![]() |
|
showbox multivitamintak to mam doma na testovanie..vrtam sa v tom 3 dni ale tak sfusovany pristroj po softwarovej stranke som este v rukach nemal a to som uz videl kdečo..obraz pekny..ale to je vsetko.potom uz len same minusy..nestabilne..pvr neuspava disk..uklada to nahravky strasne pridrbane bez nazvu..nahrat to dokaze len jeden kanal..ked prepnem na iny pozerat zamrza obcas..v novsich fw zas neprepusta zapisy...proste klasa.. Rv Rv Rv ani zadarmoskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: showbox multivitaminTulen ved ti to napisalo viac ludi pred tyzdnom.ci kedy.Ale uz nic, lebo nech sa ti vyjadria odbornici.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: showbox multivitaminjo wim..co si neošaham...to akoby nebolo :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: showbox multivitaminsag som to nekupoval..-je len zapozicany povodny majitel skoncil z toho pristroja na praskoch mal ho v skrini zamknuty..tak je rad ze sa ho zbavil... :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: showbox multivitaminJestli ho nechceš, tak mi ho pošli, zaplatím ti poštovné, já jsem s ním spokojen, tak dobrý obraz nikde není a sdílení funguje dobře :) Občas se hryzne to ano, ale dá se to přežít. Je to 7330? |
charlie4
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
tulenak je origos od sapra 7330 kúpim ho od Teba!Napíš mi na thxko@zoznam.skT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: showbox multivitaminjag neni? humax-irhd-5100 ma lepsi obraz..ale je to rovnaky nedorobok z hladiska fw..no chlapik vravel ze ak ho chcem nech mu dam 40 eur..nestoji ani za tolko..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: showbox multivitaminje to origo sapro ma to znamku..ma rok a je to 7330skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulennapis mi dohodneme sa.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: showbox multivitaminTulen urob drazbu !Inak na tych co su 7330 vam neblbne timer? Okrem ineho.... ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereneblbne ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: showbox multivitamindobry napad...kolko kto je ochotny za to dat? :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: showbox multivitaminDám 40,-€ + poštovné :)))T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: showbox multivitaminMám na prodej dva kusy. Jeden klidně za 40 Euro, druhý za cenu obyčejného Skylink Ready krámu, třeba Optibox Zebra.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: showbox multivitaminSaxon uz aj ty si rezignoval,alebo zakaznici ti to venovali na spomienku... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: showbox multivitaminSaxon,Optibox Zebra neni zadny skylink ready kram. Je to top primac,lepsi od skylink ready nenajdes. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 402 |
![]() |
|
RE: showbox multivitaminJednoho je mi líto, druhý je můj otec, který hodně nahrává a nahrávek má po víkendu polovinu co bylo v Timeru.Táta dostane nové Uno a budem spolu šárovat a měnit záznamy :))) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
josefto je pravda, proto jsem ho taky zmínil. Jenže svět je plný kvalitních receiverů, které umí udělat radost lidem nejrůznějších zájmů, ale bohužel ještě víc je ve světě krámů, které neumí nic navíc a ještě ani pořádně nezvládají ten základ, kvuli čemu si je člověk pořídí. Zkus hádat, do které skupiny patří přijímače s označením Skylink Ready.Ale toto téma se týká Vitamnina 5000, takže zpět k němu. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
saxonaký dokonalý štb používaš Ty?Len zo zvedavosti ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: showbox multivitaminJestli je dokonalý netvrdim, nejsem zas tak náročný, ale Ultimo mi stačí. Léta jsem používal Vantage 7100S.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: showbox multivitaminzhanam nahradu za opticum 9500 Hd ale vitamin to nebude....obrazovo je lepsi...ale to fw to sa neda prekusnut..mate nejake typy? nech to dokaze uspat disk..nahra aspon 2 kanaly rozkodovane..a obrazovo jnech je to aspon ako vitamin a nech to nemrzne a ma odladeny fw.. :laughing: asi by som vela chcel... :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: showbox multivitaminA opticumu 9500 chýba čo?Dal som ho rodičom a ani jedna sťažnosť.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: showbox multivitaminJá jsem taky takovej (nevhodné slovo), kterej koupí kdejakej kšunt na ověření jestli to takovej kšunt opravdu je :))) Měl jsem Homecast Magic + (IPBox 9000), IPBoxy 55 a 9900 a AZBox Elite :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
tulennebuď posera, pořiď si něco linuxovýho, třeba VU+ :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemila pri akom sunte si zostal? :))) Ja podobne stymi stb.Ale vitamín má najkrajší obraz.Mal som Argus mini,Argus VIP,opticum 9500 a ani jeden nespĺňal kvality obrazu ktoré som požadoval.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
THXKOmomentálně jsem zůstal u Clarke-Techu ET9000, obraz to má lepší než VU+DUO, jinak je to s duem srovnatelný. Tyhle šunky co jsem vyjmenoval byli pouze a jen na ověření co je to kšunt.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |