Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Flexi 7 změna nefunguje

Co jiného taky od Skylinku čekat? Při první (bezplatné) změně programů přes webové rozhraní se ve výpisu služeb objeví nově změněné programy, všechno se tváří jako že je úspěšně změněno. Až na to, že stále běží ty programy co před výměnou a u nových hlásí "zakódováno". Reautorizace IRDETO - nulový efekt, nepomáhá ani restart přijímače, vyjmutí karty, přepnutí na ČT atd. Arivou to není, neboť při objednání tarifů Multi, Kombi a jiných nové programy naskočí vždy během pár sekund. Je nějaká šance, že to ze strany Skylinku zafunguje bez toho, aby bylo nutné volat opět na jejich blbolinku? Nebo tam prostě sedí paní, ručně vyřizuje změny a možná někdy tak zítra to překlikne?

arimmer
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

Flexi 7 změna nefunguje

mne vobec nefunguje karta skylink ktoru mam len pre dajto,karta aj reautorizovana, aj cez linku,zapisy su len stare,mam freesat skylink pouzivam len niekedy.

Rosta1

arimmer

mě to fungovalo dobře a hlavně okamžitě (minulý týden)

gliderman
Registrace: 6/2008

RE: Flexi 7 změna nefunguje

Nechal jsem udelat znamemu balik Flexi7 na prodejne a vse nabehlo normalne,to co jsme pozadovali.Je pravda,ze jsou obcas s tim broblemy.Nekdy to nejde spustit.

HYPER
Registrace: 11/2010

Jasne, no jo no, takze jedine reseni bude asi zase jen telefonat na tu jejich linku + obvykle 10minutove cekani na prepojeni.. ach jo. Zajimave, ze ostatni tarify funguji uplne bezchybne, zato Flexi7 je zatim des (zavidim tem, kterym to zafungovalo hned, bez nutnosti volat tam).

arimmer

jj uzij si placenou telefonni linku, za kterou se jim plati servisni poplatek.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Jedno je jiste. Kdyby aktualne UPC presidlilo z Thoru na nejakou Astru, ma vyhrano.

wenk
Registrace: 4/2006

arimmer

arimmer chyba je u tebe vse funguje spravne. Bud máš špatný sat. prijimac nebo něco delas blbe. Na PC používáš jaky prohlížeč (není to jedno) v každém to nende. Ať se daří!

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

A v kterém to nende?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

nende to v ziadnom :laughing:
treba pisat na IE firefox google chrome a ine laternativy nech si s tym nieco spravia...ze nejde updatnut skylink :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Satman1 má pravdu,taky jsem na to přišel.Skylink objednávky a přihlášení,změny...nejdou správně např.v Google Chrome. :8)

baksik
Registrace: 5/2010

Flexi 7 zmena

Prihlasujem sa do spravy sluzieb,robim zmeny Flexi 7 cez Google Chrome a nebol s tym ziadny problem ;)

Postreh
Registrace: 4/2012

Postreh

To jsi psát neměl. Jak jednou tulen napíše, že má Skylink něco špatně, tak to platí a ne že je chyba u něj.

joscer

joscer

V chrome to někdy jde někdy ne to samé i u moje banka, rádia, atd. Má to problém s Javou a někdy s flash player plugin, je to každý den jinaci.

satman1

presne tak...prisiel som na tom sam....v chorme to casto nejde..v IE to ide..aj vo firefoxe ale zalezi od verzie..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Používám na správu karty výhradně chrome a co se týče aplikací, nikdy žádný problém. Marně vzpomínám, kdy mi chrome vyhodil chybu.
Jediný problém, co jsem zaznamenal je ten, že se mi v Flexi nepřeklopily mou zvolené programy-tzn, zůstaly ty Skylinkem předdefinované - a musel jsem poté zbytečně použít změnu Flexi.Což ale nemá žádnou souvislost s chrome.

ketiv666

ketiv666 když myslíš dělej jak uznas za vhodne. Ale o chrome je to známa věc. Spousta lidi stim ma problém.

satman1

ketiv666

Kdysi tu bylo někde uvedeno, že při prvním objednání je nastavena nějaká default kombinace programů určená Skylinkem. Sice je to v danou chvíli i editovatelné, ale při potvrzení se nastaví ta default kombinace. Ale jestli to tak je stále, to nevím.

joscer

@satman1

jj, vím, že s chrome má spoustu lidí problém, každý má jiný vkus, já jsem s chrome začínal ještě v betě a tak nějak jsem si na něj zvykl. Jak jsem psal, já osobně s ním problém nemám a marně si vzpomínám, kdy nějaký byl.

ketiv666

@joscer

přesně tak, default programy zůstaly nastavené i když čék provedl změnu. Za pár dní mi Flexi dojede, tak ho nechám den dva a pak nadefinuji nový, uvidíme, co se stane.

ketiv666

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra