![]() |
|
Výpadky sign. Evolve HDKoupil jsem HD sat.příjmač a vyměnil ho za původní SD. Programy jdou vždy cca.10 minut a poté hláška - není signál. Vše vypnu na nějakou dobu a opakuje se totéž. Když nainstaluji původní SD přijímač vše jde normálně.Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 22.10.2012, 09:55.24
|
Jirka64
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 25 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?No ja by som to tam odpojil a pripojil tam do lava aby to fungovalo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?Pripadne napisal pre niekoho kto vie poradit aky box,karta,kabelaz,tanier a podobne.Mozno vsetci nemaju gule na vestenie. ;) R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?Kabeláž,talíř,lnb vše původní na čem jelo SD bohužel nedokážu popsat blíže. Karta Skylink výměna . Nový HD přijímač Evolve BlueStar TV Samsung 40 LED Full HD. Jestli je to málo, tak se omlouvám a prosím admina ať to smázne. |
Jirka64
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?Klidek to je ono , teraz kazdy komu ten stroj presiel rukami a vie poradit tak ti odpovie. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?ahoj, ten nový přijímač HD má i původní firmware, nebo jsi si do toho už něco nahrával?(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?No, evidentne tam nejde dostatek mA do LNB. Ja moc nechci kafrat do znacek, ale mel jsem v rukou nekolik veci od Evolve. Katastrofa. Zejmena starsi multimedialni centra. Ty kondiky uvnitr jsou ureny snad pro mesicni pouzivani. Ani jsem netusil, ze uz fusuji i do sat. prijimacu.Pokud tedy muzu radit a mas prijimac ve 14 denni lhute, vratit, popr. silnou razanci podekovat za doporuceni toho pristroje. Nebo si budes muset hrat na kutila. Pri koupi se radeji zamer na zavedene znacky, ty rozdily v cenach nejsou natolik velke. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?Nevhodne zvolený názov témy, chcelo by to trošku vitamínov v podobe ovocia |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?Původní firmware. |
Jirka64
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?1.Merici pristroj, pripoj odpor ke vstupu (odpovidajici mA, ktere je uvedeno u LNB vstupu) a mer napeti po urcitou dobu, cca 30 minut. U=I*R. 2. Melo by se to vyskytovat prevazne na transponderech s horizontalni polarizaci. Porovnej, zda se ty vypadky vztahuji jak na vetrikalni polarizaci, nebo na obe polarizace. -- prepni na programy CT a pozoruj, zda se vypadky projevi. Pokud ne, a na vetsine ostatnich ano, problem bude, jak jsem Ti popsal vyse. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?já bych se přikláněl také k názoru od "wenk" ,pokud to jde, tak vrátit a zakoupit něco jiného. Ten přijímač neznám, ale zaměř se na kabeláž, jak to máš připojeno, zda pracuje LNB, dotáhnutí všech spojů s přijímačem a LNB. Ještě odpojit od elektriky, dát tovární nastavení...motor s parabolou asi nemáš, tedy asi jen parabolu na pevno, prostě vylučovací metodu. Ale pokud Ti jde SD přijímač a po připojení nejde hned HD, tak asi tušíš, že v záruce se v tom vrtat je nesmysl a pak se toho šmejdu budeš těžce zbavovat. Jak to máš tedy dlouho a kupoval jsi to někde na netu, nebo v "kameňáku" ? ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?Ty výpadky jsou na obou polarizacích. Měřák nemám, jsem amatér. Chtěl jsem tady jenom zjistit než půjdu reklamovat přístroj, jestli třeba na HD nepotřebuji jiný Lnb či koax vše je totiž šest let staré, ale jak píši starý SD přijímač chodí OK ! Ten nový vydrží pár minut a chcípne ! Vypnu vše na chvíli a kolečko se opakuje, je jedno jestli jsem to nechal na ČT nebo Nova sport HD. Když nepřepínám kanály vydrží i 20 minut , při přepínání podstatně méně. |
Jirka64
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?marco37 - včera v Datartu.... |
Jirka64
![]() |
|
Jirka64Správne nastaviť prepínanie LNB /diseq/. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?LuboTS si trapný. A nebo zelený?Jirka64, tohoto stroje se rychle zbav. Pokud stihneš v rátit bez udání důvodu, tak neváhej. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?Kdo ti Jirko poradil takový šrot? :O ;POctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Kdo poradí ?drobecek : včera v Datartu... |
Jirka64
![]() |
|
RE: Výpadky sign. Evolve HDSkor sa toho chceli zbavit.......ja osobne by som to rychlo vratil pripadne vymenil za inu znacku,neviem co v datarte vsetko maju.. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Výpadky sign. Evolve HDAž ti ten nový křáp zahlásí, že nemá signál, laicky to můžeš "změřit" tak, že ho nevypneš ze sítě, ale propojíš přes loop starého přijímače. Na něm si zapni stejný program. Pokud se nový rozjede, nejspíš mu po čase opravdu padá napájení vstupu lnb. Takto zapojen ti musí jet stále.Jen doufám, že se teď pohádáme kvůli tomu "stejnému" programu.. :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Výpadky sign. Evolve HDMůže to být i problém s povely diseq, bohužel tvou anténu stále neznáme..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Výpadky sign. Evolve HDTomik535 : To už mě dostáváš na tenký led ! diseq.... mám anténu 60 cm se dvěmi lnb (Astra23,Astra19) se starým přijímačem naprosto bez problému. V Datartu mi řekli, že by neměl být naprosto žádný problém, jen ať pro větší kvalitu obrazu koupím Hdmi kabel a nepropojuji to Scartem, tak jsem je poslechl a přidal do košíku ještě kabel za 450,- Kč. Problém je ovšem ať to je připojeno Hdmi tak i Scart.... |
Jirka64
![]() |
|
Jirka64No ale ten DiseqC može robyť sakra problém, ono nastavoval si to vobec, pretože ak máš 2 LNB tak to určiťe musiš :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Výpadky sign. Evolve HDKdy MUX 4 z Černé hory ? |
blaza
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Výpadky sign. Evolve HDzabal to do krabice a bez to vratit to je asi nejlepsi rada ten pristroj je KRAP a vubec nemel jit na trh |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Výpadky sign. Evolve HDKdyž to řekli v datartu, tak bych tomu věřil ;) Když je nedokážeš sám ani propojit za sebou..oplač ho a před příštím nákupem se zde raději zeptej :((Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Výpadky sign. Evolve HDAt uz nas v tym DATAARTU nes*erou,nebyli schopni ani zakaznikovi predvest zda funguji bezdratova sluchatka SONY.Proste to tam nekupujte,mimochodem "Co není součástí základní instalace:Televize se satelitním tunerem (ladíme pouze DVB-T)".Tuz fajni synci,ni? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |