![]() |
|
deaktivuje Skylink karty?před měsícem jsem vyměnil starou gitalku, zůstaly na ní zápisy u neplacených programů zhruba do konce roku.Nevíte jak je Skylink důsledný v posílání mazacích zápisů. Ještě bych ji do konce roku chtěl využít a to v přístroji, který nemá možnost blokeru. Myslíte, že hrozí deaktivace i u karty, která byla vyměněna před měsícem? |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
udrzbaŘekl bych, že hrozí. Podle toho, co tu kdysi bylo někde uvedeno, tak po aktivaci karty výměna jsou zaslané několikrát "mazací" zápisy na původní kartu, přičemž intenzita se snižuje. Příklad (ne že to tak určitě je) by mohl být. První pár dní 1x za 3 hodiny, pak třeba 2x denně, později po dvou dnech, pak po pěti dnech pak po týdnu ...Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: deaktivuje Skylink karty?No mě se dokonce stalo (je to už teda víc jak rok), že na deaktivovanou kartu přišly napřed zápisy na 2m promo (to samé, jako na Výměnu)). Jestli se dělo něco dál nevím, hned jsem nahodil blocker. :-)Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: deaktivuje Skylink karty?No a dokedy ti to fičalo? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
![]() |