![]() |
|
Výběr 3D plazmyCHci si koupit Tv.a rozhoduju se mezi LG60PM680S,nebo Samsung PS60E550.Už jsem nalomený pro LG ale chci slyšet nazory.Dík za Váš čas na odpovědi. |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyTo mluvíš z vlastní zkušenosti, nebo se pleteš dobrovolně? Co když byl zrovna u té menšiny?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Výběr 3D plazmyJsem přesvědčený,že on ta menšina není.Bylo vidět,že tomu rozumí.Kupuju LG60PM680S. |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyJo já si nedavno koupil LG, ale LCD a zatím jsem velmi spokojen a energetickou třídu to má tuším A+ :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Tonda2Jo v klidu ji kup, Ti co neviděli super seřízenou LG plazmu v obraz modu EXPERT nevěří. Mám Panasa i LG 3D. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmy... Samsung usnul na vavřínech ... To je opravdu významný parametr při výběru TV. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyhlavně že to nekoupí v kamené prodejně a ušetří 7tká, a brejle koupí kde a za kolik?Když se k této tv nedodávají?A vskutku dobré parametry při výběru :laughing: Hlavně že tam budou běhat obrázky.A prosím dotaz:Na co a jak se budeš dívat ve 3D? :lookaround: Jinak bez komentáře, takhle vybírat tv kterou má stejně vybranou a podle zajímavých parametrů tak jen tak dále. :(( |
filipes2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyTomiku, já tomu z vlastní zkušenosti tak trochu rozumím. Myslím obchodu a zaměstnávání lidí. Ale neuraž se, tobě poslední dobou velmi chybí zpětné zrdcadélko. Ale to s sebou bohužel přináší funkce nedotknutelného admina. Věz, že to myslím upřimně.Tonda2 je to velmi dobrá volba. Jak já nemám rád LCD a LEDky, tak tato volba je více než dobrá. Měl jsem jich už několik na stole a opravdu mně velmi příjemně překvapili. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyJo a odběr, na to že to je plazma této velikosti je velmi slušný.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmy@kubíčku, v jednom nejmenovaném obchodu a to ne ledajakém elektru z náměstí, ale rovnou v největším řetězci v ČR + 2-4místo na slovensku, polsku a rakousku jsem dělal a vím přesně, za co tam je každý prodavač placený. Samozřejmě to mohu doložit pracovní smlouvou aj. dokumenty, co mi zbyly.Jaké zkušenosti máš ty ty rozumobchode? Pokud se od tebe(jako obvykle) nedočkám jasného vysvětlení, za tu zbytečnou narážku o "nedotknutelnosti" poletíš. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyáááá, kubík šlápl tomíkovi na kuří oko.... :lookaround: Tady ještě poteče krev. :))) Prodejce se snaží prodat to, na čem nejvíc a nejsnáz vydělá, takže pokud někde něco kupuju, tak prodejcovo rady o tom jak je co dobrý beru vždy s velkou rezervou a řídím se vlastním úsudkem. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyTomik535: keby si radsej zameral svoju pozornost na thread https://www.parabola.cz/forum/topic-74285/ ;)@warder, doporučuji nedoporučovat:-) Od toho slouží právě formulář hlášení nevhodných příspěvků, čehož jsi velmi správně využil. Bohužel pro tebe, jsi osamocen.. Nosce te ipsum.
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 27.10.2012, 18:53.38
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
Wardera co tam vidíš za problém :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyTiez si myslim, ze predajcovia vo velkych retazcoch maju psm aby vedeli co maju prioritne ponukat.....dovod je uz vedlajsi.Tiez som pocul ako predavac basnil a babka s dedkom pocuvali ako v kostole.Nie je umenie posrat obraz tam kde je to ucelne,ze?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyTomiku, rad ti to vysvetlim. Napr posledni veta je toho jasnym dukazem. Ty proste v diskusi nemuzes byt nikdy rovnocenym diskutujicim, protoze jak se ti neco nelibi, tak muzes spoludiskutujiciho vyhodit, hrozit vyhazovem, nebo smazat cokoli. A to ostatni nemohou. Potom ti ostatni nemohou byt vuci tobe uprimni ci rovni. A proto ta uprimna rada k tvemu zamysleni. A opravdu to myslim uprimne a pratelsky. Je skoda, ze to nechces pochopit. Rozhodne to nemyslim spatne. Zdravi Kuba.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmya mládenci čo sa dá pozerať v 3D???????žeby nejaká z hornej dolnej?oplatí sa to pre pár snímkov?, |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyMě to kubíku nezajímá. Tvůj styl je stále stejný. Zpochybníš někoho tvrzení bez jakéhokoliv důkazu, či věcného vysvětlení. Když tě o něho požádám, začneš své kecy o nedotknutelnosti. Nechápu, že si to stále nemůžeš zapamatovat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyTo vysvětlení samozřejmě nepotřebuji pro sebe, ale pro tázajícího, kterému jsem nějak poradil, ty to napadneš, ale jakkoliv argumentačně nevysvětlíš.Ostatním poradím jednu fintu. Na každé cenovce (mimochodem různých barev - každá má svůj význam) v tomto řetězci jsou vedle ceny popř. výši slevy ještě různá "tajemná" písmenka, která právě označují výši marže na tomto zboží. K identifikaci se používají písmena ze slova KLAGENFURT, kde každé odpovídá jedné číslici, tak aby když zákazník požaduje od prodavače vysvětlení, ten okamžitě věděl, co mu doporučit, aby měl vyšší výplatu. Různých jiných fint je tam spousta(o některých možná příště), probírají se na týdenním školení, které před příp. nástupem k nim musíš absolvovat. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmytakže zákazník si něco vybere, prodavač kterej ho začne obsluhovat rychle omrkne cenovku a buď to zákazníkovi vychválí, nebo se ho pokusí přesměrovat na jinou u které mu kápne do vejplaty větší odměna za uskutečněnej prodej :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmysakra, já čekal ještě na reakci kuby a jeho moudré argumenty a on ho tomík už zase poslal na dovolenou :laughing: :dead:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmySamozřejmě, byl by hloupý kdyby to neudělal. Přitom koukne ještě na cenovky vedlejších)jako že hledá nějaký důležitý parametr) a postaví se k zákazníkovi z té strany, aby zakryl výhled na zboží s marží nižší. A pak už stačí vychrlit tzv. "užitky" a naučené bláboly dle otázek zákazníka. Věř, že na každou ji umí nazpaměť.Příklad. Ano tohle zboží se mi opravdu líbí, bohužel u sebe nemám tolik peněz. - ale pane, u nás můžete peněženku nechat doma, nepotřebujete dokonce ani korunu. Náš nejlepší administrativní pracovník vám vytvoří splátky přímo na míru vaším možnostem a ještě díky současné slevě na toto zboží téměř nic nepřeplatíte! Za prodej na splátky je samozřejmě ještě více. I kdyby ti ty peníze ukázal, musíš ho zkusit přemluvit, že nikdy neví co se může stát, že je lepší si je nechat na nečekané výdaje. Je to jen psychologie + cvičené opice. Uznávám, že to ale funguje výborně. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
prečosa admini učastnia diskusie?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyok, už nebudu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
eemilSouhlas, mnoho Čechů dnes už na škodu má v hlavě mozek z molitánu,jo naší dědové ještě měli "dubové palice" a nenechali se v-o-ch-ca-t. Já tyhle psycho finty prodavačů a vedoucích znám, jsem nějaké managerské treninky absolvoval. Musíš toho hňupa nebo sle(nevhodné slovo) za putem, při koupi TV techniky usadit technickým dotazem, na který nezná odpověď a máš je na lopatě jako Pepíček Babu Jagu. :) R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@CESjá je nechám vykecat, všechno jim odkejvu, myslím si svoje ale nakonec si stejně trvám na tom jak sem to já chtěl a co jsem chtěl :))) Pak čučí jak péra z gauče. Ale je fakt, že ta LG co jsem chtěl jim asi vyhovovala, protože mi ji vychvaloval dost a ani se nesnažil mě přesměrovat na něco jinýho. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Výběr 3D plazmyTakze ponauceni s krizoveho vyvoje je? :O Vybrat si sam, pouzit vlastnu hrkalku na krku,teda kto ju ma a marketingove keci nepocuvat.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
![]() |