Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Twin modul pro 2x skylink

Zdar profíci, můžete mi někdo poradit jaký zvolit Twin mudul pro 2x Skylink kartu (1x ČT + 1x Prima)? Je to do TV Samsung se zabudovaným satelitním tunerem C670. Co říkáte na CA modul GigaCam Twin T-rex za cca 1200,-? Díky předem.

trn
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Twin modul pro 2x skylink

Je to reseni o mnoha neznamych:).Sameho by mne to zajimalo,predpokladam,ze karty budou obe ICE?Kolik to vubec stoji?Bohuzel nemam SAMSUNGA,v set-top boxu chodila kombinace EASY TWIN + ICE + CRW z nichz 1 x SIM.Zlata a opravdu neocenitelna rada : ) zkouset.Modul EASY Ti mohu poslat k zapujceni hdpezavinacseznamcz.Nesmim porad rypat,ale k*urva fix,zabilo by pana SAMSUNGA,kdyby uz konecne nekoho zaplatil k testovani aspon nasich platforem?

hdpe
Registrace: 11/2007

A na co su ti dve karty v TV? Na UE46D7000 som testoval Mascom Twin Cryproworks/Irdeto CAM a bol problem s HD kanalmi. SIM karta CS Link Irdeto, velka karta Skylink ICE. Po zapnuti TV isiel HD, ale ked som parkrat prepol, uz sa HD nerozbehli, SD isli OK. Takze pred kupou vyskusat, pripadne s predajcom si dohodnut moznost vratenia.

Tomic
Registrace: 1/2011

Nejen pana samsunga,

ale i zbytek te bandy vyrábějíci elektroniku,neodskoušené,nedodělané,netestované-hlavně prodat!!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

pro pár

lidí,kteří chtějí využívat tuto divočinu,nemá cenu investovat,jen se zdražuje cena výrobku,to bych pochopil,zrovna samšunt nesnáším,ale to je můj problém R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pominu problém "nedodělaných či netestovaných" výrobků, podle mě stačí je nenabízet(pokud existuje alternativa) či na tuto skutečnost upozornit(čímž se ten poctivý prodejce dostane na pracák), ale nějak mi uniká smysl tohoto snažení.

Televize bude stát např. dvacku, za čtyři roky (v nejlepším) klekne a dvacka je fuč. Serpo na jednu kartu za 4 roky 1400,-(7% ceny TV), stejně jako nějaký pochybný levný twin modul, který po některé další nádherné "servisní noci" při úplňku nemusí fungovat..

?? :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ještě pro glidermana ;) to není utahování, jen rada, že někdy může vyjít levněji koupit licencovaný modul za 700 + 1400 serpo a 4 roky si to (věřím) bez problémů užívat. Nehledě na programovou nabídku té první hrůzostrašné kombinace.

Prostě to jen dělám jinak no ;)

Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 25.10.2012, 06:49.41

Tomik535
Registrace: 10/2007

@trn

Zvaž to, naprosto souhlasím s Tomik535, jestli chceš "vytrestat" Skylik a z principu neplatit serpo, tohle není správná volba - ve výsledku na to doplatíš... navíc Samsung + modul je story sama o sobě

lance
Registrace: 10/2008

díky

Díky všem za reakce. @lance - Asi máte pravdu, ale já prostě už z principu na zlodějské podmínky skylinku nepřistoupím. @hdpe Moc děkuji za nabídku, uložím si tě do mailu a až v listopadu budu muset na 2 kartu (tu první mám ještě 0285 sérii od T&T) platit poplatek, tak se ozvu. @Tomik535 - ČT 2 (dokumenty) a ČT 4 HD (sport) zase až tak marná není na to mé občasné koukání na bednu. Na Primu zase civí manželka. Nova u nás jde opravdu jen velmi málo. @Tomic - ČT je bez poplatku a Prima také. Mám 2 karty, 1 už podléhá serpo a druhá bude 1. prosince, tak jsem je chtěl převést na tyto dvě bezplatné než je vyhazovat. Jen kvůli HD kanálům, ostatní chytnu přes pozemní vysílání.

trn
Registrace: 2/2006

Prima HD ti na kartě only-Prima nepůjde zcela určitě, protože toto šíření je v režii Skylinku a nikoliv samotné Primy.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra