Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink plánuje uvést na trh novou satelitní kartu

http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/skylink-planuje-uvest-na-trh-novou-satelitni-kartu-oddeli-na-ni-jednotlive-poplatky/ Karta by byla také neobvyklá tím, že by došlo ke zkrácení takzvaného režimu Global Free, tedy doby, do které je nutné kartu zaregistrovat. Místo 20 dní by nyní musela být karta aktivována do 10 dní. Jak již z výše uvedeného vyplývá, kromě registrace karty bude pro její funkčnost nutné uhradit aktivační a servisní poplatek, což je možné například u prodejce, který díky tomuto kroku může získat provizi. Nové balení karty by mělo mít také jasně vyznačenou nutnost hradit poplatky. Při zahájení prodeje karet X skončí prodej stávajících karet. :lookaround: :)))

VYDRA004
Registrace: 11/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink plánuje uvést na trh novou satelit...

z mojho pohladu je toto krok vedla. uplne nepotrebna karta

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

jo další šlápnutí skylinku vedle :bomb: ;P :laughing: Rv

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Soudruzi

citajte medzi riadkami.Toto je krok smerom k predajcom, predsa len tam vzinkla nejaka priekopa po zavedeni SP.Zakaznik z toho nema nic.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

a jag to vyuziju predajcovia? nejak mi dnes rano nezapina...

tulen

Co myslis ze riesili na "setkaní"...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

já to vím, ale říct to nemůžu, protože bych musel být sprostý jak dlaždič :))) :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

jasne..liquere viem si domysliet..a tiez tu nebudem nadavat :fuming:

tulen

Ak okeby si hajzlbaba vymyslela poplatok za sedenie, ked potrebujes na velku...... Rv

liquere

eemil

A proč je to " šlápnutí Skylinku vedle"? To by mě fakt zajímalo.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

jak mě bylo dobře

za starých časú když jsem navíc ladil na palník ORF.Všichni to štěstí neměli a já jsem byl ve výhodě ne?

Ufones
Registrace: 5/2010

tulen

Nebo ty mi snad odpovíš, proč je to "krok vedle"? Doufám, že to není kro vedle jen proto, že to dělá Skylink.

joscer

co nevidět ta karta bude stát 5000 kč už jsou trapný ty jejich servisní poplatky a pořád nějaký výzkumnictví tahle karta je už úplně na ho... to už se vyplatí víc UPC tam aspoň neplatíš nějaký servisní poplatky za programy který vysílaj 20 hodin reklam a 3 hodiny českých kravin a 1 hodinu starej film

sgr97
Registrace: 9/2012

A proč bych chodil k prodejci.....zaplatím to ON-line.Ať vymyslí cokoliv,prodej nových karet nezvednou do milionových počtů...... Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Mam problem urobit zoznam toho, co skylink urobil pre zakaznika odkedy ich vlastnia luxemburcania.Nemyslim zmeny ktore vyplyvaju z vlastnenia cslinku a skylinku, nieco co vychydza v ustrety zakaznika.Tade nie nieco co si zavinili sami a museli to urobit a potom to prezentuju ako ustretovy krok k zakaznikovi.Pomoze niekto s tym zoznamom? :8)

liquere

sgr97

To by mě zajímalo, které že ty programy v základu má UPC jiné od Skylinku, že tam nevysílají reklamy, případně na kterých placených, které mají jeden i druhý, nejsou na UPC reklamy.

joscer

Chci koukat=platím určitou cenu!Nelíbí se mi to=jdu JINAM!Naštěstí je tu ještě UPC a pro ty slabší Rumun. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

joscer

povedz mi jediny dovod naco by zakaznikovi bola ta nova karta? nevidim ziaden...

tulen

liquere

Vykašli se na seznam a zkus dát dohormady, co asi by sis představoval, že měli za tu dobu udělat ústretového. Dát půl roku balíčku komplet zadarmo všem? Nebo celý rok?
No tak šup, do toho.

joscer

@joscer

Vedle jsou samozřejmě s pořizovací cenou :O
Dnes už je provoz hrazenej pomocí SP takže ta karta má hodnotu pouze ve výši poštovného a zbytek je jenom zlodějina :ogre:

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

tulen

Ale ta karta, jestli jsem správně pochopil o co jde, vůbec není NOVÁ. Je to jen nástupce stávající karty a budou u ní oddělené částky za jednotlivé poplatky. Nic víc, nic míň. Noví zákaznící nic nepoznají, stávající zákazníci ji nepotřebují.
Děláte z komára velblouda.

joscer

martin5

Tak jestli za zlodějinu považuješ provizi prodejce a platbu za licenci Irdetu, náklady na distribuci a pod., tak máš samozřejmě pravdu.

joscer

Joscer maju vlastnych managerov nech rozmyslaju. tak ako pises rozdelit poplatok na "castky" aby z tech "castek" boli provizie neprehladnejsie a zapchalo sa viac ust.Ale co to prinasa zakaznikovi, zase nic!Zahustovanie jednotlivych TP a zachvilu budu na urovni toho "rumuna" s SD. Takze pomozes s tym zoznamom alebo nie je tam co napisat? Asi to druhe......

liquere

@joscer

provize prodejci 100,- a ostatní je blábol obsaženej v SP který byl jako argument k zavedení onoho SP tak nevím o čem točíš :((

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Nejspíš další sviňárna od Fujlinku.

HiFiOK

nějak se taktně mlčí jak to bude s 2 měs. promem...?

jinak souhlasím s likérem že je to mj. krok směrem k prodejcům - budou mít provize i z aktivací karet koupených ne netu... dnes je cena nových karet na webech sražena hodně nízko a to se kamenným prodejcům samozř. nelíbí
Kromě toho je myslím relevantní i argument ofic. uváděný - oddělení ceny karty a různých poplatků... dnes je v tom bordel na nových kartách ani zmínka...

čekat že by na tom konc. zákazník mohl něco vydělat je naivní

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra