![]() |
|
Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 550Ahoj,dnes jsem si zakoupil kartu CS link bez omezení.Vložil jsem jí do přístroje plíškem směrem nahoru a registroval jsem se na strankách CS linku.Dostal jsem i odpoved ze e vse v pořadku "na Vaší dekódovací kartě CS Link pro příjem televizních programů ze satelitu číslo 000425706***** byl aktivován příjem programu(ů) DIGITAL bez omezení."Na Astře 19,2 se zahraniční kanaly chytají bezproblému,ale když přepnu na českou nabídku na Astře 23,5 ,tak je u všeho znak § a žádný kanál mě nejde.Nevíte v čem bych mohl dělat chybu?dekuji |
mates118
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 110 | |
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...no zatím jsme se ani nedozvěděli co tam má teď za soft a už tam chce cpát jinej. To že tam jde irdeto mu poradil PISTOK153 :lookaround: já jen vím, že ICE tam jdou a karta je čipem nahoru, tak snad ji tam cpe správně :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
mates118Treba v prvom rade vypnuť bloker.Napiš ake FW v tom STB, najdi ma na Skype ak chceš, Ja ťi pošlem do toho STB nápln, sktorou ti to pojde nick Skype je: pistok153. Toť pošlem ťi aj Loader, čím to do boxu nahráš toť "liquere" ťi to už vysvetlil, čo z FW robiť, ja ťi napišem ako. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
eemilVeru IRDR. tam ide ako malina z FW 1.3.53 emu. R^ R^ R^ |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...emile já to tedy nevidím :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...no jo, ta 550 vlastně nemá USB, takže jak píše Tomik535, bez kabelu bude mates v (nevhodné slovo). Teda zatím nám nenapsal co tam má.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...šak on napiše hádam čo za FW tam má. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
Tomik535co to, nějak si asi sedím na vedení :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...emil trase ta zima odkedy mas led tv... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liqueredneska sem asi fakt mimo, že nechápu ani tebe :O :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...Hlavne ze je piatok........mates to asi vzdal.....takze dobru noc ..Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...no to je porod...ja to budu ladit klidne celou noc...ale ja prave nemam ten kabel a hlavně nevím jak zjistím v manu jaký tam je ten software |
mates118
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...píše mě to v TV system:vystup obrazu CVBS,RF system PAL-BG |
mates118
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...Asi by bylo nejlepší, kdyby jsi napsal odkud jsi, třeba se ti ozve někdo z blízkého okolí, ke komu bys mohl zajet a ten ti zprovoznil přijímač. Nebo navštívit nejbližší odbornou prodejnu a nebo přijímač prostě vrátit. |
Tolex
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...emile, nepotřebuješ dovolenou ;) Přece to, že mu pistok řekl něco o irdetu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...no já ho měl doma pouze asi týden někdy na jaře, tak si to už nepamatuju jak to tam je a jestli to tam je. Jinak jak to v tom menu vypadá, je tam něco co se týče karty a jak se to chová a co to píše?Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Tomik535jo tohle myslíš, to bylo v jiném vláknu :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
mates118tak tv systém je nám ukradenej, ten s tím nesouvisí :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
nic se nedějejen kontroluji můj odhad,nespletl jsem se,hezkou noc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
pierrepetrjo, že děkujem :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...prodejce k tomu píše toto:Krátký popis Satelitní přijímač s vestavěnou čtečkou CONAX. Po nahrání alternativního softwaru čte karty Cryptoworks Skylink a CS link. Přijímač je vnitřně shodný s modelem Opticum 4060CX Plus. Zvládá i tzv EMU. Popis Technické parametry : - ČERNÉ PROVEDENÍ - Integrovaná čtečka CONAX - Paměť na 4000 programů - 4 číselný LED displej - CZ OSD Menu - DiSEqC 1.0 , 1.1, 1.2 , USALS - Podpora CZ EPG - Seznam oblíbených - Rodičovská kontrola programů - Funkce zastavení snímku - 3 hry - 1 x SCART - kompozitní výstup CINCH - 12V /50 mA výstup - aktualizace software pomocí RS232 - nízká spotřeba v pohotovostním stavu Otevřít verzi pro tisk |
mates118
![]() |
|
tohle je pro dnešní nocaktualizace software pomocí RS232 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...Tu sa neda spat.....mates podal si loto? Asi ny si vyhral.V menu niekde musi mat polozku ako informacie o systeme/boxe alebo nieco podobne.Tak to pohladaj!To menu nemoze byt tak rozsiahke aby sa to nedalo za 10 min najst.To caka aj pistok,mozno este.Ten kabel si zozen lebo sa nepohnes.... :bigeyes: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Instalace CS linku v přístroji Amiko SSD 5...no popis prodejce nás nezajímá, nám jde o to zjistit, jakej soft je tam nyní a jestli máš šanci to sám rozjet :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
když se budeš nudittak další nabídku3 hry bez karty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
mates118menu, systém a tam to je, ono to má podobné menu jak opticum 4060cx takže trošku blbo sa listuje, ale je to tam.Toto zo stránky je nepodstatné. Ak máš dobré FW , tak pri vložení ti vypíše IRDT card OK, ak by si tam mal Conax FW, tak pri strčení karty píše UNCOWN CARD. PS: Takže čo ťi vypíše STB ak don strčíš kartu ???? NAPIS. :))) |
PISTOK153
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 110 | |
![]() |
|
![]() |