Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

HD program

Poradí prosím někdo.Mám televizi plazmu Panasonic vysoké rozlišení a nejdou mě programy DVB-T (HDTV) a to Nova HD a ČT HD.Ono je to najde,ale jde pouze zvuk.Nechápu proč nejde obraz?

jos72
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD program

Tv nepodporuje DVB_T M_peg4 ,pouze M_peg2

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

nemáš náhodou len HD ready???
ono na dvb-t potrebuješ full HD mať telku, mm tiež jeden HD ready doma a nejde mi v HD /stv1 hd/ iba zvuk.

dandy
Registrace: 1/2006

TV Panasonic

TV Panasonic mají v menu ladění položku Přidat HD kanály, pokud takovou položku vidíte v menu ladění, zvolte ji, ta položka z menu zmizí a TV se smaže a při dalším ladění již budete mít HD s obrazem.

Fakultak
Registrace: 10/2011

To je zvláštní, měl jsem v rukách HD ready Panasonic, a HD kanály v ní šly :)))
Ono je totiž jedno jestli ready nebo full, důležitý je pajšl R^

@jos72 - u Panasoniců se musí při ladění kanálů zapnout podporu HD.
Co máš za model?

ketiv666
Registrace: 4/2012

Hoši a co má společnýho FullHD a HD-ready s normou mpeg2 a mpeg4 ?

pf09
Registrace: 8/2010

dandy

chlape zlaty radsej si o tom poriadne nastuduj a potom pis :)) nejde o to ci je tv hd ready alebo fullhd ide o to ci tv podporuje format mpeg4 alebo len mpeg2 ak dana tv nepodporuje format mpeg4 tak ti v tv pojde len zvuk a obraz nie a moze to byt kludne aj fullhd tv ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

nejde o to jestly máš Full HD a nebo jen HD ready ale v DVB-T nespustíš HD programy jedině v DVB-T2 a to jsou ty novější televize a ještě musí mít MPEG-4

sgr97
Registrace: 9/2012

@sgr97

čoveče, nějak nerozumím řeči Tvého kmene....

ketiv666
Registrace: 4/2012

Na panákoch záleží aj na tom, akú krajinu máš na začiatku inštalácie zvolenú.Podla toho sa správa aj tuner.Na jednej krajine ide len mpeg2, na inej aj dvbc, ale mpeg4 nie, proste rôzne.Skús tam zvoliť Dánsko alebo Francúzsko, tam by to malo ísť všetko dobre za predpokladu, že ten tv vôbec mpeg4 má.Ja mám tuším Francúzsko, tam ide všetko okrem dvbc, ten nepotrebujem-u nás mmds operátor Satro všetko kóduje okrem Stv.Ale každý rok okolo Vianoc to púšťajú voľne.Mám p42s10e

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Roman ja mam 20 a ide aj HD. Jednotka HD.

satan
Registrace: 1/2006

Jos72: kdyby si napsal co mas z model TV, tak tu vsichni nebudou hadat a vse bude jasne. Vse jiz bylo receno TV musi mit podporu MPEG4 a jestli je full HD nebo HD ready je fuk.

luco
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra