![]() |
|
Inaktivace LNBLze nějak inaktivovat, vypnout pomocí sat přijímače jeden ze 4 LNB k zjištění, jestli neinterferují signály? Jsem naprostý laik, teď mám sat. pro příjem ze 4 družic a skoro nemám signál z UPC, technik, který mi to všechno nastavil, se tomu divil....(dost dobrý odborník?)...ale divím se, že když naskočí nějaký český program z Thoru, tak frekvence jsou divný, např.: CT 2, TV JOJ, 11727, . Mám hned vedle Thoru Atlantic Bird (5°W), tam vše OK. Díky. |
Gorka
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Inaktivace LNBvzdy je len jedno LNB napajane, na to je tam diseqc prepinac, ktory pusti napajanie z prijimaca len na dane vybrane LNB |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Inaktivace LNBDíky, fakt jsem laik. Na frekvenci 11727V mám všechny programy, které podle lyngsatcom měly byt na 11766. Pak mám jeden funkční signál na neznámé frekvencí 12149V, tam běží programy z transpondéru 12188V. Předevčírem ale byla chvilka, kdy všechny programy bez problémy běžely. Napadá vám, odborníkům, kde je problém? Díky. |
Gorka
![]() |
|
RE: Inaktivace LNBNehnul jsi v nastavení s mezifrekvencí LNB?VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Inaktivace LNBPro zjištění, které LNB je napájeno ti stačí kabel s F konektorem a na druhém konci oholený kabel připojený k voltmetru.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Inaktivace LNBV menu přijímače - nastavení antény (LNB) nastav frekvenci oscilátoru na 9750/10600 a bude to OK. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Inaktivace LNBDíky, vypadá že 9750-10600 funguje...sice jsem zase přišel o některé cizojazyčné programy |
Gorka
![]() |
|
RE: Inaktivace LNBAle až teď mě napadlo, že ty frekvence můžu cíleně vyhledat a zadat do seznamu, mám i ztracené programy, díky! |
Gorka
![]() |
|
![]() |