![]() |
|
plazma Panasonicpekny den - doporucujete zakupit plazmu Panasonic TX P50 VT 50E dakujem Stano |
stano1948
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 23 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: plazma PanasonicNa co koukáš v kotelně?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: plazma PanasonicJak už sem asi 100x uvedl, pár let jsem měl různá LCD, před 20měsíci jsem si pro změnu pořídil plazmu Panasonic a zhruba měsíc mi trvalo než sem si na to blikání zvykl a přestal ho vnímat. Před pár týdny jsem se vrátil k letkovýmu LCD a zvykl jsem si na to prakticky hned, jen bylo třeba trochu víc pozměnit nastavení všech těch hovadin na obraz. A kecy o omalovánkách tvrdí asi jen ten, kdo neví, že v menu se ten obraz dá pozměnit :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Tomik535Vím, že Senkor neprodává plazmy. Myslel jsem porovnání značek. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
eemilNo to sa dá, ovšem nedosiahneš rovnaku kvalitu obrazu u vyrobcom predpísanom zobrazení, napr Dynamicke.Ked to všetko vyťiahneš nejak na uroven bežnej Plasmy, tak kolko tá ledka vydrží ???? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@TomíkJako zaměstnanci měsíce mě tam natáhli Skylink s plnou nabídkou a TV mám svoji 9705 a jsem tu spokojený. :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
PISTOK153Co bych měl vytahovat? Na normální pěknej obraz je to naopak všechno třeba trochu ubrat, protože takzvaně dynamickej obraz je hnus u plazmy i LCD :lookaround: :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: plazma PanasonicPřesně tak, lidi to mají přesvícené, přebarvené, překontrastované (fuj to je slovo), jako by jim prodavač řekl tady je volume, skip a on/off. Někteří znají i tyto tři hodnoty a zbytek je schován za menu "fuj tam raději nelez".To už je někdy opravdu lepší jedno z možných tov. nastavení. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: plazma Panasonic:laughing: :laughing: :laughing:Ako dobre ze to nepisem ja...........pritom aky bol philip hnus, lebo nemal ovladac kde bolo 50 tlacitok ale len hlavne a ostatne funkcie boli schovane v menu.Ale uz ich pribuda kvoli mase blbcov. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: plazma Panasonic@Tomik535: Někdo má rád macatý, jiný placatý. Pán se ptal na PDP, tak jsem jako absolutně nezaujatý PDP ráčil poněkud (nevhodné slovo)ně vyjádřit poznatky s blikáním v býlích plochách u jednoho typu modelu. Stejně jako někdo vidí blikání u všech PDP, tak mě neunikne nerovnoměrné Edge podsvícení u LCD. U Filipsa se mi jako jeden z mála LCD zobrazovačů obraz líbil. Až na tu cenu. Tož tak se mi hodilo LCD/PDP srovnání. Toliko reakce na jednoho AGANJOK fan.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: plazma PanasonicJak jednoduché že ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
meduzkaTo jsi neměl psat. Macatý a nebo placatý. Nastane nová diskuze. Mimochodem, když někdo napíše plazma a nebo LCD tak to vždy zabere. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |