémech, nebo jak to nazvat. Ne že by třeba zamrzal,padal,nebo se zjevovalo kulečníkové plátno, ale spíše se jedná o nekompatibilitu pluginů, skinů ,kteréžto ve starých image byly takřka bez problémů. Jen výjimečně byl problém. Teď si každý team hrabe na svém písečku, i když velká část vychází z OpenPli. Jaksi ta otevřenost E2 se pomalu vytrácí. Stále více se to tříští. Každopádně ale koupí VU+ se nedá nic zkazit, nedá se než doporučit. Asi moc lepších strojů na trhu nenaleznu. Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: VU+UNO a jeho klady a záporyjedinej kdo tu ma nemale prihratej mozek, ses ty stanislav97@seznam.cz .jinak vcelku dusledne meles z hladu , argumentace nula nula prd a to urazeni ti vubec nejde. z toho si nic nedelej, to nejde ani warderovi, ten ani nechape vtip o dev/null coz je vsevypovidajici. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
mozek je alfou a omegoupokud si nekdo nedokaze vyguglit ariva emu, tak takovymu cloveku do ruky linux proste a jednoduse nepatri z prosteho duvodu - linux je o samostudiu a vsecky problemy jsou dohledatelne na webech. pokud si clovek nedokaze najit ariva emu, tak nevim co bude delat s problemy, ktery zminoval jerry, nedejboze ze bude muset zadavat nejaky prikazy v shelu natoz s nejakou syntaxi.zvlast narocne to bude u cloveka, ktere se projevuje stylem: ...skurvenej Hitlerskej (nevhodné slovo) ... atd jinak me napadlo, ze warderova cerna dira mam v tomto pripade vcelku vtipnej dvojsmysl, ale kuli tomu se zjevne stanik neurazi , asi s tim ma hordu skusenosti :)) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
VU+ UNO vs DM 800 HDmůj názor je ten, že VU+ je skvělý přijímač, ale nikoliv takový, který by měl být bezmála 2x dražší od Dreamu DM800 HD klon, dvojnásob lepší rozhodně není. Pokud jde o nějaké "mimosatelitní" funkce, tak z jejich potřeby jsem už vyrostl, protože jak bylo napsáno výše... vždy je něco za něco, přijímač napěchovaný alternativníma softama s milion pluginama je nestabilní a ve své podstatě člověk dojde k názoru, že to stejně nepotřebuje. Nyní mám dva DM800 (v obýváku a ložnici), v obou sice prehistorický ale nejmíň konfliktní Gemini Project 5.1 a nevím o tom, že by Dream zamrzl snad od Nového roku. Na nějaké multimediální fce já kašlu a před návštěvama si triko honit nemusím. Naopak, když je zapnu, tak vím, že bude hrát... ale je to každého volba, za čím se žene. Z mého pohledu je to o tom, že za peníze VU+ si koupíš Dreama i s torroidní parabolou a osmi LNB.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradmyslim ze cena VU+ je zrovnatelna s klonmi DM.A ohladom enigmy musim s tebou suhlasit. Keby ludia robili veci z rozmyslom a nie ako deti ze vsetko musim do boxu nainstalovat, tak by nepisali ako jerry00 ze Zápor: Enigma2. Tu vzdy plati ze ten "ZAPOR" je element medzi stolickou a dialkovim ovladacom. ;) Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
WarderDM800 je za 3500, VU+ pod 6000 nekoupíš, ne? Pokud ano, beru zpět... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |